פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יום שישי ה-13

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יום שישי ה-13
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם יום שישי ה-13 נושא הבא
עמוד: מתוך 2

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  23:11:14  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב נו זה בטח יום ממש אבל ממש טוב לשחק משחק חשוב

יפתח יפתח מנותק

14 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  01:29:07  הצג פרופיל שלח ל- יפתח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל גם לאל-הוזייל זה יום שישי ה-13.. מה שאומר - תיקו, שזה טוב להם אבל עם שלושה אדומים להוזייל.. והלך להם הרדיאטור באוטובוס.
חוץ מזה: זה קשור רק לנוצרים.

שונא בית"ר יחיה
עבור לתחילת הדף

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  09:33:39  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר זה קשור למסדר הטמפלרים, שנעצרו ביום שישי ה-13....
ואם כבר אז התביעה טענה בין היתר שהם קיימו טקים מוסלמיים ויהודיים.
עבור לתחילת הדף

יפתח יפתח מנותק

14 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  12:28:03  הצג פרופיל שלח ל- יפתח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שזה קשור ליום בו ע"פ המסורת הנוצרית ישו נצלב..

שונא בית"ר יחיה
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  15:57:50  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצחון יפה מאוד על הוזייל, בתנאי מזג אוויר לא קלים לשתי הקבוצות. הורגשה יד קשה ומנוסה של שופט בכיר, והמשחק היה הוגן יחסית לליגה הזאת.
אהבתי מאוד את הלחימה של כל השחקנים, וכמובן את ההענות היפה של הקהל. תענוג להיכנס כך לשבת.
ולא אוכל להימנע מההערה על כפיר מלול: ברגע הוא נכנס התחלנו לאיים על השער שלהם והמסירות בהתקפה היו הרבה יותר מדויקות. אני מקווה שהוא פותח דף חדש עם האוהדים כי בליגה הזאת הרמה האישית שלו כשחקן היא נכס לקבוצה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  16:23:21  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קרה לפורום היום? כוווולם היו במשחק?

מצטרף לדעתו של חיים. שופט מליגת העל בהחלט היווה הפתעה נעימה ואיפשר למשחק לזרום בספורטיביות. קטמון לא שיחקה טוב מביוחד, והיה לנו המון מזל במחצית השניה כשבמצב של 0-1 אל הוזייל החמיצו כמה הזדמנויות מצויינות. עם זאת, כל השחקנים נלחמו היטב, והעידוד היה מצוין.

ההרכב, אם מישהו מתעניין:
גולן
טל זקן (מעולה!), אברהמי, איוש, סלאמה
גולה, גור
דוידיאן, אביטל
בוהרון, צ'ברטוק

כפיר מלול לא פתח כי נפצע באימון אתמול, ולאור היעדרותם של זוזוט (כלא) וסגיר (פצוע), החלוץ השני היה ג'וני צ'ברטוק.

במחצית השניה שולבו אזרזר, מלול, חנוכייב, מנסור וביטון.

לסיכום, נצחון מאוד מאוד חשוב, ועכשיו יש לנו שלושה שבועות להשקיף על הליגה מלמעלה עד למשחק הבא, בחוץ נגד תל שבע.
עבור לתחילת הדף

יואב בסון יואב בסון מנותק

20 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  16:27:20  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לחיים היה אחלה משחק וניצחון מתוק. וכפיר מלול אוי כפיר מלול הוכיח היום שהוא שחקן הרבה מעל הליגה הזאת , אני מקווה שימשיך ככה . יאללה קטמון
עבור לתחילת הדף

יפתח יפתח מנותק

14 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  16:43:15  הצג פרופיל שלח ל- יפתח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באתר של דאבל פס כתבו שסלאם סלאמה הבקיע את הפנדל וגילי גור את השני.. אני חשבתי שטל זקן (מספר 11) הבקיע, לא? ולגבי הגול השני - מסביבי אמרו שזה היה עצמי.. עדכונים, מישהו?
בגדול היה אחלה. רוב הזמן היינו טובים יותר. קצת יותר דיוק בהתקפה, אבל ניחא.
חבל שלא מגיעים מספיק אוהדים. למישהי יש רעיון למה?
וכן: האחיין שלי זכה בהגרלה אחרי שנתתי לו (דרך זהר) את כרטיס ההגרלה שלי..

שונא בית"ר יחיה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  16:47:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את הפנדל הבקיע גילי גור (מספר 11). טל זקן היה מספר 20.
הגול השני, לדעתי, היה עצמי לאחר שנגיחה של סאלם סלאמה הוסטה פנימה ע"י אחד המגינים שלהם.

