פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים 2012

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים 2012
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא
עמוד: מתוך 24

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  10:58:37  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים בטח עוד לא התעוררו או שעוד לא מעקלים את ההישג הענק .
אסף עזו בקטמון יאללה .....שאפו להנהלה !!

אסף ברוך בואך למשפחה האדומה !
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  10:58:49  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

על-פי גולר, הפועל קטמון רכשה מהפועל ירושלים את כרטיס השחקן של אסף עזו ב 100000 ש״ח והוא אמור להצטרף למחנה האימון בשבוע הבא.

עריכה:
אני לא כל כך מבין את הדממה כאן בנושא. דאבל פס גם מצטרפים לדיווח עם כותרת "עיסקת העונה" ו"רעידת אדמה":
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5775
זה אמנם לא שי אהרון, אבל זה בדיוק השחקן שחסר לנו להשלמת הסגל, והוא שחקן בית לכל דבר. אני מניח שמההנהלה (בצדק) לא נשמע כלום עד שזה יהיה חתום, אבל ציפיתי שיהיו קצת תגובות כאן...

עד שאף אחד לא מאשר את זה אל תאמין לכלום ..
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  11:21:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מאמין לאף אחד ולשום דבר עד שלא יוצאת הודעה רשמית מההנהלה שלנו, בודאי כשמדובר בעיסקה עם משפחת סאסי. עם זאת , היו כאן מלפפונים הרבה יותר זניחים שזכו לתגובות סוערות, ואילו כאן יש דממה מוחלטת. האם זה מעיד על איזו אדישות מדאיגה? או שכולם מנצלים את השבוע האחרון של החופש הגדול כדי לנפוש עם המשפחות?
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  11:23:52  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי קשר לפרסומי תקשורת שלעתים שגויים ,זה בעייתי להתייחס למשהו שגם לא מאושר ע"י ההנהלה וגם תלוי בחתימה של סאסי,עדיף להמתין
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  11:33:05  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא סומך על ההנהלה שלמרות כרעי התרנגולת שכל מו"מ עם סאסי עומד עליו גם אם הושתת על פלדה בתחילתו, תצליח להשלים את המהלך הענק הזה. מהלך באמת באמת ענק.

נערך על ידי - קראנקו ב-25/08/2012 11:34:32
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  11:54:31  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אני דווקא סומך על ההנהלה שלמרות כרעי התרנגולת שכל מו"מ עם סאסי עומד עליו גם אם הושתת על פלדה בתחילתו, תצליח להשלים את המהלך הענק הזה. מהלך באמת באמת ענק.

עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  13:09:36  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסף עזו הוא בלם ליגת על.אין ספק.אם הוא מגיע והוא מתחבר, הוא משדרג אותנו במידה רבה.
מה זה עושה לקבוצה מבחינת העניין?
מביא איתו עוד כמה חברי עמותה,עוד אוהדים שיבואו לראות אותו ואת שי.
ואני לא רוצה להרחיב על האח והאקסית.מה זה עושה להם.
בכל מקרה, שאפו להנהלה, אני מקוה שאנחנו לא נכנסים לבור כספי.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  14:30:41  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

אסף עזו הוא בלם ליגת על.אין ספק.אם הוא מגיע והוא מתחבר, הוא משדרג אותנו במידה רבה.
מה זה עושה לקבוצה מבחינת העניין?
מביא איתו עוד כמה חברי עמותה,עוד אוהדים שיבואו לראות אותו ואת שי.
ואני לא רוצה להרחיב על האח והאקסית.מה זה עושה להם.
בכל מקרה, שאפו להנהלה, אני מקוה שאנחנו לא נכנסים לבור כספי.

אסף הוא בלם מצויין לליגה לאומית ומעולה לליגה א'. ההיכרות המוקדמת שלו עם יוסי אבולעפיה יכולה לעזור כאן. מה גם שאסף הוא חתיכת וינר. אינשאללה יעלו ליגה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  18:42:37  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מרגישה לי התלהבות קצת מוגזמת. אולי מהלך חשוב, אבל לא רעידת אדמה, לא סיפור ברמה של שי, ו-100 אלף שקל זה הרבה כסף.

בכל מקרה, אם נכון הדיבור, ברוך הבא אסף.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  19:12:31  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מרגישה לי התלהבות קצת מוגזמת. אולי מהלך חשוב, אבל לא רעידת אדמה, לא סיפור ברמה של שי, ו-100 אלף שקל זה הרבה כסף.

בכל מקרה, אם נכון הדיבור, ברוך הבא אסף.

אני לא כ"כ מסכים. מאה אלף שקל זה אכן הרבה, אבל כל שחקן שמגיע מסאדר אלינו זה אומר משהו. זה אומר שהכוונה שלנו היא להיות ירושלמים כמה שיותר, זה אומר ששחקנים מבינים איפה נכון יותר לשחק בירושלים ואסף עזו זה לא שחקן מחליף, אלא זה שחקן מפתח שם כבר קרוב לעשור. אני מקווה שהפרסומים האלה נכונים, כי אין בלם אחר שיכול להתאים כ"כ, וזה עוד סוג של מנהיג על המגרש - אמנם לא שי, כמו שאמרת, אבל בהחלט מישהו שירגיע את ההגנה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  19:21:33  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם אורקי. יש משמעויות להבאה של שחקן כמו אסף עזו, הרבה מעבר לתרומה המקצועית שלו. אני מחזיק אצבעות שהשמועות נכונות ושהעסקה הזאת תיסגר במהרה. ואם זה יקרה, זאת תהיה ללא ספק ההחתמה של הקיץ אצלנו, גם אם לא מדובר יהיה ב"רעידת אדמה".

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  21:37:02  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלואי
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 25/08/2012 :  21:44:52  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלוואי. אסף הוא שחקן שעשוי להיות ההבדל בין עלית ליגה למקום 4-5 .עד כדי כך זה מהלך דרמטי.

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/08/2012 :  11:58:06  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי מקורות סופר-מוסמכים מהקבוצה השניה, העיסקה אכן סגורה.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 26/08/2012 :  11:59:02  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לפי מקורות סופר-מוסמכים מהקבוצה השניה, העיסקה אכן סגורה.

הפכת לעמי גרינפלד?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07