משתמש |
קרן אור באפילה |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 02/04/2012 : 22:31:02
|
במגזין הנוער בערוץ הספורט שודרה הערב כתבה מקסימה על הפועל קטמון. במוקד הוצגה הפעילות עם ולמען הדור הצעיר - ליגת השכונות וביה"ס לכדורגל במבט. בעקבותיה נערך דיון קצר עם ג'רסי שקיבל המון מחמאות מגיא לוזון על היוזמה והחזון. על רקע כל הגועל נפש של הכדורגל הישראלי והגזענות בחברה הישראלית בכלל, מחמם את הלב וגאווה גדולה להיות חלק מהדבר הנפלא הזה. לציפורי הלילה מביניכם יש שידור חוזר הלילה ב-1:55 (אולי הכתבה מופיעה גם באתר הערוץ, לא בדקתי). מומלץ בחום ויאללה הפועל!
|
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 00:08:38
|
כבוד גדול. ג'רסי נשמה! |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 00:28:45
|
מרגש מרגש מרגש |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 06:33:09
|
ראיתי, לירון היה באמת מקסים. הלוזון הוציא ממנו חצי הבטחה לעשות ליגת שכונות בכל הארץ ?! |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 07:45:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ראיתי, לירון היה באמת מקסים. הלוזון הוציא ממנו חצי הבטחה לעשות ליגת שכונות בכל הארץ ?!
לירן. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 10:11:50
|
איזה כיף לראות את זה. אני גאה לקחת חלק בליגת השכונות, גם אם מדובר בחלק קטנטן וזניח ביותר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 12:55:30
|
רק אני חושב ששי אהרון הוא שחקן הכדורגל הכי רהוט ששמעתי אי פעם? אני באמת מנסה להיות אובייקטיבי ועדיין... |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 13:56:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
רק אני חושב ששי אהרון הוא שחקן הכדורגל הכי רהוט ששמעתי אי פעם? אני באמת מנסה להיות אובייקטיבי ועדיין...
הכי רהוט בלי שום צל של ספק. |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 20:47:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod הלוזון הוציא ממנו חצי הבטחה לעשות ליגת שכונות בכל הארץ ?!
שאלת תם: למה להתרחב גאוגרפית לפני שמתרחבים מקומית לגילאים נוספים? האין עניי עירך קודמים (תרתי משמע)? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 22:18:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod הלוזון הוציא ממנו חצי הבטחה לעשות ליגת שכונות בכל הארץ ?!
שאלת תם: למה להתרחב גאוגרפית לפני שמתרחבים מקומית לגילאים נוספים? האין עניי עירך קודמים (תרתי משמע)?
אין לי מושג מה התוכניות העתידיות של ג'רסי, אבל די ברור מהם היתרונות בהתרחבות גאוגרפית: יותר חשיפה, יותר ספונסרים וארגונים תומכים ופוטנציאל יותר גדול מאשר בעיר.
אבל אני אישית מנסה להתרחב קודם בתוך העיר. יש עוד פוטנציאל גדילה לא קטן מבחינת בתי ספר וגם גילאים שונים. ואם אפשר, יכול להיות חשוב גם להתרחב למגזרים שונים, אולי איכשהו להצליח להיכנס למגזר הדתי והחרדי. אבל יחד עם זאת, לא בטוח שכל זה חייב לבוא על חשבון אפשרות של התרחבות גיאוגרפית. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/04/2012 : 22:37:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy אין לי מושג מה התוכניות העתידיות של ג'רסי, אבל די ברור מהם היתרונות בהתרחבות גאוגרפית: יותר חשיפה, יותר ספונסרים וארגונים תומכים ופוטנציאל יותר גדול מאשר בעיר.
סליחה שאני מקשה עם הקושיות, אבל מה בעצם מטרת הפרויקט? להשיג יותר ספונסורים ואירגונים תומכים? או להפגין מעורבות ולתרום לקהילה שלנו, קהילת הפועל קטמון ירושלים?
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/04/2012 : 21:26:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy אין לי מושג מה התוכניות העתידיות של ג'רסי, אבל די ברור מהם היתרונות בהתרחבות גאוגרפית: יותר חשיפה, יותר ספונסרים וארגונים תומכים ופוטנציאל יותר גדול מאשר בעיר.
סליחה שאני מקשה עם הקושיות, אבל מה בעצם מטרת הפרויקט? להשיג יותר ספונסורים ואירגונים תומכים? או להפגין מעורבות ולתרום לקהילה שלנו, קהילת הפועל קטמון ירושלים?
בעקרון את השאלות האלו צריך להפנות ללירן. הוא ה"אבא" של הפרוייקט והוא יודע לאן הוא מתכוון לקחת אותו בעתיד ומהן מטרותיו. ובכל זאת אני אנסה לענות עד כמה שאני יודע, אבל צריך לקחת את מה שאני אומר בערבון מוגבל.
את ההיסטוריה של הפרוייקט כולנו מכירים. הוא צמח מתוך ה"יוזמה החברתית" של הפועל קטמון י-ם ובהתחלה גם נתמך ברמה זו או אחרת על ידי הקבוצה. עם הזמן הפרוייקט הלך וגדל, אבל המעורבות של אוהדי (ובעלי) הקבוצה בו הלכה וירדה. כיום הרוב המוחלט של הפעילים בפרוייקט אינם אוהדי הקבוצה. למזלנו יש לנו את לירן שחשוב לו מאוד לשמר את הקשר לקבוצה, בעיקר כי אוהד הקבוצה. אבל הוא אמר לי שהקישור לקבוצה מהווה סוג של "תקרת זכוכית" שמקשה עליו מאוד לגייס תרומות ולמצוא ספונסרים. וזה בניגוד למצב בו היוזמה תהיה "ניטרלית". ולזה נוסף התסכול על מיעוט המתנדבים מתוך הקבוצה.
סתם דוגמה קטנה. שנה שעברה לא הצלחתי למצוא מישהו שיעזור לי בחונכות בדו-לשוני, למרות שעשיתי כל מה שאני יכול (וגם לירן עשה לא מעט מאמצים). אפילו הצעתי לאנשים שאני אאסוף אותם מהבית ואחזיר אותם אחרי הפעילות וגם זה לא עזר. ובסה"כ היה מדובר על כשעה בשבוע. ולכן גם לא פלא ששיתוף הפעולה עם הבריגדה, שלא הכי הצליח בשנה שעברה, די נפסק השנה.
כאמור, אין לי מושג לגבי התוכניות העתידיות של הליגה, אבל הגיוני שאם הייתה יותר השתתפות של אוהדי הקבוצה בפעילויות, היה קל יותר ללירן להמשיך את הליגה במתכונת דומה, עם התרחבות בתוך ירושלים. מהצד השני, אם יש את האפשרות לגייס יותר תרומות וספונסרים, זה יאפשר להגיע ליותר ילדים ולקדם אותם, וגם זה חשוב, אפילו שלא מדובר ב"עניי עירך". וכמובן שגם התרחבות למקומות נוספים לא חייבת לבוא על חשבון הפעילות בתוך העיר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/04/2012 : 02:22:01
|
זכינו שהקבוצה שלנו מורכבת מאוהדים ושחקנים ומאמנים שהם בני-אדם, במובן הכי פשוט ויפה של המילה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
|
קרן אור באפילה |
|