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  17:05:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפנדל הובקע על ידי גילי גור והשער השני הוא של סלאם סלאמה.
שוב זכינו לראות ולהינות ממשחק מאורגן וקבוצתי של כל שחקני הקבוצה.
הייתי מציין לטובה את משחק הלחימה של ג'וני, שעד שהוחלף לאחר הפציעה, נלחם בנחישות רבה כמעט על כל כדור.
אי אפשר שלא לציין את התקפי החרדה שסופקו לנו מספר פעמים בקו ההגנה של הקבוצה כאשר לשחקני אלהוזייל נוצרו מספר מצבי הבקעה שרק אלת המזל התערבה ומנעה ספיגת שערים.
אחרי "שערורית" השיפוט מהשבוע שעבר [ואני מקווה שלא יעמידו אותי לדין משמעתי על אמירה זו] היה בהחלט מרנין לראות את שיפוטו של תבריזי, שעשה הרבה להרגעת המשחק.
לנצחון היום חשיבות רבה: בשבוע הבא אלהוזייל משחקים משחק השלמה בחוץ נגד מ.ס. מודיעין. גם אם ינצחו במשחק, הרי שהמקום הראשון עדיין יהיה של קטמון בזכות מאזן נצחונות טוב יותר, שלא לדבר על הפרש השערים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יפתח יפתח מנותק

14 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  17:08:39  הצג פרופיל שלח ל- יפתח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

הפנדל הובקע על ידי גילי גור והשער השני הוא של סלאם סלאמה.
שוב זכינו לראות ולהינות ממשחק מאורגן וקבוצתי של כל שחקני הקבוצה.
הייתי מציין לטובה את משחק הלחימה של ג'וני, שעד שהוחלף לאחר הפציעה, נלחם בנחישות רבה כמעט על כל כדור.
אי אפשר שלא לציין את התקפי החרדה שסופקו לנו מספר פעמים בקו ההגנה של הקבוצה כאשר לשחקני אלהוזייל נוצרו מספר מצבי הבקעה שרק אלת המזל התערבה ומנעה ספיגת שערים.
אחרי "שערורית" השיפוט מהשבוע שעבר [ואני מקווה שלא יעמידו אותי לדין משמעתי על אמירה זו] היה בהחלט מרנין לראות את שיפוטו של תבריזי, שעשה הרבה להרגעת המשחק.
לנצחון היום חשיבות רבה: בשבוע הבא אלהוזייל משחקים משחק השלמה בחוץ נגד מ.ס. מודיעין. גם אם ינצחו במשחק, הרי שהמקום הראשון עדיין יהיה של קטמון בזכות מאזן נצחונות טוב יותר, שלא לדבר על הפרש השערים.

תודה. הם כל הזמן מחליפים את מספרי החולצות..

שונא בית"ר יחיה
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  18:34:59  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
2 הערות קצרות -

1. גילי גור מצויין. בשבוע שעבר הוא נתן מחצית מעולה והיום היה טוב מאוד.
2. בלעדי מלול ספק אם היינו יוצאים היום עם נצחון
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  22:50:49  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה תענוג של משחק.
יאללה הפועל!!!

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  23:07:37  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתן תבריזי הציג שיפוט מצויין, נחוש ורגוע. שיבוץ חכם ומעניין של שופט בכיר למשחק בליגה החמישית.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 14/11/2009 :  08:11:41  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חייב לציין משחק מעולה של אמצה השדה ושקט שהם נותנים להגנה,אף פעם בשנתיים האחרונות לא היתה קטמון כ"ך מאורגנת.חוץ מזה יבגני -כשרון גדול שעוד יבקיע הרבה שערים הוא מהיר ,עצבני וטכני מאוד.ושוב אזרז משתלב טוב מחילוף. גם מלול היה יותר מויעל.הגנה היתה טובה במחצית הראשונה אך לדעתי התעיפה לאחר מכן,למרות שהם היו די בסדר, אגפים הצטרפו יפה להתקפה אך כל הזמן חשפו את העורף.בקיצור עזבו היה תענוג.

אליה
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 14/11/2009 :  10:53:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ככלל המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, למעט רבע שעה במחצית השניה שהייתה מצויינת. שיבוצו של תבריזי היה מעולה. לא יודע אם זה היה במקרה או בזכות פניה של הנהלה המסורה בעקבות אירועי השבוע שעבר, אבל אשרינו בכל מקרה.
לא זכור לי עוד משחק כדורגל שהייתי בו ולא שמעתי ולו קללה בודדת לעבר השופט, אפילו לא אחת צנועה דוגמת "שופט אתה בינוני".
ההבדל הגדול השנה לעומת שנים קודמות הוא לא רמת המשחק, השיפוט או כמה קהל יש. השוני המהותי וזה שגורם לי הרבה נחת הוא רמת המחוייבות של השחקנים והצוות המקצועי.
אם בעבר היה זה כביש חד סיטרי בו הקהל נתן הכל והקבוצה נשארה אדישה, המצב השתנה ובאופן מובהק. רואים מחןייבות, רוח לחימה והקרבה. רואים שלשחקנים באמת איכפת. מבחינתי כאוהד זה שווה המון ההזדהות שלי עם הקבוצה הופכת שלמה יותר. השמחה של השחקנים אחרי נצחון היא אדירה ממש, מי שראה את יניב אברהמי בסוף המשחק מול מודיעין יודע על מה אני מדבר.
שלושה שבועות ללא משחקים לפנינו, בואו לא נהפוך אותם לפגרה. בבקשה...תחשבו שוב על כל מי שרק אפ"שר לגייס ממנו דמי חבר או חסות. תשכנעו אנשים להתאגד ולקנות ביחד "מניה". כל שקל חשוב זו הקבוצה שלנו וגם האחריות שלנו.
שבת שלום

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם יום שישי ה-13 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07