פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גירעון??? חותכים בבשר החי???.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גירעון??? חותכים בבשר החי???.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם גירעון??? חותכים בבשר החי???. נושא הבא  

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  16:03:38  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זמן ירושליים היום....

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/965/799.html

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  19:37:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכותרת שלך מוגזמת ומפחידה סתם.
מדובר על כך שאנחנו עלולים להיכנס לגירעון אם המצב יישאר איך שהוא.
כרגע יש שתי אופציות:
*להישאר עם כמות השחקנים הנוכחית, ואותה כמות של חברי עמותה. מה שיוביל בשלב כזה או אחר של העונה לפרידה מוקדמת ממספר שחקנים.
*להקפי באופן ניכר את מספר חברי העמותה, מה שישאיר את הסגל באותה צורה וישאיר אותנו בלי גירעון.

בכל מקרה שהוא, אין תסריט שבו אנחנו חייבים כסף. אסור לנו.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  19:44:08  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממש לא התכוונתי להפחיד אלא להדגיש שוב שאין לנו מושג מה קורה מבחינה כלכלית כרגע, ויהיה חבל אם נכנ שוב לגירעון....
נחכה לישיבה המובטחת בינואר כדי שנדע היכן אנחנו עומדים, ובנתיים ננסה מחר לגייס עוד כסף מהצופים. מי מארגן את זה מחר אגב, והאם צריך עזרה?

ובלי קשר ראיתי חלק מהאימון היום והשחקנים נראו מאוד נחושים ומוכנים לקרב.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  21:01:15  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ובלי קשר ראיתי חלק מהאימון היום והשחקנים נראו מאוד נחושים ומוכנים לקרב.

מוכנים לקרב זה טוב, לאור מה ששמענו על היריבה...
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  01:36:09  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"אם הם משחקים חזק, נשחק חזק יותר; אם מפוצצים אותנו, נפוצץ גם אנחנו"
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  02:03:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

"אם הם משחקים חזק, נשחק חזק יותר; אם מפוצצים אותנו, נפוצץ גם אנחנו"

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 13/11/2009 :  20:59:04  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פה זה ת'רד המקומונים?

הנה סריקה מידיעות ירושלים:
http://img211.imageshack.us/img211/2579/jerusalemsportnews13110.jpg
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 14/11/2009 :  08:54:38  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בבקשה תעלו את כל המקומונים!!

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

יפתח יפתח מנותק

14 הודעות

נשלח - 14/11/2009 :  13:31:57  הצג פרופיל שלח ל- יפתח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

פה זה ת'רד המקומונים?

הנה סריקה מידיעות ירושלים:
http://img211.imageshack.us/img211/2579/jerusalemsportnews13110.jpg

אני יודע שזה לא ממש קשור אבל בידיעה הזו שני דברים צדו את תשומת ליבי:

1) השוער ניצן גולן התחצף למאמן ונענש. העונש: ארוחה לכל הקבוצה. אני לא יודע כמה הם מרוויחים אבל להערכתי החבר'ה האלו לא ממש מפוצצים בכסף.. זו לא ליגת העל או הלאומית או אפילו ליגה א'.. לא נראה לי הענין הזה.
במקום ארוחה שיעשה אימון נוסף או משהו.. נראה אותכם מזמינים 20 חבר'ה למסעדה.

2) לגבי הגירעון: השאלה היא האם לא כדאי לבנות קבוצה על בסיס מה שיש וזהו. אם אין כסף, אז אין.. אם לאוהדים לא מתאים, אז לא מתאים. אם יש רק 300 איש (הערכה) אז זה מה שיש. אי אפשר כל הזמן לעורר רגשות אשם אצל האוהדים, אי אפשר להתרוצץ כל הזמן ולהתחנן שיקנו "מניה" (חשבתי שהמושג הזה אמור להעלם. אולי "זכות" כמו ביפו וזהו?). לא רוצים? לא צריך..

