משתמש |
איפה אפשר לראוות את הכתבה על קטמון- מכבי יפו |
|
קטמוני בדם
5 הודעות |
נשלח - 18/06/2012 : 22:04:42
|
אני לא ירושלמי ושמעתי שהתפרסמה כתבה במקומן כל העיר בירושלים על הסכסוך בין יפו לקטמון מישהו יודע על מה אני מדבר?
יאללה קטמון
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 19/06/2012 : 10:36:06
|
לא נורא. אלפסי חסך מאיתנו עוד לנסיעה לגוש לחות הזה באמצע הקיץ. גם ככה חצי מהמשחקים יתקיימו במגרש המסריח הזה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 19/06/2012 : 12:01:01
|
יפו לא לומדים? כל שנה הם רק עושים רעש, מפסידים משחקים רע, מפטרים 3 מאמנים ואז מחכים לקיץ להצהיר שוב. יאללה עוד עונה של אולי מקום 4-6 לא יותר. קבוצה מעצבנת |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 20/06/2012 : 10:13:20
|
אבירי הצדק והיושר והאתיקה, מכבי יפו, ללא ספק. כשעבריינים מהעולם התחתון מקרקסים אותם לעיני מאות אוהדים הם לא פוצים פה, שלא נאמר מתלוננים למשטרה - אבל כשפונים לשחקן שהוא בספק תחת חוזה אצלם הם נעמדים על הרגליים האחוריות ומייבבים בפני כל על איך אכלו להם ושתו להם. סדר עדיפויות ראוי ונכון, ללא ספק. לא זכור לי שראיתי את פרנסי יפו רצים להתראיין ולטנף ככה אחרי דברים קצת יותר חמורים מפנייה או לא פנייה לשחקן כזה או אחר.
מועדון מעצבן של אנשים מעצבנים. |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/06/2012 : 11:13:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
כשעבריינים מהעולם התחתון מקרקסים אותם לעיני מאות אוהדים הם לא פוצים פה, שלא נאמר מתלוננים למשטרה - .
חכמה קטנה מאוד לעמוד מהצד ולשפוט אותם על הארוע הזה.....קל לדבר אבל אתה יודע בוודאות איך אתה, אני , אנחנו היינו מגיבים? הם היו קורבן לאלימות אל תפיל עליהם את האשמה. בהחלט יכול להיות שניתן וצריך לפעול אחרת מאיך שהם פעלו או לא פעלו. אבל אל תשפוט עד שתהיה בנעליהם. לצערי עושה רושם שבמוקדם או במאוחר נהיה........ |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 21/06/2012 : 22:39:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
כשעבריינים מהעולם התחתון מקרקסים אותם לעיני מאות אוהדים הם לא פוצים פה, שלא נאמר מתלוננים למשטרה - .
חכמה קטנה מאוד לעמוד מהצד ולשפוט אותם על הארוע הזה.....קל לדבר אבל אתה יודע בוודאות איך אתה, אני , אנחנו היינו מגיבים? הם היו קורבן לאלימות אל תפיל עליהם את האשמה. בהחלט יכול להיות שניתן וצריך לפעול אחרת מאיך שהם פעלו או לא פעלו. אבל אל תשפוט עד שתהיה בנעליהם. לצערי עושה רושם שבמוקדם או במאוחר נהיה........
המשתמש הבא מודה לך על התגובה: מחאיי |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 22/06/2012 : 18:42:58
|
מצטער מאוד על היחסים עם יפו שהתקלקלו. צריך להצטייד בסבלנות ובטאקט ולכבד את יפו, שדומה לנו באופי, בזיקה למסורת הישנה ובבניית המסורת החדשה. חבל |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 22/06/2012 : 18:59:46
|
אם כבר יש מתח שלפחות ייצא משהו חיובי .אני קורא ליפו כצעד ראשון של מחאה בסכסוך לקחת את השגריר שלה מפה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 22/06/2012 : 21:41:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
אם כבר יש מתח שלפחות ייצא משהו חיובי .אני קורא ליפו כצעד ראשון של מחאה בסכסוך לקחת את השגריר שלה מפה
אמן. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
|
איפה אפשר לראוות את הכתבה על קטמון- מכבי יפו |
|