פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עלי עותמן

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עלי עותמן
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עלי עותמן נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/11/2009 :  00:15:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הביתי הבא - נגד בני צפאפא, וזה אומר עלי עותמן יקיר הפועל. אני מקווה שנדע להביע את הוקרתנו בהזדמנות זו.

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 17/11/2009 :  09:24:44  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער על אובדן הזכרון אבל - האם עלי שיחק בגמר של 73 ?
גם אם לא - הייתי נותן לו את בעיטת הפתיחה במשחק.
צריך לתת כבוד לותיקי ירושלים ועלי היה מעוז ההגנה שלנו בשנים הטובות
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 17/11/2009 :  14:58:24  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמעט בטוח שעלי היה בגמר. אלו השנים שלו, של תובל, לאון אזולאי, אלקובי, יצחק מרילי, תא שמע, בראשי, תורג'מן, מהטבי, מומו מזרחי וכמובן - סינגל האגדי.חסר לי אחד ל 11, ולא, זה לא בן רימוז', הוא לא היה בגמר ב 73. אלי, כמו משה, הביא אותנו לארץ המובטחת, אבל לא נכנס בשעריה בעצמו.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 17/11/2009 :  15:08:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

המשחק הביתי הבא - נגד בני צפאפא, וזה אומר עלי עותמן יקיר הפועל. אני מקווה שנדע להביע את הוקרתנו בהזדמנות זו.

לך על זה.
כידוע, המציע - עושה. לא?
אם אתה זקוק לרעיונות, אני יכול לעזור....

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 17/11/2009 :  16:39:57  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין צורך ב"כמעט". עלי היה שם. ההרכב: תובל, אלקובי, אזולאי, עותמן, איציק מרילי; סינגל, מומו מזרחי; בראשי, תורג'מן, נחום תא-שמע, אלי בן-רימוז'. זה היה פחות או יתר ההרכב הקבוע, למעט ניפויו של שלמה מהטבי, קשק מבריק שלא התאים סגנונו הקצת מיכאני של אמציה לבקוביץ'
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 17/11/2009 :  17:01:28  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נפתח פה דיון חשוב מאין כמוהו - האם בן רימוז שיחק בגמר של 73 או לא ? למיטב זכרוני בגמר של 72 הוא לא שיחק בגלל סכסוך כספי עם ההנהלה. בגמר של 73 אני לא זוכר !!! שיחק ולא הבקיע ?!

ירון
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 17/11/2009 :  20:22:58  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיחק. לא כבש. תם הדיון ההסטורי.
עכשיו לך תקנה פרחים לעלי הגדול ותעניק לו אותם במשחק הבא, וגם תיתן לו פלאייר בערבית על המשחק.

נערך על ידי - אתי שוסטר ב-17/11/2009 20:24:18
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 18/11/2009 :  07:43:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנחתי שתבוא תגובה כזאת. אם יש לך רעיונות אשמח לשמוע, אבל שים לב למילכוד - ברגע שתציע רעיון תצטרך לבצעו, לפי אותו כלל של "המציע - עושה"... יש הרבה הגיון מאחורי הכלל, במיוחד במצבנו הוולונטרי-במילא. העניין הוא שלא תמיד בעל הרעיון הוא בעל היכולת והאפשרות לבצע. אני יותר בעד הגישה שכל אחד יעשה כמיטב יכולתו ברגע נתון, ואני מקווה שימצא מי שיחשוב שלהעניק לעותמן שי הוקרה זה כבוד ושימחה ולא סוג של "תיק" שמישהו מפיל על מישהו. ואם אף אחד לא ירים את הכפפה - אין לי טענות:
הבוקר הדבקתי את הסטיקר על האוטו, "יש עלי פזמון", וכל מה שקשור בקטמון רק משמח אותי.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

לך על זה.
כידוע, המציע - עושה. לא?
אם אתה זקוק לרעיונות, אני יכול לעזור....

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 18/11/2009 :  09:08:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אדבר עם אורי על המחווה לעלי עותמן - בעיטת פתיחה, זר פרחים, או אני לא יודע מה
חשוב שנתארגן בקהל לעידוד מאסיבי לעלי עותמן עד שריקת הפתיחה
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 18/11/2009 :  09:33:47  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה !
במידה ואגיע, אני משתתף בהוצאות הזר.
ובעניין אלי בן רימוז' וגמר הגביע - עם ברעם אני לא מתווכח.
אמנם הייתי במשחק, אבל הייתי רק בן 13... וכנראה שבן רימוז' לא הבריק
באותו משחק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אני אדבר עם אורי על המחווה לעלי עותמן - בעיטת פתיחה, זר פרחים, או אני לא יודע מה
חשוב שנתארגן בקהל לעידוד מאסיבי לעלי עותמן עד שריקת הפתיחה

עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 18/11/2009 :  17:44:43  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לקבוצת הקטרגל של מתעתד משחק מול בני בית צפפא עם עלי עותמן על הקווים.
ניתן לו זר אדום.
במשחק אולי אפשר לארגן לו גביע הוקרה... קטן.. זה לא אמור להיות כ"כ יקר וזה בהחלט יעמיק את הקשר עם אחד משחקני העבר הבולטים והמפורסמים שלנו...

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 18/11/2009 :  22:15:38  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי עלי עותמן- סמל אמיתי! לתת את כל הכבוד והערכה!

לגבי הגמר בן רימוז' לא כבש.
תורג'מן+נחום תא שמע.
הסתיים 2:0

http://www.youtube.com/watch?v=nn3yjq0tuW8
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/11/2009 :  12:01:50  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורי דואג שבעיטת הפתיחה תהיה של עלי במשחק הזה
מה עושים עם זר ? מי קונה ? איפה ? מי מוסר לעלי ?

ירון
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 19/11/2009 :  15:42:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר להזמין משלוח למשל ב ZER4U - נניח בסביבות 200 ש"ח. אני שם 50 ש"ח,
מי מצטרף ?
לא אכפת לי לקנות, הבעיה היא שאני לא סגור סופית שאני בא למשחק... (אני גר במרכז).
לגבי "מי מוסר לעלי ?" - אני בטוח שימצאו מספיק מתנדבים... כדאי שיהיו ילדים בעסק.
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אורי דואג שבעיטת הפתיחה תהיה של עלי במשחק הזה
מה עושים עם זר ? מי קונה ? איפה ? מי מוסר לעלי ?

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/11/2009 :  16:14:45  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ב - 200 ש"ח אני קונה לאשתי אחרי שאני הולך למשחק חוץ של קטמון
בין כה וכה הוא יזרוק לקהל - הלא כן ?
בכל מקרה - בוא לא נשתגע - זר ב - 150 יספיק ואני תורם גם 50 ש"ח

ירון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 19/11/2009 :  19:43:38  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי 150 שקל? זה זר מזהב? ביום שישי בכל צומת אתה קונה זר ב 10 שקלים, ואם אתה משקיע וקונה זר גדול ומפואר זה 20 שקל

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עלי עותמן נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07