פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אוהדים יקרים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אוהדים יקרים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אוהדים יקרים נושא הבא
עמוד: מתוך 3

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  17:36:33  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור, אנשים צנועים ורגישים כמוך הם נכס בנוף המכוער של הכדורגל הישראלי, תשאר כמו שאתה...ותודה על שלוש שנים נפלאות ביחד!
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  18:28:23  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה מאמן, איזו אישיות.

אנחנו עוד נבכה על ההחלטה הפזיזה שהייתה פה, אבל נתקן אותה.

ליאור, אתה עוד תחזור אלינו, תרצה או לא תרצה.

בהצלחה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  18:44:12  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מודה שזלגו לי דמעות שקראתי את ההודעה שלך ליאור. רק נותר לנו לקוות שדרכנו עוד יצטלבו בעתיד הקרוב, והפעם בשמחות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  20:23:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ליאור המכתב שלך באמת ריגש אותי, כמו הרבה הרבה רגעים מדהימים בשלוש השנים האחרונות. הובלת את השחקנים בחוכמה, בצניעות ובשקט והלוואי שנזכה בך שוב בהמשך הדרך.

תודה.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  21:04:39  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלאסה של בן אדם.אני כמעט בטוח שאתה תחזור אלינו טוב יותר ואנחנו נהיה טובים יותר.כאן המקום להתנצל אם אנחנו האוהדים גרמנו לך צער ומקוים שהפרידה היא זמנית.יש לנו מאמן אחד על הקוים ומאמן שני בלב ובנשמה.
תבורך ותצליח ליאור זדה!
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  21:21:23  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואו, אני מתרגש.. ממש..
איזו קלאסה של בן אדם, איזו דרך אצילית להפרד.
ליאור, מעכשיו, לאחר כל משחק שלנו אני אברר מה עשתה קבוצתך הבאה. תהיה אשר תהיה. ותעשה מה שטוב לך ולקריירה שלך.
ואין יותר מתאים מלהצטרף למה שקלי אמר. אני בטוח שתחזור אלינו, והלוואי שתהיה המאמן הראשון של הקבוצה המאוחדת.
בדיוק כמו שהיית המאמן הראשון של הפועל קטמון ירושלים.(תסלחו לי שאני לא מחשיב את הפיאסקו עם מבשרת..)
עבור לתחילת הדף

B.M.06 B.M.06 מנותק

56 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  21:26:16  הצג פרופיל שלח ל- B.M.06 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור אתה מלך!
ריגשת ..
נותר רק לחלום שאתה תהיה המאמן של הקבוצה המאוחדת (ביום מן הימים)
בפעם הראשונה .
מחכים לך ביציע !

"אין תנאיים לאהבה "
BRIGADE MALCHA
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  21:35:32  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המכתב הזה ללא ספק מצטרף לרשימת הדברים המרגשים ביותר שקרו לנו

תודה על הכל
וברור שלהתראות
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  21:40:43  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצטרף עם כל הלב לכל מה שנאמר לפני. אחד הדברים הכי מרגשים שקראתי שקשור להפועל. כמו שכתב שלומי מלכה - היינו צריכים להציע לך חוזה לכל החיים. אתה עוד תשוב!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  22:00:11  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה אדם, איזו צניעות. ליאור- שאפו! בלי מניירות, בלי שמץ של עוקצנות, אתה פשוט נדיר בנוף הכדורגל ובכלל.. כל שכתבו- לו יהי
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  22:04:46  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פשוט כואב הלב.מילים שמגבירות את תחושת הפיספוס,יכולנו לגדול ביחד,חבל.
ולך ליאור בהצלחה בתקווה לפגישה נוספת ומאוחדת.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  22:19:38  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור, ליאור, תראה איך הוצאת את כולנו, מהפינות שלנו, להחזיר לך חיבוק גדול.
היה לנו פעם אחת הכח הקולקטיבי להחזיר אותך אלינו כשרצית לעזוב,
בפעם השניה קיבלנו את הדין.
הובלת את קטמון במידבר, ולא זכית להכניסנו ללאומית...
בהצלחה, נעקוב אחריך ונקנא קצת בקבוצה שתרוויח אותך.
ליאור זדה, מאמן ואיש יחיד ומיוחד.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  22:57:26  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה, ליאור, ריגשת אותנו.
בינתיים, מצפים לראות בהצלחתך גם בנפרד מאתנו.

אנו נפגש
מתי ואיך זאת לא אדע
אך תקוותי אחת
תפילה ובקשה
לראותך שוב במהרה

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  23:12:24  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 30/05/2012 :  00:27:01  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה ליאור על שלוש שנים נהדרות היינו איתך באש ובמים בטוב וברע
תמיד נאהב אותך ותמיד תהיה חלק מאיתנו
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם אוהדים יקרים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07