משתמש |
פרסום באתר ONE שוב איחוד? |
orky
714 הודעות |
|
orky
714 הודעות |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 19/04/2012 : 23:00:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/359/600.html?hp=54&cat=869
אני חושב שזו כתבה שמשקפת היטב את המצב, היא הכי מקיפה עד כה - וחשוב מכל לדעתי, היא מוציאה אותנו טוב מאוד וחושפת את התנאי החשוב - שהקבוצה כך או כך תשאר בידיים של האוהדים!
איך זה התנאי הכי חשוב??? הקמנו את קטמון כדי להעיף את סאסי ויונה. אם תהיה בסוף קבוצת אוהדים, סלאמתק, אבל זה לא התנאי החשוב. |
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 00:29:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אני חושב שזו כתבה שמשקפת היטב את המצב, היא הכי מקיפה עד כה - וחשוב מכל לדעתי, היא מוציאה אותנו טוב מאוד וחושפת את התנאי החשוב - שהקבוצה כך או כך תשאר בידיים של האוהדים!
איך זה התנאי הכי חשוב??? הקמנו את קטמון כדי להעיף את סאסי ויונה. אם תהיה בסוף קבוצת אוהדים, סלאמתק, אבל זה לא התנאי החשוב.
כיום זה התנאי הכי חשוב, קבוצת אוהדים או 50+1. אתה צריך עוד דוגמאות חוץ מסאסי ויונה בשביל לדעת שהכוח צריך להישאר אצלך? [טביב, גאידמק, שאול אייזנברג, גולדהאר, ועוד רבים וטובים...] |
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 01:15:45
|
איך זה התנאי הכי חשוב??? הקמנו את קטמון כדי להעיף את סאסי ויונה. אם תהיה בסוף קבוצת אוהדים, סלאמתק, אבל זה לא התנאי החשוב.
אתה באמת מוכן לזרוק את כל רעיון קבוצת האוהדים לפח? אני יודע שיש כמה שמוכנים, אני לא מוכן. אחרי שלמדנו כמה זה יפה במשך 5 עונות, כמה יש פחות צרות, כמה יש יותר שקיפות, כמה יש יותר מטרות משותפות - אתה רוצה שוב להיות כפוף לקפריזות של בעלי העסקים. אותם גם ככה נצטרך, אבל שהדבירם בידיים שלנו החיים יפים יותר, גם בהרגשה. |
|
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 09:03:09
|
אתה באמת מוכן לזרוק את כל רעיון קבוצת האוהדים לפח? אני יודע שיש כמה שמוכנים, אני לא מוכן. אחרי שלמדנו כמה זה יפה במשך 5 עונות, כמה יש פחות צרות, כמה יש יותר שקיפות, כמה יש יותר מטרות משותפות - אתה רוצה שוב להיות כפוף לקפריזות של בעלי העסקים. אותם גם ככה נצטרך, אבל שהדבירם בידיים שלנו החיים יפים יותר, גם בהרגשה.
