משתמש |
ספונסרים |
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 19/10/2012 : 12:02:32
|
http://www.haadumim.com/?p=970
גם בהפועל ת"א הגדולה, מחפשים כל שקל, בדיוק כמונו. מומלץ לקרוא את הטקסט (ולא בגלל מי שכתב אותו).
וברצינות - כל רעיון שיש לכם לגיוס ספונסרים, אנא פנו אלינו. אנחנו נעשה מכאן את כל העבודה. זה גורלי לקיום הקבוצה. אי אפשר להסביר עד כמה.
ובינתיים, נסו לתמוך באלו הקיימים, זה לא פחות חשוב. ולהודיע להם שזה בזכות קטמון. לנהל תיקים רק באלטשולר שחם. ענייני מחשבים רק ב"רונן מחשבים". נסיעות באורטל, קפה אצל איציק. בביטוחים יש שלל אפשרויות, בשר אצל האחד והיחיד - איוו, סושי ברחביה, בירה בסירה וכך הלאה והלאה. לא להתבייש, לומר למה אתם שם.
ונגד יפו - 2.11, יהיה שילוט דיגיטלי, יאללה - להתחיל להתארגן על ברכות. שבת שלום.
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 19/10/2012 : 14:01:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
http://www.haadumim.com/?p=970
גם בהפועל ת"א הגדולה, מחפשים כל שקל, בדיוק כמונו. מומלץ לקרוא את הטקסט (ולא בגלל מי שכתב אותו).
וברצינות - כל רעיון שיש לכם לגיוס ספונסרים, אנא פנו אלינו. אנחנו נעשה מכאן את כל העבודה. זה גורלי לקיום הקבוצה. אי אפשר להסביר עד כמה.
ובינתיים, נסו לתמוך באלו הקיימים, זה לא פחות חשוב. ולהודיע להם שזה בזכות קטמון. לנהל תיקים רק באלטשולר שחם. ענייני מחשבים רק ב"רונן מחשבים". נסיעות באורטל, קפה אצל איציק. בביטוחים יש שלל אפשרויות, בשר אצל האחד והיחיד - איוו, סושי ברחביה, בירה בסירה וכך הלאה והלאה. לא להתבייש, לומר למה אתם שם.
ונגד יפו - 2.11, יהיה שילוט דיגיטלי, יאללה - להתחיל להתארגן על ברכות. שבת שלום.
ידוע כבר מה יהיה מחיר ברכה בשילוט הדיגיטלי? |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 19/10/2012 : 15:14:27
|
שלח מייל. זה לא פומבי |
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 20/10/2012 : 23:40:15
|
שימו לב גם למחיר החברות בעמותה, לעובדה שמדובר בקבוצת ליגת על עם הרבה הרבה יותר אוהדים ולכך שבאופן יחסי הם רחוקים מהיעד שלהם בדיוק כמו שאנחנו רחוקים מהיעד שלנו.
או במילים אחרות: כשמציגים נתונים מספריים צריך להזהר מדמגוגיה. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/10/2012 : 00:00:31
|
3242 חברי עמותה במועדון צמרת עם 13 אליפויות ו 16 גביעים, ש 20% מאוהדי הכדורגל בארץ מגדירים את עצמם כאוהדים שלו, לא דוגמא טובה בכלל. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/10/2012 : 06:13:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
שימו לב גם למחיר החברות בעמותה, לעובדה שמדובר בקבוצת ליגת על עם הרבה הרבה יותר אוהדים ולכך שבאופן יחסי הם רחוקים מהיעד שלהם בדיוק כמו שאנחנו רחוקים מהיעד שלנו.
או במילים אחרות: כשמציגים נתונים מספריים צריך להזהר מדמגוגיה.
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
3242 חברי עמותה במועדון צמרת עם 13 אליפויות ו 16 גביעים, ש 20% מאוהדי הכדורגל בארץ מגדירים את עצמם כאוהדים שלו, לא דוגמא טובה בכלל.
