פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אוהדים זרים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אוהדים זרים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אוהדים זרים נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/08/2012 :  21:30:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התקשר אליי כתב עיתון תל-אביב, הוא מעוניין לעשות כתבה על חבר'ה זרים שרואים את עצמם אוהדי הפועל.

האם מישהו מכיר, מבין החבר'ה של מ.ס. ורדר או בכלל?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 23/08/2012 :  21:34:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכיר כמה.. בעיקר מברמן, וכמה סטודנטים זרים מבצלאל

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 23/08/2012 :  22:55:13  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

התקשר אליי כתב עיתון תל-אביב, הוא מעוניין לעשות כתבה על חבר'ה זרים שרואים את עצמם אוהדי הפועל.

האם מישהו מכיר, מבין החבר'ה של מ.ס. ורדר או בכלל?

יש זוג אירים מגילה שאוהדים אותנו וגם היו באילת. שומר החומות מכיר אותם לדעתי
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  00:31:47  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השבוע אני הולך לטיול בשכונה עם הכלב אחרי הצהריים, רואה איזה סטודנט יושב על ספסל עם חולצת משחק של קטמון. התחלנו לדבר והוא מספר לי שהוא גרמני, לומד בארץ, בא למשחק נגד ערד והתאהב...עשה לי את השבוע היורגן הזה!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/08/2012 :  10:15:41  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלחו לי פרטים בפרטי

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 27/08/2012 :  21:48:01  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה עוד רלוונטי, יש דווקא די הרבה אוהדים של ברמן כרגע בארץ. דבר איתי
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/08/2012 :  09:38:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יודע, אבל התעניינתי על אחרים.
השאלה היא גם עד כמה הם באמת מגדירים את עצמם אוהדי הפועל, אחרי משחק אחד איתנו. אני אשאל אותם.

עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 29/08/2012 :  19:55:18  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

השבוע אני הולך לטיול בשכונה עם הכלב אחרי הצהריים, רואה איזה סטודנט יושב על ספסל עם חולצת משחק של קטמון. התחלנו לדבר והוא מספר לי שהוא גרמני, לומד בארץ, בא למשחק נגד ערד והתאהב...עשה לי את השבוע היורגן הזה!

פגשתי אותו במשחק נגד ערד. הוא היה גם עם אוהד ליבורנו

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  17:48:28  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו אוהד אחד בשבדיה, אבל הוא קצת יצור

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אוהדים זרים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07