משתמש |
הכדורגל הישראלי דוהר לתוך התהום... |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 31/03/2012 : 23:52:09
|
אני מבקש להניח לרגע בצד את הדיון החיוני בהחלטה הגורלית של ליאור להתפטר, ולהצביע על כך שהבית של כולנו בוער. שימו לב לאירועי החודש האחרון בליגה השישית בטיבה באירופה: אוהדי בית"ר פורעים בעובדים ערבים בקניון מלחה, אוהדי הפועל ת"א יורים רקטה ליציע של מכבי ופוצעים אוהדת, והיום חבר הנהלת מכבי פ"ת נוגח בשחקן של הפועל חיפה ושובר לו את השיניים. כרגע כשאנחנו צריכים להתמודד במקרה הכי גרוע עם שני ערסים של שעריים שמתים לתת כאפה לשמאלנים זה עוד בקטנה, אבל כשנעלה בעז"ה לליגות המקצועיות, האלימות המטורפת שסובבת את הענף שכולנו אוהבים עתידה לפגוע גם בנו. מה קורה כאן? מתי הפך הכדורגל הישראלי לגיהנום של אלימות ורוע? והשאלה החשובה ביותר - מה עושים?
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 31/03/2012 : 23:56:43
|
העצוב הוא שהמסקנה ברורה - להחזיר את המשטרה למגרשים, הסדרנים לא עושים את העבודה. מעבר לזה, במקום ראש הממשלה העושה מאומה שלנו וכמוהו גם שרת הספורט שלו לימור לבנת הייתי עושה שם בדיקה רצינית. מחדל עצום של הפקרות מתמשכת. כולם עוצמים עיניים כבר שנים. אני מאוד מקווה שסופסוף מישהו יכנס לכלא.
לשם שינוי, מילה חצי טובה למשטרה (רק חצי כי אני בטוח שאני לא יודע את כל הפרטים) - 16 אוהדי בית"ר נעצרו, אוהד מכבי ת"א נעצר לאחר שצעק לח"כ טיבי "ערבי מסריח" או משהו בסגנון, ועכשיו צריך לקוות שמעבר לזה שחטיב יהיה בסדר, הבחור שנתן לו את הבעיטה והמאמן שוערים שנגח בו, יישבו איזה יום יומיים במעצר, לפי מה שאני יודע ומבין מההגיון הבריא - זו תקיפה לכל דבר ועניין. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 00:07:18
|
זה לא רק הכדורגל, זאת המדינה עצמה. הכדורגל הוא רק מראה של המצב החברתי המדרדר. אם הוא לא היה קיים, אז אנשים היו מוצאים דרכים אחרות להתפרע. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 00:19:32
|
מי שרוצה שהמשטרה תחזור למגרשים כנראה לא זוכר את רמת האלימות המשטרתית והאגרסיביות הבלתי נשלטת בה הם היו משתמשים. זו הסיבה שגם הוציאו אותם מהמגרשים. מכבי פ"ת היא בזיון אחד גדול. אגודה עם 50 אוהדים שקיימת רק כי היא חיית המחמד של המשפחה השולטת בכדורגל הישראלי. זאת פעם שנייה החודש שאוהדים המעטים שיש לה פורצים למגרש ותוקפים שופטים ושחקנים. ובכל זאת לא יינתנן לה שום עונש משמעותי. ההתפרעות של הפועל ת"א הייתה לא במקום אבל לא פגעה באף אחד ובכל זאת הורידו להם 3 נקודות. חייבים להוריד למכבי פ"ת נקודות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-01/04/2012 00:26:27 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 00:22:22
|
לאסלו, זה יישמע לך מוזר - אבל אני מעדיף אלימות משטרתית מול אוהדים מאשר אלימות על הדשא של אוהדים על אוהדים כמו במדינה בלי חוק. זה שצריך לעשות סדר גם במשטרה זה משהו אחר, אבל כמו שאמרתי קודם - לימור לבנת חייבת להתחיל לעשות את העבודה שלה, בסוף יהיה פה משחק שיזכיר את מה שקרה במצרים - מזל שלפ"ת אין קהל |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 00:34:46
|
בסוף יהיה כמו במשחק של בוקה - מישהו יצליח להכניס אקדח פנימה ולירות באוהד אחר. |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 00:35:52
|
מה שקורה במגרשי הכדורגל זה בבואה של ההתדרדרות החברתית במדינה ואוזלת היד (המכוונת) של השלטונות לטפל בה.
