פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 29/04/2012 :  14:32:54  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבנר זקן
אני לא מבין הרבה בכדורגל אבל ממה ששמעתי בדר"כ את השחקן הכי יעיל שלך אתה לא משחרר ראשון.(ואין קשר להיסטוריה שלו במועדון) אתה בטח תרשום שהוא איטי ושהוא לא רץ לעומק וכל מיני כאלה... מה גם שזבזכותו אתה בכלל יכול להגיב בפורום באינטרנט... אל תשכח את זה לעולם!!! שורה תחתונה מה שאני אומר בגדול זה אתה יכול להגיד עליו מיליון דברים אבל להגיד שכפיר לא מתאים זאת החוצפה האמיתית!!!

נו באמת. ענית בכלל על משהו ממה שאמרתי או שהזכרת שוב את ליגה ב' וג'?
שום דבר מקצועי שייאמר על השחקנים שלנו הוא לא חוצפה כרגע.

רשמתי שאין קשר להיסטוריה שלו במועדון, תקרא שוב. אני מתייחס אך ורק לעונה הזאת.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 29/04/2012 :  14:38:31  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ואחרי כל זה, אנחנו מוזכרים בצורה מאד לא מחמיאה (כולל תמונה) כאן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4221753,00.html

שמש נפצע וביקש מליאור להתחלף. בעיניים שלי ראיתי את זה.
שיחפשו קונספירציות במקום אחר.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 29/04/2012 :  15:10:06  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ
ובכלל לדעתי הגיע למוטי מזרחי לפתוח עד סוף העונה כי זה נהוג.

לא נכון. כל עוד יש חשיבות למשחק (במקרה זה לשיקמה ויריבותיה בתחתית), אתה צריך לעלות עם ההרכב שלדעת המאמן יש לו הסיכוי הכי טוב לנצח. זה לא היה ספורטיבי כלפי נתיבות, לוד וכפר שלם אילו היינו עולים עם מחליפים.
כמובן ניתן לטעון שחנוכייב היה עושה עבודה טובה יותר מרוב השחקנים שכן שותפו, אבל זה כבר דיון אחר.

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 29/04/2012 :  16:18:23  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
אני לא מבין הרבה בכדורגל אבל ממה ששמעתי בדר"כ את השחקן הכי יעיל שלך אתה לא משחרר ראשון.(ואין קשר להיסטוריה שלו במועדון) אתה בטח תרשום שהוא איטי ושהוא לא רץ לעומק וכל מיני כאלה... מה גם שזבזכותו אתה בכלל יכול להגיב בפורום באינטרנט... אל תשכח את זה לעולם!!! שורה תחתונה מה שאני אומר בגדול זה אתה יכול להגיד עליו מיליון דברים אבל להגיד שכפיר לא מתאים זאת החוצפה האמיתית!!!

אם זה לא קשור להיסטוריה שלו במועדון, לצה כתבת שרק בזכותו אני יכול לכתוב בפורום (שזה מוזר בכל מקרה, אבל ניחא)? אבל אבנר ידידי, יש לי תחושה שאתה קשור איכשהו לכפיר, מה שהופך את הויכוח לקצת פחות מעניין.
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 29/04/2012 :  16:23:13  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

אם זה לא קשור להיסטוריה שלו במועדון, לצה כתבת שרק בזכותו אני יכול לכתוב בפורום (שזה מוזר בכל מקרה, אבל ניחא)? אבל אבנר ידידי, יש לי תחושה שאתה קשור איכשהו לכפיר, מה שהופך את הויכוח לקצת פחות מעניין.

צודק.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/04/2012 :  16:50:46  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שהתקופה האחרונה הייתה שערוריה, וצריך לשקול את המשך דרכו של כל שחקן.

מצד שני, חשוב לזכור שגם שינויים נקודתיים יכולים ליצור מערך קבוצתי חדש לגמרי ומוצלח.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07