וואלה כן, מוכן. מה נולדתי אוהד קבוצת אוהדים או אוהד הפועל ירושלים? אני שם את כספי כל שנה בקטמון רק בשביל הפועל ירושלים ולא בשביל שום רעיון יפה כזה או אחר, שבכל מקרה לא יתפוס בליגת העל עם כמות האוהדים שלנו (בספק אם בלאומית).אשמח מאוד אם נשאר קבוצת אוהדים, אבל, ביום שהפועל ירושלים תהיה נטולת סאסי אני שם. מקווה שיש פה עוד אנשים שזוכרים 5 שנים אחורה את המטרה למענה הקימו את קטמון. 99% מקבוצות העולם הם בבעלות אי עסקים כזה או אחר, ככה זה. קבוצת אוהדים זאת פריבילגיה שאנחנו צריכים לשאוף אליה אבל זה לא הבסיס. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 12:43:28
|
[/quote]
וואלה כן, מוכן. מה נולדתי אוהד קבוצת אוהדים או אוהד הפועל ירושלים? אני שם את כספי כל שנה בקטמון רק בשביל הפועל ירושלים ולא בשביל שום רעיון יפה כזה או אחר, שבכל מקרה לא יתפוס בליגת העל עם כמות האוהדים שלנו (בספק אם בלאומית).אשמח מאוד אם נשאר קבוצת אוהדים, אבל, ביום שהפועל ירושלים תהיה נטולת סאסי אני שם. מקווה שיש פה עוד אנשים שזוכרים 5 שנים אחורה את המטרה למענה הקימו את קטמון. 99% מקבוצות העולם הם בבעלות אי עסקים כזה או אחר, ככה זה. קבוצת אוהדים זאת פריבילגיה שאנחנו צריכים לשאוף אליה אבל זה לא הבסיס. [/quote]
שמע, מה שהיה לפני חמש שנים היה לפני חמש שנים - ברור שהמטרה הרשית לשמה התכנסנו היא להציל את הפועל ירושלים, אני פשוט חושב שלא זו הדרך - אבל יהיה בסדר. |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 13:06:34
|
טוב שיש במה להתעסק בקיץ. אני קורא את הכתבות ולא מבין מה לנו להשקיע 3-4 מליון שקלים עבור בעלות על קבוצה בליגה לאומית?אם נשקיע את הסכום הזה בקבוצה הנוכחית שלנו,נעלה ליגה ובלי חובות הרי סאסי קנה את הקבוצה ב-350,000 שקל והיא הייתה בליגת העל.איך פתאום היא שווה פי עשר? להערכתי החובות של סאסי הם עצומים וזה יפיל אותנו בהמשך. אנחנו מחזיקים את רעיון האוהדים,עכשיו אנחנו צריכים לשלם כדי שייקחו את הרעיון מאיתנו? קטמון הוא מותג ואין לוותר עליו. בקיצור,צריך לעמוד על שלנו ולא ליפול בפח.
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 13:24:12
|
כמו שזה נראה כרגע סאסי הפיל את המו"מ עוד הפעם בסירובו לחשוף את החובות. כך שכל הדיבורים על מודל הבעלות לא רלוונטיים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 13:32:25
|
אני לא רואה חשבון ולא עורך דין, ומתקשה להבין איך אמור לעבוד הקטע הזה עם החובות, בלי שזה ירדוף אותנו לעוד שנים. נניח שאנחנו מתחייבים לקחת עלינו 3 מיליון שקל חובות, מה קורה אם יש יותר? ואיך קובעים מי באחריותנו ומי באחריות סאסי? לדעתי (כאמור הלגמרי לא מלומדת) הדרך היחידה להתמודד זה אם אנחנו קונים את זכויות הניהול והשם והמקום בליגה הלאומית תמורת X ש״ח, ומנהלים את המועדון באמצעות העמותה שלנו חסרת החובות. החובות של העמותה של סאסי נשארים שלה, ושהנושים ימשיכו לרדוף אחריו. אם לא נתחיל משולחן נקי זה ירדוף אותנו לעד, תמיד יצוץ עוד נושה מאיזה חור. |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 20/04/2012 : 14:15:17
|
הנוסחה בהירה ופשוטה: בעד איחוד בכל ההתלהבות; אבל לא לפרוע מיליונים שסאסי חייב ולוותר על זהותנו. והכי חשוב, לא ליצור ויכוח מלאכותי ומזיק בתוכנו. יש לנו אמון גמור בהנהלה וכשיגיע הזמן נבחן את המצב ונחליט ביחד |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 22/04/2012 : 13:34:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
להערכתי החובות של סאסי הם עצומים וזה יפיל אותנו בהמשך. אנחנו מחזיקים את רעיון האוהדים,עכשיו אנחנו צריכים לשלם כדי שייקחו את הרעיון מאיתנו? קטמון הוא מותג ואין לוותר עליו. בקיצור,צריך לעמוד על שלנו ולא ליפול בפח.
|
|
|
פרסום באתר ONE שוב איחוד? |
|
|
|