פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לא שכחנו, כובשי קטמון 6 יוצא לדרך!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לא שכחנו, כובשי קטמון 6 יוצא לדרך!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם לא שכחנו, כובשי קטמון 6 יוצא לדרך! נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אדום עולה ביחד אדום עולה ביחד מנותק

5 הודעות

נשלח - 21/05/2012 :  08:28:33  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה ביחד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדש בוקר טוב

נרשמנו לטורניר (בשם היוזמה או הפועל יונייטד) וכרגע אנחנו רוצים להסדיר תשלום ולא ברור לנו איך ניתן לעשות זאת.אנא הסבר ולמי ניתן לפנות(שלחנו לך מייל בפרטי)

תודה
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 24/05/2012 :  00:07:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התפרסמו הבתים לטורניר:
http://brigademalcha.wordpress.com/2012/05/24/batim/

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 24/05/2012 :  11:56:44  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הידד! יש לנו דייגים בבית. אפשר לזלזל.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/05/2012 :  14:46:05  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

יש לנו דייגים בבית, אבל אין לנו שחקנים בקבוצה. אבל בקטנה...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

assafmaayan assafmaayan מנותק

1 הודעות

נשלח - 24/05/2012 :  14:49:02  הצג פרופיל שלח ל- assafmaayan הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שילמתי ונרשמתי לטורניר כ-"ברווזים הגרעיניים" אבל אנחנו לא מופיעים בהגרלת הבתים!
לא עונים לי למיילים, יש למישהו מספר טלפון של אחד מהמארגנים?
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 24/05/2012 :  14:51:51  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

יש לנו דייגים בבית, אבל אין לנו שחקנים בקבוצה. אבל בקטנה...

חפיף, כולה דייגים. ננצח אותם גם עם חצי הרכב
עבור לתחילת הדף

B.M.06 B.M.06 מנותק

56 הודעות

נשלח - 24/05/2012 :  17:28:07  הצג פרופיל שלח ל- B.M.06 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מופיע קבוצה בשם הברווזים ..
בבית 2 .

"אין תנאיים לאהבה "
BRIGADE MALCHA

נערך על ידי - B.M.06 ב-24/05/2012 17:29:22
עבור לתחילת הדף

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 24/05/2012 :  17:32:31  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טעות נפלה בידינו, נכתב הדייגים במקום הברוזים. תוקן, נענו המיילים כבר, ובלוז תקבלו הכל כמו שצריך

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 25/05/2012 :  13:43:22  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל הכבוד לדמוקרטיה ושקיפות, אני חושב שועדה מארגנת צריכה קצת להפעיל סמכות. לדעתי "הפועל גיא פניני מת" צריכה לשנות את השם שלה. אנחנו לא הפועל ת"א ואצלנו צריך לשים גבולות גם במחיר שכמה אוהדים שרופים לא יאהבו את ההתערבות. זה נקרא בגרות.
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 25/05/2012 :  14:49:36  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

עם כל הכבוד לדמוקרטיה ושקיפות, אני חושב שועדה מארגנת צריכה קצת להפעיל סמכות. לדעתי "הפועל גיא פניני מת" צריכה לשנות את השם שלה. אנחנו לא הפועל ת"א ואצלנו צריך לשים גבולות גם במחיר שכמה אוהדים שרופים לא יאהבו את ההתערבות. זה נקרא בגרות.
[/quote

אנחנו?! אצלנו?!

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 25/05/2012 :  14:51:41  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

תגיד אתה אמיתי? הייתה קבוצה של שחקנים של הנוער של בית"ר ואוהדי בית"ר ואתה מדבר איתי על הפועל גפ"מ קבוצה של אוהדי הפועל שבכל שנה מקפידה להגיע לטורניר ולכבד את המעמד?

חייבים לאסור השתתפות של שחקנים פעילים ובפרט שחקני בית"ר, היה טורניר כיף שנגמר עם טעם מר.

ואולי מהטורניר הבא להגיד שחייבים להיות 3-4 חברי עמותה בקבוצה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 25/05/2012 :  15:17:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה פנאן למרות התבוסות הצפויות. הצלחנו להבקיע 2 שערים משחקן הרכש היוקרתי וגם לזכות בתואר חביבי הקהל. בהחלט מכובד.

וברכות לחברים של עמית. והופה בית"ר זונה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 25/05/2012 :  15:20:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 25/05/2012 :  15:39:22  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:

תגיד אתה אמיתי? הייתה קבוצה של שחקנים של הנוער של בית"ר ואוהדי בית"ר ואתה מדבר איתי על הפועל גפ"מ קבוצה של אוהדי הפועל שבכל שנה מקפידה להגיע לטורניר ולכבד את המעמד?

חייבים לאסור השתתפות של שחקנים פעילים ובפרט שחקני בית"ר, היה טורניר כיף שנגמר עם טעם מר.

ואולי מהטורניר הבא להגיד שחייבים להיות 3-4 חברי עמותה בקבוצה.

זה לא היה שחקני ואהודי ביתר זו הייתה קבוצה שמורכבת משחקני נוער שלנו של סאדר וגם אחד וחצי של ביתר אני חושב שלפעם הבא אסור לתת לשחקני ביתר פעילים גם בנעור לשחק....

נערך על ידי - גבעוני ב-25/05/2012 15:41:26
עבור לתחילת הדף

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 25/05/2012 :  15:41:45  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף על פי הקטנוניות, אני חושב שמי שהיה נהנה. ניפגש בעונה הבאה, באסיפה ובאימון פתיחה.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם לא שכחנו, כובשי קטמון 6 יוצא לדרך! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07