פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אשכול השכול של הפועל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אשכול השכול של הפועל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אשכול השכול של הפועל נושא הבא  

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  20:33:46  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו כל שנה נזכרים בשוער הקבוצה יהודה תובל שנהרג במלחמת שלום הגליל בעודו שחקן פעיל בקבוצה
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/096/214.html

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  21:41:54  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה סיפור מרגש. יהי זכרו ברוך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 25/04/2012 :  10:17:13  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תובל הוא הזכרון הראשון שלי מהפועל ירושלים, ממשחק הכדורגל הראשון שראיתי בחיי.

הייתי בסביבות כתה ד' או ה'. אבא של חבר הזמין אותי לבוא איתם בשבת לקטמון, למשחק מול מי שידועה היום כהפועל תל טביב.
ת"א נחשבה באותה שנה טובה יותר מאתנו. ההכנה הטקטית של האבא שמה דגש מיוחד על הבלם האימתני לפרדון ועל השוער ב'זרנו (שהיה אולי גם שוער הנבחרת?)

אבל במהלך המשחק ראינו את המיטב דווקא של השוער המקומי, אחד יהודה תובל, שהציל שערים בטוחים רבים ותסכל את ההתקפה התל אביבית. נדמה היה לי שהוא מרחף באוויר יותר משהוא דורך על הקרקע.

המשחק אמנם נגמר בתוצאה (המוצדקת) 3-1 לת"א, אבל המהלכים היחידים שעוד זכורים לי מאותו משחק הם ההצלות ובעיקר ההתעופפויות של יהודה תובל.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אשכול השכול של הפועל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07