משתמש |
עדכון פוד |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/08/2012 : 09:51:54
|
העונה האחרונה כללה עלייה ברורה בהשמעות של הפודקאסט, ולא בכדי. היה את שי אהרון UNCUT, שיחת אוהדות, אושר בן נחום נחום, שיחת פלגים, כובשי קטמון, מאירי עצבני, שיחת נוסטלגיה עם חיים ברעם וכוכבי הפועל של שנות ה-60' ועוד. מה, עוד לא שמעתם?
http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=369102
א. חשוב לנו להמשיך ליצור במה שלנו לדיבור על כל מה שהפועל, ויש לנו עוד הרבה רעיונות. לשם כך דרושה לנו השתתפותכם. כרגע אנחנו מחפשים מפיק צעיר ונמרץ שירים לנו את הארגונים. מי שחושב שהוא מתאים, שיצור קשר.
ב. חוץ מזה אנחנו רוצים לשפר ולפתוח פינות חדשות. הראשונה תהיה "מכתבים למערכת". כל מי שיש לו משהו לחלוק, שישלח ל-radio@katamon.co.il
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 15/08/2012 : 16:56:55
|
הפודקאסטים היו מענינים ברובם והיה כיף להקשיב להם. אני חושב שיכול מאוד להוסיף אם גם תצלמו את השיחות. |
avanti livorno
|
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 16/08/2012 : 03:23:20
|
קצת הרחבה על תפקיד המפיק, שתדעו אם זה מתאים לכם או שתוכלו להפנות את זה למתאימ/ה:
- הבנה או נכונות ללמוד על תהליך ההפקה של תוכנית רדיו אינטרנט. - נכונות לקיים שיחות מקדימות עם מוזמנים פוטנציאליים לתוכנית וקביעה של הגעתם לאולפן (יקרה בשבוע-שבועיים שלפני התוכנית); תחקיר מקדים עם המרואיינים. - בזמן הקלטת התוכנית, ליווי של תהליך ההקלטה ווידוא הקפדה על זמנים. - הבנה בספורט, זיקה לקטמון, מגורים בירושלים / רכב - יתרון.
לא ידרוש יותר מ-4 עד 5 שעות פעם בשבועיים-שלושה.
|
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 16/08/2012 : 03:24:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
הפודקאסטים היו מענינים ברובם והיה כיף להקשיב להם. אני חושב שיכול מאוד להוסיף אם גם תצלמו את השיחות.
תודה! צילום וידאו של השיחות, עם כל מה שהוא מוסיף, הוא מוסיף גם עבודה רבה. וגם ציוד וצוות שאין ברשותנו. אם יש לך דרך לתרום לנו אחד מאלה, נשמח! |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 16/08/2012 : 18:41:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
הפודקאסטים היו מענינים ברובם והיה כיף להקשיב להם. אני חושב שיכול מאוד להוסיף אם גם תצלמו את השיחות.
לא מתאים. אנחנו אוהבים להקליט בעירום. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 16/08/2012 : 23:26:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
לא מתאים. אנחנו אוהבים להקליט בעירום.
דבר בשם עצמך. |
|
|
|