פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים 2012

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים 2012
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא
עמוד: מתוך 24

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 01/06/2012 :  11:33:58  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם הרכש של שנה שעברה?
חובה להחתים את יובל איסלאם ועמרי
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/06/2012 :  20:57:46  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42681
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 03/06/2012 :  23:19:10  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

חברי ההנהלה יחליטו מי יישאר ומי לא?! אני לתומי חשבתי שהמאמן הוא זה שאמור להחליט לאחר שהוא בוחן את כל השחקנים...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 03/06/2012 :  23:32:57  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

ציטוט:

חברי ההנהלה יחליטו מי יישאר ומי לא?! אני לתומי חשבתי שהמאמן הוא זה שאמור להחליט לאחר שהוא בוחן את כל השחקנים...

שכחת שאחת הסיבות שעופר נבחר לתפקיד זה בגלל שהתברר שהוא מכיר את הקבוצה כל כך טוב. לכן זה הגיוני שהוא כבר יודע באילו שחקנים הוא לא מעוניין.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  07:52:47  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

ציטוט:

שכחת שאחת הסיבות שעופר נבחר לתפקיד זה בגלל שהתברר שהוא מכיר את הקבוצה כל כך טוב. לכן זה הגיוני שהוא כבר יודע באילו שחקנים הוא לא מעוניין.

צא מהסרט שאתה חי בו.
שרצקי קובע מי נשאר מירושלמים ולא אף אחד אחר!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  09:10:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבנר זקן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

ציטוט:

צא מהסרט שאתה חי בו.

אולי. אבל על סמך מה אתה מסיק את זה? זה הכי קל ללכלך בלי שום הוכחות.

מן הסתם שרצקי קובע בענייני המשכורת של השחקנים, בתור זה שיושב איתם למו"מ. מן הסתם גם לדעתו ולהכרותו עם השחקנים יש משקל. אבל קשה לי להאמין שאם עופר יגיד לו שהוא רוצה ששחקן זה או אחר ישאר, אז שרצקי יענה לו "אני כבר קבעתי מי נשאר מי-ם, וזה מה יש".

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  09:38:00  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

ציטוט:

צא מהסרט שאתה חי בו.

מן הסתם שרצקי קובע בענייני המשכורת של השחקנים, בתור זה שיושב איתם למו"מ. מן הסתם גם לדעתו ולהכרותו עם השחקנים יש משקל. אבל קשה לי להאמין שאם עופר יגיד לו שהוא רוצה ששחקן זה או אחר ישאר, אז שרצקי יענה לו "אני כבר קבעתי מי נשאר מי-ם, וזה מה יש".

תתפלא אח שלי. בקרוב יהיו הוכחות גם.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  10:07:30  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

ציטוט:

צא מהסרט שאתה חי בו.

סבבה, נמתין בקוצר רוח.

ולא שכחנו גם שכפיר עוד אמור לספר על הצד שלו בפרשה הלא נעימה מלפני 4 שנים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  10:10:00  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

ציטוט:

צא מהסרט שאתה חי בו.

סבבה, נמתין בקוצר רוח.

ולא שכחנו גם שכפיר עוד אמור לספר על הצד שלו בפרשה הלא נעימה מלפני 4 שנים.

הפרשה הלא נעימה לאורך ה4 שנים האחרונות אתה מתכוון.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  11:06:57  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

ציטוט:

אתה יודע, זה שרשום שההנהלה תודיע לשחקנים מי ממשיך ומי לא, זה לא אומר שהיא תחליט לגבי זה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  13:46:19  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די כבר לחפש ביקורת . אם זה יהיה ככה גם עם טסלפפה , הלך עלינו.
שירצקי עושה בדיוק מה שכל יושב ראש בכל מועדון עושה , ואם יש לכם בעיה בהבנת הנקרא זה כבר לא קשור אליו .
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 04/06/2012 :  22:17:10  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבנר- אתה מאשים כאן האשמה חמורה ביותר את כפיר. אני דווקא שמעתי גירסא קצת אחרת לסיפור: לאורך 4 השנים האחרונות עסקת בסחר לא חוקי בנשים, עד אשר משפחת אבוטבול החליטו שהם משתלטים לך על העסק. אמנם שרדת את ניסיון "כיפה אדומה" שעשו לך (כך היה כתוב בשבועון המדעי "פנאי פלוס") אך שד שכמוך לא יוותר ויעבור היישר למאפייה הירושלמית לפרוטקשן וסמים. השאלה שלי היא רק איך המשטרה מניחה לך? יש מצב אתה סמוי? תגיד, מה אתה עונה להמון ששואל על עסקאות הנשק שמכרת לאנגולה וזלג לידי הפקיסטנים?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/06/2012 :  17:00:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חדשות מאתר הרדיו המקומי:
"המנכ"ל החדש, אורי שרצקי, נפגש היום בצהריים עם השחקנים אותם רוצה טסלפפה להחתים במועדון: חי אטיאס, שרון ברנשטיין ויוסי אבולעפיה. בנוסף, נפגש המנכ"ל עם המגן השמאלי מאור מרציאנו ששיחק בשנתיים האחרונות במכבי יפו, והגיש לארבעה הצעה כספית.
אתמול נפגש שרצקי עם ציון זקן, ג'וני צ'ברטוק וארתיום טראטיאק שצפויים להמשיך. אמיר גולה יתמנה לעוזרו של טסלפפה אם יקבל את ההצעה שהוגשה לו".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 05/06/2012 :  20:50:51  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

חדשות מאתר הרדיו המקומי:
"המנכ"ל החדש, אורי שרצקי, נפגש היום בצהריים עם השחקנים אותם רוצה טסלפפה להחתים במועדון: חי אטיאס, שרון ברנשטיין ויוסי אבולעפיה. בנוסף, נפגש המנכ"ל עם המגן השמאלי מאור מרציאנו ששיחק בשנתיים האחרונות במכבי יפו, והגיש לארבעה הצעה כספית.
אתמול נפגש שרצקי עם ציון זקן, ג'וני צ'ברטוק וארתיום טראטיאק שצפויים להמשיך. אמיר גולה יתמנה לעוזרו של טסלפפה אם יקבל את ההצעה שהוגשה לו".

ארתום צריך לעזוב . עשה יותר מדי חורים בשביל לקבל עוד צ'אנס. יוחזר יבגני לאלתר. גם זריז יותר. גם שולט יותר בכדור וגם עוזר להתקפה.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 05/06/2012 :  20:57:44  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוחזר גופמן !!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07