מצטרף לשניים שמעלי. בהתחשב בקשיים המיוחדים של הפועל קטמון ירושלים, הרי שמצבנו, יחסית למיזם התל-אביבי, די טוב.
ואולי צריך בכלל לעבור לדגש על מנויים ולאו דווקא על חברי עמותה - אבל זה כבר ויכוח ישן... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-21/10/2012 06:15:48 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/10/2012 : 06:34:44
|
http://www.haadumim.com/?page_id=97
שימו לב למונה חברי העמותה מצד שמאל.
שימו לב גם למחירים של החברות. ולכך שהם נותנים (או רוצים לתת) הטבה משמעותית במחיר לחברים ותיקים. בהחלט מעורר מחשבה. גם הרעיון של לתת אפשרות לאנשים לקנות בכסף יותר מקול אחד בהצבעות הוא רעיון מעניין, גם אם הוא מנוגד להלך ה"סוציאליסטי" של הקבוצה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 21/10/2012 : 09:26:29
|
מצטרף לכל הכותבים מעליי לגבי ההשואה האבסורדית בין 2 מועדונים שרחוקים שנות אור (לצערנו,לפחות כרגע) ואם כבר משווים אז חברות בעמותה עולה אצלהם 500 ש"ח וחידוש ....200 ש"ח הרבה פחות מאשר אצלנו(גם אם מורידים את מחיר המנוי) |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 21/10/2012 : 09:33:32
|
חברות בעמותה שם לא כוללת מנוי.
חברות בעמותה שם מעניקה שותפות עם גורמים רבים בבעלות על המועדון. לא שהיינו מתנגדים לזה, אבל נכון להיום העמותה שלנו היא היחידה לה שייכת הקבוצה, כך שהאחריות והצורך להיות חבר בעמותה אצלנו הוא הרבה יותר קריטי. שם מדובר במשהו אחר.
ולמרות הפערים בין המועדונים, שהתרחבו והפכו למפלצתיים בעיקר ב-20 השנה האחרונות, יחס של פי 10 הוא עדיין גבוה מדי לטעמי. |
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/10/2012 : 10:51:28
|
מתוך דברים שכתב חיים רמון בבלוג שלו באתר של הפועל תל אביב:
עשירים בדיבורים, פחות במעשים תחילת הדרך שלנו לוותה בחששות גדולים וגרעון בתקציב השוטף. אך למרות הכול, בעזרת מכירת מינויים והתנהלות זהירה, הצלחנו לאזן את התקציב שעומד על כ-45 מיליון ש"ח, וזאת בלי ערבויות מאיש כזה או אחר שנמצאות בבקרה או בכל מקום אחר. אנו גם לא צופים גרעון בעונה הזאת וזה עניין שאין להקל בו ראש, כי עשינו זאת בקושי ובעמל רב וללא כל אותם אוהדים בעלי יכולת שבעבר אמרו לי שהם מוכנים לפתוח לא רק את ליבם אלא גם את כיסם בעבור הפועל ת"א. קשה לי להסביר את עומק אכזבתי מאותם אנשים בעלי ממון שהבטיחו לי ולאוהדים מהעמותה כי ברגע שטביב ייצא מהפועל הם ייכנסו וייתרמו מיליונים, יעזרו לגיוס כספים ולא ייתנו למועדון לשקוע כלכלית. בפועל אף אחד מאותן דמויות לא עמד במילתו, ויתרה מכך, רק לצורך המחשה, אחד מאותם אוהדים עשירים אמר לי שבתקופת טביב הוא היה מוכן לתת מיליון שקלים, אבל כעת כשהוא רואה אותי ושהכל מסתדר הוא מוכן לתת רק 150,000 שקל, שגם אותם אגב טרם ראיתי.