אם המדינה נכשלת כישלון קולוסלי בחינוך - אזי הדרך היחידה לנסות לעקור את התופעות הללו היא עונשים כבדים
עונשים על מעשים מהסוג הזה צריכים להיות כואבים, קשים ומרתיעים וכן גם קולקטיביים - הורדת ליגה אוטומטית לפחות. הפחתת נקודות איננה מרתיעה מספיק.
אם את הפועל חולון היו מורידים ליגה לאחר זריקת החזיז במלחה - ספק רב מאד אם הבנדיטים היו מעיזים לזרוק עלינו כסאות כעבור כמה שנים ולהפוך כל ביקור באולם הפחים למבצע צבאי.
מזל שאנחנו בליגה א' וחוץ מאיזה גור בבונים בשכונת התקווה שטיפס על הגדר לא ראינו מחזות קשים מדי
|
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 01:41:08
|
עלי חטיב בן אדם ממש סימפטי, עמדתי איתו באוטובוס כל הדרך לירושלים בדרך למשחק נגד קריית מלאכי. סיפרתי לו על קטמון והוא אראה לי גולים שלו בליגה הפלסטינית. אין ספק הכדורגל שלנו נופל לתהום.. חטיב חטף נגיחה ואיבד את ההכרה ובזמן שהוא מחוסר הכרה על הדשא הוא קיבל עוד מספר בעיטות לראש. הבן זונה שבעט בו הוא יגאל ממן רס"ר בצבא.
http://www.facebook.com/MkbyPthTqwwhLdyn |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
נערך על ידי - הולך ברגל ב-01/04/2012 03:45:49 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 02:28:05
|
Mkאכן חטיב נראה חביב, אבל ראו אותו בווידאו מוריד בוקס יםה, או לפחות מנסה להוריד למה שמו ששם את הגול. אבל זה לא רלוונטי |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 08:18:44
|
יגאל ממן? אח של? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 09:14:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
Mkאכן חטיב נראה חביב, אבל ראו אותו בווידאו מוריד בוקס יםה, או לפחות מנסה להוריד למה שמו ששם את הגול. אבל זה לא רלוונטי
זה בהחלט רלוונטי כי זה התחיל את המהומה. לא שזה מצדיק את התגובה, אבל זה התחיל את המהומה |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 09:42:09
|
לפי הסרטון זה המהומה התחילה לפני |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 11:43:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
לאסלו, זה יישמע לך מוזר - אבל אני מעדיף אלימות משטרתית מול אוהדים מאשר אלימות על הדשא של אוהדים על אוהדים כמו במדינה בלי חוק. זה שצריך לעשות סדר גם במשטרה זה משהו אחר, אבל כמו שאמרתי קודם - לימור לבנת חייבת להתחיל לעשות את העבודה שלה, בסוף יהיה פה משחק שיזכיר את מה שקרה במצרים - מזל שלפ"ת אין קהל
איכס בא לי להקיא. כנראה עוד לא היתה לך היתקלות אלימה עם ארגון הפשע הגדול והמאורגן ביותר בישראל. לא רוצים שוטרים ביציע!!! |
avanti livorno
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/04/2012 : 12:20:38
|
האמת שהייתה, פעמיים.
צובחולון לא הרביצו לאוהדים? מעבר לזה, סדרנים לא מנעו מילד בן חמש לזרוק בקבוק מלא ציפ בשכונת התקווה, לא מנעה מאוהדי יבנה לזרוק פחים ועןד לא מעט מקרים. מגרשי הכדורכל צריכים להיות בטוחים גם ליולדים מבוגרים, אני חושב שרב המקרים בהם הייתה אלימות משטרתית הייתה אחרי שאוהדים זרקו אבוקה או דחפו, לא מצדיק את המשטרה, אבל גם האהודים לא דבש |
|
|
הכדורגל הישראלי דוהר לתוך התהום... |
|