שונא בית"ר יחיה
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 14/11/2009 :  18:49:28  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

1) השוער ניצן גולן התחצף למאמן ונענש. העונש: ארוחה לכל הקבוצה. אני לא יודע כמה הם מרוויחים אבל להערכתי החבר'ה האלו לא ממש מפוצצים בכסף.. זו לא ליגת העל או הלאומית או אפילו ליגה א'.. לא נראה לי הענין הזה.
במקום ארוחה שיעשה אימון נוסף או משהו.. נראה אותכם מזמינים 20 חבר'ה למסעדה.

כמובן שלא מדובר בארוחה במסעדה, אלא רק בכיבוד קל לאחר האימון. עלות של לא יותר מ-100=150 ש"ח. תנוח דעתך.

2) לגבי הגירעון: השאלה היא האם לא כדאי לבנות קבוצה על בסיס מה שיש וזהו. אם אין כסף, אז אין.. אם לאוהדים לא מתאים, אז לא מתאים. אם יש רק 300 איש (הערכה) אז זה מה שיש. אי אפשר כל הזמן לעורר רגשות אשם אצל האוהדים, אי אפשר להתרוצץ כל הזמן ולהתחנן שיקנו "מניה" (חשבתי שהמושג הזה אמור להעלם. אולי "זכות" כמו ביפו וזהו?). לא רוצים? לא צריך..

המרדף אחרי הגדלת מס' חברי העמותה נובע לא רק מהגירעון, אלא גם בגלל החשיבות בהרחבת התשתית והבסיס של הגוף שנקרא 'קטמון', בעיקר לקראת הקמת מחלקת הנוער והמאמץ האדיר שלנו למצוא למועדון 'בית' ברחבי העיר. עמותה נרחבת , זה הרבה כוח. אנחנו לא מנסים לטעת רגשות אשם, הייתי מעדיף לקרוא לזה מוטיבציה ואחריות.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 14/11/2009 :  19:09:32  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

זה לא כל כך פשוט, יפתח. תסכים איתי שאם הייתה קבוצה חלשה יותר שהייתה מתחילה את העונה בשלושה-ארבעה הפסדים המצב שלנו היה רע מאוד. כמות הקהל הייתה הופכת לפאתטית, רוח הלחימה הייתה נעלמת לגמרי ובסופו של דבר היו לזה גם השלכות כלכליות קשות. יכול להיות שבעונות הבאות אפשר יהיה לעבוד בצורה מחושבת יותר, אבל אחרי הכישלון של השנה הקודמת, פיצוץ המומ על האיחוד והירידה לליגה ג',לא היו יותר מדי אפשרויות. אני לא חושב שהייתה להנהלה שום ברירה אלא לבנות קבוצה שתוכל לפחות לתת פייט חזק על עלייה,גם במחיר של יצירת גירעון מסוים שנצטרך לעבוד חזק בחודשים הקרובים כדי לכסות אותו. אם נעלה או לא אי אפשר לדעת (וכאוהדי הפועל נישאר פסימיים עד המחזור ה19), אבל לפחות אנחנו רצים למעלה והקהל לאט-לאט חוזר.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/11/2009 :  22:00:49  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אישית סומך על ההנהלה שלמדה מטעויות העבר, ולא תכניס אותנו לגרעונות יותר מידי גדולים. על הנייר, ניראה לי לגיטימי לבנות תקציב על סמך 400 חברי עמותה, מתוך הנחה שיצטרפו עוד חברים בהמשך העונה. ומכיוון שאנחנו לא מתכננים לבנות את הפרוייקט זה גם לא יהיה אסון אם נסיים עם גרעון קטן וסמלי שאותו נוכל לכסות בעונה הבאה.

ובכל מקרה,ברור שהמטרה היא להיות מאוזנים, כך שכדאי ורצוי לחשוב על דרכים להקטנת הגרעון, כמובן על פי השיטה הידועה: מי שמציע דברים, לוקח אותם על עצמו...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם גירעון??? חותכים בבשר החי???. נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07