יש לא מעט אנשים בעלי יכולת שמסבירים לי איך הפועל צריכה להיות ולהיראות, ושבטוחים שעם העצות שלהם הפועל תיקח אליפות. אבל אני אומר שאם כל אחד שהיה מסביר לי מה צריך לעשות, היה נותן גם צ'ק בשביל לקנות את כל הדברים שהוא ממליץ עליהם. לו היו בקופת המועדון עוד כ-5 מיליון שקלים, היינו רצים לאליפות בוודאות. אני חוזר ואומר, קטונתי מלהרים את המעמסה הזאת לבדי, ואם אנשים שהבטיחו להתגייס לא יביאו כסף יהיה קשה מאוד להגיע להישגים. גם מה שנעשה עד כה הוא בגדר חצי נס ואין סומכים על ניסים להרבה זמן.
אני קורא שוב לאוהדי הפועל בעלי היכולת, ויש הרבה כאלו שאני וכולכם מכירים, הגיע הזמן להתגייס כדי לסייע לקבוצה ולהביאה להישגים. העצות שלכם אולי טובות ונכונות אבל הן עולות כסף, אז אנחנו זקוקים לצ'קים בכדי לממן את העצות האלו.
אם בתחילה התכוונתי למכור חלקי בעלות של 10 אחוזים, כעת התחלתי למכור חלקים יותר קטנים, ודווקא האנשים שמעולם לא התחייבו לעשות זאת, מכניסים את ידם לכיס ומצטרפים אליי. יש מספר אנשים שכל אחד מהם ירכוש בקרוב אחוז אחד מהבעלות על הפועל, ואני קורא לאוהדים נוספים שרוצים לרכוש אחוזים בודדים על שמם, שמות ילדיהם או קרובי משפחתם, לעשות זאת. מלבדם יש עוד כמה אוהדים שלא הכרתי ומעולם לא דיברו איתי שכן נרתמו למאמץ ורכשו אחוזים בודדים, זו ההפתעה הטובה בכל הסיפור הזה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 21/10/2012 : 15:39:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
גם הרעיון של לתת אפשרות לאנשים לקנות בכסף יותר מקול אחד בהצבעות הוא רעיון מעניין, גם אם הוא מנוגד להלך ה"סוציאליסטי" של הקבוצה.
זה "מעניין" ברמה של עצוב. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 22/10/2012 : 00:26:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
גם הרעיון של לתת אפשרות לאנשים לקנות בכסף יותר מקול אחד בהצבעות הוא רעיון מעניין, גם אם הוא מנוגד להלך ה"סוציאליסטי" של הקבוצה.
זה "מעניין" ברמה של עצוב.
זה לא עצוב בכלל. זה רעיון שאני תומך בו כבר מהקמתה של הפועל קטמון. לא ידעתי שמיישמים את זה בהפועל תל-אביב כדורסל, ואני לא בקי בפרטים שם. אני חושב שהמטרה החשובה ביותר של הקבוצה היא צירוף חברי עמותה חדשים, ולכן צריך להוריד את מחיר החברות בעמותה, גם אם זה יבוא בתחילה על חשבון התקציב, ואני מקווה שההצעה המלאה שלי לא תביא לתוצאה הזו. אני בעד שמחיר מניה בעמותה יהיה נניח 500 ש"ח, וכל חבר יוכל לקנות עד עשר מניות, כאשר כל מניה שווה קול בהצבעה. כך, כל בן-אדם יוכל לתת לפי יכולתו , רצונו ומעורבותו. אני לא חושב שההצעה הזו פוגעת בעיקרון השוויון יותר מאשר הרעיון (הטוב כשלעצמו) להכניס תורמים גדולים לוועד המנהל (כל עוד אין להם רוב ובוודאי שלא מדובר באיש אחד שיכול לקבוע לבדו). אין מה לעשות, אנחנו לא חיים ולא נחיה בחברה שוויונית לחלוטין מבחינה כלכלית, וצריך למצוא איזונים סבירים תחת העיקרון הנאצל באמת שקבוצת כדורגל תהיה בבעלות אוהדיה. |
|
|
|
ספונסרים |
|
|
|