משתמש |
אפשר לעזוב גם בלי ללכלך |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 14/07/2012 : 15:19:17
|
והוא לא הראשון שאומר שהיינו צריכים להיות קשים יותר עם השחקנים..... נקודה למחשבה |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/07/2012 : 15:44:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
והוא לא הראשון שאומר שהיינו צריכים להיות קשים יותר עם השחקנים..... נקודה למחשבה
אז מהן ההצעות שלך לפעולה? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 14/07/2012 : 16:07:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אז מהן ההצעות שלך לפעולה?
לא למחוא כפיים לשחקנים שהפסידו 4 משחקים רצוף לכל מיני השקמות, לא אומר שחייבים לקלל, אפשר פשוט לשתוק, אבל לעמוד ולמחוא להם כפיים זה מגוחך. |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-14/07/2012 16:08:10 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/07/2012 : 16:10:45
|
אני חושב שזה שטויות, סתם עוד תירוץ, לא מעבר לזה.
אם הקבוצה הייתה מתחברת, (או אם היה לנו קצת יותר מזל) היינו מסיימים ראשונים. במידה והקבוצה לא מתחברת, גם שריפת צמיגים מתחת לבתים של השחקנים לא היתה עוזרת לנו.
ולא קשה להוכיח את זה: בליגה ב' וג' עלינו, למרות שהקהל היה "רך מידי". בליגה א' בעונת מבשרת 2 לא עלינו, למרות שקשה לומר שהשחקנים קיבלו ממנו יחס אוהד במיוחד. אך לעומת זאת, בעונה שעברה לא עלינו, והיחס לשחקנים היה "טוב מידי". בקיצר, לא הייתה לנו קבוצה מספיק טובה, היא לא התחברה, ובגלל זה התפרקנו בסוף ולא עלינו.
ואני אשמח לשמוע דוגמאות הפוכות, לכך שיחס קשה של הקהל, קללות לשחקנים בתקופות לא טובות ושריקות בוז וכו', עזר לאיזושהי קבוצה להגיע להשגים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/07/2012 : 16:11:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לא למחוא כפיים לשחקנים שהפסידו 4 משחקים רצוף לכל מיני השקמות, לא אומר שחייבים לקלל, אפשר פשוט לשתוק, אבל לעמוד ולמחוא להם כפיים זה מגוחך.
יכול להיות שזה מגוכח, אבל אני לא רואה איך זה היה נותן לנו עוד נקודות. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 14/07/2012 : 16:23:44
|
זה מה שמבדיל אותנו משאר הקבוצות ! אחרת אנחנו כמו כל אוהדים אחרים . האוהדים של יפו כבר אחרי 2-3 הפסדים קראו לגבי בורשטיין להתפטר וקיללו אותו . זאת הסיבה שחלק מהשחקנים מגיעים לפה - כי יש תמיכה עצומה מהקהל . וזה ממש לא נכון - גם אחרי שהיינו מפסידים , השחקנים היו נלחמים, אבל זה לא היה מספיק . הכשלון השנה היה מקצועית נטו . בשפה הפשוטה , כנראה שהשחקנים שלנו לא היו מספיק טובים . אל תשכחו שלפעמים התמיכה שלנו הרימה את השחקנים על הרגליים בחזרה - כמו בשלושת המשחקים נגד מרמורק יבנה וקרית גת . |
נערך על ידי - אדום עולה ב-14/07/2012 16:24:42 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 14/07/2012 : 16:27:15
|
לפני בערך שנה או משהוא ראיתי באיתון כתבה שבה שחקן מכבי חיפה אמר שמה שגרם להם לחזור מפיגור ולנצח במישחק היה שריקות בוז מהאוהדים שלהם. אני לא מבין למה לשרוק בוז זה משהוא של יהרג ובל יעבור אצלינו, לדעתי זאת דרך לגיתימית להבהיר לשחקנים שיתאמצו יותר בלי לקלל רק לשרוק. לצערי אני יודע שאצלינו זה לא יקרה ונישאר עוד הרבה זמן בליגות המזדיינות. |
avanti livorno
|
|
|
|
אפשר לעזוב גם בלי ללכלך |
|