משתמש |
חרם הקבוצות הערביות |
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 07:51:04
|
על פי ידיעה המתפרסמת באתר של ערוץ הספורט, נציגי הקבוצות הערביות בכל הליגות עומדים להתכנס כדי לקבל החלטה על החרמת המשחקים, עד סוף העונה ובעונה הבאה, אם בתי הדין של ההתאחדות לכדורגל יחליטו להפחית נקודות מבני לוד מבלי להחזיר את עונש הפחתת הנקודות שהוטל על מכבי פתח תקווה - http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=119472&lang=HE
אם אכן זו תהיה התוצאה מהדיונים המתקיימים השבוע בבתי הדין, כי אז נראה לי שלא יהיה מנוס מהמסקנה שמוסדות השיפוט של ההתאחדות לכדורגל אכן נסחפים בגל הגזעני העכור השוטף את החברה בישראל. הכדורגל בישראל, שבשנים האחרונות היה נקי יחסית מגזענות, החל לשנות בחודשים האחרונים את פניו - וההתקפות על עלי חטיב ועל יקיר שינה ("איך אתה מעיז לשחק בקבוצה של ערבים?") הם הביטויים הבולטים של השינוי הזה.
הפועל קטמון קמה גם כדי לבטא עמדה אנטי-גזענית ברורה בכדורגל הישראלי ונראה לי שזה הזמן לנקוט (באופן רשמי ובאמצעות ההנהלה) עמדה חד-משמעית וברורה. אני מציע להנהלת הקבוצה להודיע כבר עכשיו על הבעת סולידריות עם הקבוצות הערביות ועל תמיכה בחרם שהן עומדות להכריז.
|
|
אוריה
18 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 09:33:46
|
סלח לי, אבל זה הזוי וחסר בסיס. המהומה במשחק ברמת גן החלה לאחר ששחקני רמת גן נרעשו שהשחקן מלוד ששיחק בקבוצתם בעונה שעברה התגרה לכאורה בקהל שלהם. הקטטה החלה בין שני שחקנים יהודים, והצטרפו לתגרה יהודים וערבים. עלי חטיב הוכה על ידי שני חולירות בגלל שהוא שחקן הפועל חיפה (אחרי שהוא ניסה להכות את דני פרדה ממכבי פתח תקווה – ואגב, לא משום מוצאו האתיופי). מכבי פ"ת צריכה להיענש, הפועל רמת גן צריכה להיענש, ולוד ה"ערבית" (אף על פי שהיא לא קבוצה מהמגזר, אלא קבוצה מעורבת) צריכה גם היא להיענש. מוחמד עאבד אל לאטיף אומר בעצמו שזה לא עניין של ערבים ויהודים אלא של צדק (של לוד ור"ג "היהודית", מול פ"ת הקבוצה של יו"ר ההתאחדות), אז למה אתה מחפש גזענות היכן שאין? זאת השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך. |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 10:23:02
|
התארגנות מגזרית היא כשלעצמה גזענית היא בעצם נסיון לקבל עדיפות בשל שייכות למגזר ממש לא אוהב את זה! |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 10:30:49
|
מספיק כבר להכניס את קטמון לכל ענין - יש לנו מספיק בעיות
היה שם ריב בין 2 יהודים שהתפתח לתיגרה שאין לה שום קשר (וטוב שכך) לסכסוך הישראלי ערבי. |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 10:57:02
|
הפועל קטמון ירושלים היא קבוצת כדורגל, לא פלטפורמה פוליטית!
כן אנחנו מתנגדים לאלימות, גזענות ושאר חוליים אשר נעשים יותר ויותר נפוצים בישראל, אבל עדיין זו קבוצת כדורגל לפני כל דבר אחר.
|
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 12:21:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
כן אנחנו מתנגדים לאלימות, גזענות ושאר חוליים אשר נעשים יותר ויותר נפוצים בישראל, אבל עדיין זו קבוצת כדורגל לפני כל דבר אחר.
