משתמש |
תחתית |
chompy
120 הודעות |
נשלח - 07/10/2012 : 16:35:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
הכי גרוע בעולם זה להשוות כל הזמן לשנה שעברה. מה עוד שכולם זוכרים רק את סוף השנה הרעה עם חומר שחקנים בעייתי, ללא שחקני הרכש שהתחילו את העונה וניצחו משחקים רבים. אפשר להסתכל גם על זה שאולי שנה שעברה היינו מפסידים משחק כמו ערד אבל מנצחים שניים אחרים. ההשוואה מיותרת ולא נכונה כי השנה יש חומר טוב יותר. עידן שמש טוב מכפיר, עזו מנווה, ולא היה לנו שחקנים כמו אטיאס ובטח סמיר. כל עונה בפני עצמה ואנחנו נופלים שוב ושוב למשפטים כמו שנה שעברה היינו מפסידים משחק כזה, לא לשכוח שניצחנו לא מעט, ועוד את יבנה , פר סבא, יפו, מרמורק, ועוד רבים.
אם עידן טוב מכפיר נדע בסוף השנה - המדד יהיה מספר הכיבושים ולא הקילומטרז' והלחימה של עידן במגרש הראויים לכשעצמם. אנחנו עוסקים בכדורגל ולא בתחרות אתלטיקה |
|
|
bony
62 הודעות |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 13:16:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אורי כ.
כמו יהודים טובים, אנחנו לוקים בחרדה קיומית כבר שנים. כל הבעיות, המקצועיות והקשורות בכמות הקהל, אמנם קיימות. אבל ההצהרות על היעלמותה של הקבוצה מהמפה מוגזמות לחלוטין, בטח אחרי שלוש תוצאות תיקו בשלושה משחקים (+ משחק גביע מצוין). החרדות הקיומיות היו מנת חלקנו אחרי העונה הראשונה (שבה סאדר חזרו ללאומית), אחרי העונה השנייה (על ההתפרקות הטוטאלית שלה) והיא ממשיכה גם בשנה השישית. נכון, יש בעיות, אבל בחייאת דינק: יש לנו קבוצת אוהדים בזמן שאפילו אחד משני בעלי הקבוצות המהוללים במדינה (איזי שרצקי) מוכיח שהוא אינו אלא מאוהב בתחת של עצמו; יש לנו ליגת שכונות כמו שחלמנו עליה; יש לנו שלל נכסים פרי יוזמות של אוהדים/ הנהלה (אתר אינטרנט, אירועי פתיחת עונה למיניהם, רדיו קטמון, צלמי בית ועוד ועוד); יש לנו שילוב בין שחקני בית אהובים לשחקני רכש מחוברים. כפי שמישהו כתב בפייסבוק, אנחנו אפילו בתקופת בייבי בום של דור חדש של אוהדים.אתם זוכרים את כל זה? אתם מבינים שזה לא מובן מאליו? אתם מבינים שבסאדר עדיין שולט יוסי סאסי ועושה ככל העולה על רוחו? אז 3 נקודות אחרי 3 מחזורים יפרקו אותנו? יאללה, ביום שישי יש את כפר יונה.