זו קבוצת כדורגל שמייצגת ערכים של שווין סובלנות ואחוות עמים ומתנגדת לגזענות ופאשיזים ולא זו לא רק פלטפורמה לכדורגל זה הרבה מעבר לכך חוץ מזה אני מסכים שאין פה עניין גזעני ולא צריך על כול אי צדק להכניס את הסכסוך |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 16:37:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
זו קבוצת כדורגל שמייצגת ערכים של שווין סובלנות ואחוות עמים ומתנגדת לגזענות ופאשיזים ולא זו לא רק פלטפורמה לכדורגל זה הרבה מעבר לכך חוץ מזה אני מסכים שאין פה עניין גזעני ולא צריך על כול אי צדק להכניס את הסכסוך
מה זה "אחוות עמים" ומתי הצהרנו שזה ערך של קטמון ?! |
ירון |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 23/04/2012 : 17:18:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
זו קבוצת כדורגל שמייצגת ערכים של שווין סובלנות ואחוות עמים ומתנגדת לגזענות ופאשיזים ולא זו לא רק פלטפורמה לכדורגל זה הרבה מעבר לכך חוץ מזה אני מסכים שאין פה עניין גזעני ולא צריך על כול אי צדק להכניס את הסכסוך
מה זה "אחוות עמים" ומתי הצהרנו שזה ערך של קטמון ?!
"אחוות עמים" זה שלום בין העמים(גזעים) בעולם ולא הצהרנו ..... |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 24/04/2012 : 00:27:22
|
באמת נהיה טרנד לדחוף את קטמון לכל דבר... אני מאמין שיש פה כמה הזויים שגם יצליחו לנסות לקשר את קטמון לסכנת ההכחדה של ה"בזים" מארץ ישראל...
בואו נתרכז בעצמנו ונפסיק לנסות "להציל את העולם"... |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 24/04/2012 : 08:37:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
באמת נהיה טרנד לדחוף את קטמון לכל דבר... אני מאמין שיש פה כמה הזויים שגם יצליחו לנסות לקשר את קטמון לסכנת ההכחדה של ה"בזים" מארץ ישראל...
בואו נתרכז בעצמנו ונפסיק לנסות "להציל את העולם"...
תתרכז בעצמך כמה שבא לך ותן לאלה שחושבים שיש עוד דברים בחיים חוץ מכדורגל לעסות מה שבא להם. בקשר לעונשים אני לא חושב שזה כל כך ענין של גזענות כי גם הפועל תל אביב כיבלה עונש חמור מאוד על הרבה פחות ממה שלוזוניה עשו.
|
avanti livorno
|
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 24/04/2012 : 10:51:28
|
לא הבנתי איפה ראיתם גזענות. זה מזכיר את אלה שכל ביקורת על ישראל מקפיצה אותם להתבכיין על אנטישמיות.
בכל אופן, לדעתי שתי הקבוצות צריכות לקבל עונש כזה שיגרום להן להתחיל לתכנן כבר היום את העונה הבאה באותה ליגה שבה תשחק גם מכבי לוזון.
ובלי קשר- לגבי הסיפורים על הקפאת הליגות כדי להציל את הלוזוניה, יש פה כמה אנשים שצריכים לאכול כובעים. אני מציע לחייב כל אחד מאלה לרכוש כובע קטמון בחנות המרצ'נדייז ולאכול אותו במחצית משחק הבית הבא. |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 24/04/2012 : 10:58:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי תתרכז בעצמך כמה שבא לך ותן לאלה שחושבים שיש עוד דברים בחיים חוץ מכדורגל לעסות מה שבא להם.
אתה סותר את עצמך.לאף אחד אין בעיה עם אלה שחושבים שיש עוד דברים חוץ מכדורגל.הבעיה היא עם אלה שדרך הכדורגל ודרך קטמון מנסים לפתור את כל בעיות העולם.יש מספיק מסגרות אחרות |
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 24/04/2012 : 22:31:59
|
קטמון היא ללא שום צל של ספק קבוצת כדורגל, אנטי גזענית, ואפילו נלחמת בגזענות, ואפשר לראות את זה בריאיון של שי אהרון וכדומה. אני עדיין לא הבנתי איפה הגזענות בסיפור של לוד ורמת גן. כמה ערסים עושים שרירים, חבל שככה הכדורגל שלנו נראה, אבל ככה זה, כאן לפחות לא היה ענין של גזענות. |
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 26/04/2012 : 01:52:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדש
כמה ערסים עושים שרירים, חבל שככה הכדורגל שלנו נראה, אבל ככה זה, כאן לפחות לא היה ענין של גזענות.
חבל שמועצת הערסים לא התכנסה על מנת להכריז על חרם על הכדורגל. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
|
חרם הקבוצות הערביות |
|