תודה רבה. כל מילה בסלע. |
I am City till I cry |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 17:41:24
|
http://www.goler1.co.il/article/3922
וגם זה פורסם באתר גולר:
ליגה א דרום: קטמון מעוניינת להחתים את החלוץ אבי אבינו. לשם כך הקבוצה שיחררה שני שחקנים מיקי רנדי וינון אליהו. הקהל האדום לא אוהב את השיחרור של רנדי. (07-10-2012)
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 18:11:32
|
אם כבר שיחררו את מיקי ,אז יכול להיות שעוד חלוץ עם ניסיון יכול להוזיז משהו בהתקפה שלנו. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 18:40:18
|
למי שלא שם לב, גם אלעד יונה שוחרר וכבר הספיק לשחק בהרכב של מעלה אדומים ביום ששי. |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 19:35:26
|
לא מבין גם את השחרור של אליהו (אם זה נכון. באתר של ההתאחדות הוא עדיין רשום בסגל). יש לנו עוד מגן ימני בסגל פרט לציון? ואם באמת מתכננים להביא עוד חלוץ בכיר, זה יצטרך לבוא על חשבון חלוץ. אחרת יהיו לנו על הספסל גם את עידן שמש, גם גרוסבך וגם מולכו. קצת פקק. אלא אם מישהו מהם יכול לתפקד כקשר. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 19:36:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
לא מבין גם את השחרור של אליהו (אם זה נכון. באתר של ההתאחדות הוא עדיין רשום בסגל). יש לנו עוד מגן ימני בסגל פרט לציון? ואם באמת מתכננים להביא עוד חלוץ בכיר, זה יצטרך לבוא על חשבון חלוץ. אחרת יהיו לנו על הספסל גם את עידן שמש, גם גרוסבך וגם מולכו. קצת פקק. אלא אם מישהו מהם יכול לתפקד כקשר.
חס וחלילה עידן שמש על הספסל . יש מקום לעוד חלוץ בהרכב בנוסף לשמש אטיאס ושי . |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 19:36:57
|
אבל גם אבי אבינו הוא לא חלוץ מובהק, הוא חצי קשר חצי חלוץ. לא מבין מה קורה פה, אבל לך תדע אם זה נכון, הבחור הזה כל פעם שבא לו מספר שהוא מועמד אלינו. עופר, ינון אליהו עם כל הכבוד לא שיחק 30 שניות בבוגרים, לא הייתי מגדיר אותו עדיין מגן מחליף. |
נערך על ידי - קראנקו ב-08/10/2012 20:08:14 |
|
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 20:18:33
|
עפר טלספפה, כלנו מאוד אוהבים את שי וחושבים שהוא סמל שצריך לשחק.גם לזה יש גבול- ביום גרוע שלו- תוציא אותו החוצה או תעביר אותו לקישור. כל מי שלא משחק טוב- חובה עליך להוציא אותו.המשחק נגד מרמורק היה ביזיון. |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 20:25:01
|
קודם כל אטיאס בכלל לא חלוץ. וכן, אם שיחקנו עם שי+שמש+גרוסבך כמה משחקים, אז אפשר גם לשחק עם שי+שמש+אברהם אבינו. עדיין זה קצת עומס שחקנים על החוד.
ואם אבינו עדיין בלי קבוצה אז באמת יכול להיות שהוא דוחף את הסיפור הזה לתקשורת כדי לקבל הצעות.
קראנקו, לדעתי עדיף שיהיה גיבוי כלשהו למגנים (כרגע זה רק ג'וני אם אני לא טועה) מאשר שלא יהיה בכלל. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 20:32:36
|
קודם כל אטיאס בכלל לא חלוץ. וכן, אם שיחקנו עם שי+שמש+גרוסבך כמה משחקים, אז אפשר גם לשחק עם שי+שמש+אברהם אבינו. עדיין זה קצת עומס שחקנים על החוד.
ואם אבינו עדיין בלי קבוצה אז באמת יכול להיות שהוא דוחף את הסיפור הזה לתקשורת כדי לקבל הצעות.
קראנקו, לדעתי עדיף שיהיה גיבוי כלשהו למגנים (כרגע זה רק ג'וני אם אני לא טועה) מאשר שלא יהיה בכלל.
עופר, מסכים איתך, אבל אני בטוח שאם ציון היה מוצהב\פצוע טסלפפה היה מרכיב את ג'וני, ככה שאני לא בטוח שספציפית כאן טעו. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 08/10/2012 : 20:36:40
|
קראנקו, לדעתי עדיף שיהיה גיבוי כלשהו למגנים (כרגע זה רק ג'וני אם אני לא טועה) מאשר שלא יהיה בכלל.
אני מחשיב את אטיאס כמשבצת בהתקפה אם אנחנו משחקים עם שני חלוצים (לא בהכרח שלושה ). |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 09/10/2012 : 03:12:55
|
מיקי רנדי זאת אבידה גדולה. חמד של בחור ואדום בנשמה. בוז. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |