משתמש |
ליאור התפטר |
רגל עץ
2370 הודעות |
|
idans
203 הודעות |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 17:18:39
|
אסור לקבל את התפטרותו השנה נגמרה וזה קשה אבל ליאור צריך להישאר פה עוד עשר שנים |
ירון |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 17:28:59
|
אני לא כ"כ מבין למה זה טוב ההתפטרות שלו. הרי גם ככה העונה נגמרה. אני מבין שהוא רצה לזעזע את המערכת אבל זה לא יעזור. אם אי אפשר לשכנע אותו לחזור בו אז שישימו את גולה מאמן עד סוף העונה. חבל על הזמן למצוא עכשיו מאמן חדש. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 17:34:57
|
אוי ואבוי! ממש אסור לתת לזה לקרות. ליאור מאמן מצויין וגם אם החצי השני של העונה לא הלך זה לא אומר שהוא מאמן רע. קורה וקרה לטובים ורבים. חייבים המשכיות וליאור הוא חלק מההמשכיות הזו. אני קורא להנהלה לא לקבל את ההתפטרות. |
I am City till I cry |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 17:39:34
|
אי אפשר לא לקבל את ההתפטרות. הוא ילד גדול.
אבל אני מאוד מאוד מקווה שהוא יתקרר בשבת ויחזור בו. הוא עשה המון טעויות במשחקים האחרונים אבל חייבים לזכור שהקבוצה הזו לא נבנתה כדי לעלות בכל מחיר כמו הקבוצות הראשונות עם מבשרת בליגה א'.
חירבנו את העונה הזו וחבל, אבל העונה הבאה, עם שיטה הומנית וספורטיבית יותר של הליגה צריכה להיות שלנו והיא תהיה שלנו עם ליאור, לא עם איזה מירו או לילו עופר.
ליאור הוא בשר מבשרנו וצריך להישאר וללמוד מהטעויות שלו. הוא לא מירו שבא לשדוד את הקופה ולברוח, הוא שלנו ומשלנו. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 17:42:19
|
כאשר ספינה שוקעת הקברניט מחוייב לעזוב אחרון את הספינה אחרת זה פשע חמור [ע"ע הקברניט האיטלקי]. ולכן ליאור - גם אם אתה מרגיש חרטאבונא, מתוסכל וכואב אתה נשאר בתפקיד עד סוף העונה - יהיה מה שיהיה! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-30/03/2012 17:44:46 |
|
|
כצלה
19 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 17:45:26
|
חייבים למצוא דרך להשאיר את ליאור. וכל מילה מיותרת |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 17:52:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
אי אפשר לא לקבל את ההתפטרות. הוא ילד גדול.
אבל אני מאוד מאוד מקווה שהוא יתקרר בשבת ויחזור בו. הוא עשה המון טעויות במשחקים האחרונים אבל חייבים לזכור שהקבוצה הזו לא נבנתה כדי לעלות בכל מחיר כמו הקבוצות הראשונות עם מבשרת בליגה א'.
חירבנו את העונה הזו וחבל, אבל העונה הבאה, עם שיטה הומנית וספורטיבית יותר של הליגה צריכה להיות שלנו והיא תהיה שלנו עם ליאור, לא עם איזה מירו או לילו עופר.
ליאור הוא בשר מבשרנו וצריך להישאר וללמוד מהטעויות שלו. הוא לא מירו שבא לשדוד את הקופה ולברוח, הוא שלנו ומשלנו.
עונה הבאה משנים את השיטה בליגה או שזה סתם wishful thinking? |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 18:13:10
|
מצטרף לאילו שחושבים שצריך לעשות הכל כדי להשאיר את ליאור. לא שיש לי רעיונות כרגע, אבל אני מקווה שנציגי ההנהלה יש. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 18:20:42
|
מהלך טיפשי של מאמן גדול. נכון, נעשו טעויות בחודש וחצי האחרונים. אבל מכאן ועד המהלך הלא חכם הזה הדרך ארוכה. ליאור הוא מאמן ענק שעשה פה דברים גדולים בשנתיים וחצי האחרונות, הוא אחד משלנו, הוא אוהד ואיש הפועל ירושלים כמו כל אחד מאיתנו.
ליאור צריך להבין שיש לו גיבוי של 100 אחוזים מהקהל/בעלים. ההליכה לאתרים השונים היא טיפשית ומוקדמת, שיחזור בו ויתקן את הטעויות בעונה הבאה. זה בסדר לטעות, אבל את השיפורים שיעשה אצלנו.
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 18:38:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מהלך טיפשי של מאמן גדול. נכון, נעשו טעויות בחודש וחצי האחרונים. אבל מכאן ועד המהלך הלא חכם הזה הדרך ארוכה. ליאור הוא מאמן ענק שעשה פה דברים גדולים בשנתיים וחצי האחרונות, הוא אחד משלנו, הוא אוהד ואיש הפועל ירושלים כמו כל אחד מאיתנו.
ליאור צריך להבין שיש לו גיבוי של 100 אחוזים מהקהל/בעלים. ההליכה לאתרים השונים היא טיפשית ומוקדמת, שיחזור בו ויתקן את הטעויות בעונה הבאה. זה בסדר לטעות, אבל את השיפורים שיעשה אצלנו.
כל-כך נכון. ההתפטרות עצובה יותר מעוד 10 הפסדים רצופים.
חזור בך ליאור. פה זה לא כל קבוצה, וגם חוקי ה"לשים את מפתחות על השולחן" עובדים אחרת. לא מגיע לנו לעלות, אבל מגיע לך ומגיע לנו להמשיך יחד. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 19:13:54
|
אמת. מן הסיטואציות ההזויות הללו שבהן אתה לא יודע אם לתת לו אגרוף או לחבק אותו. טעות איומה וקריאה עלובה של המציאות מצידו של ליאור, איש המקצוע הטוב ביותר בליגות האלה, ואחד מתוך בודדים שניתן לכנותם 'מאמני העתיד של ישראל'. ליאור, אנחנו הולכים ביחד כבר שלוש שנים. גדלים ביחד, מתפתחים ביחד מתענגים ביחד - וטועים גם לא מעט, אבל ביחד. מה שעשית היום הוא בלתי נסבל - כי אנחנו ביחד ואין מקום ביחסים בין המועדון אליך להנחתות חד צדדיות. אז יאללה תחזור, ומהר. צריך להתחיל לעבוד על העונה הבאה (ואולי עוד להרוויח קצת יוקרה מהמשחקים שנותרו). |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 19:27:07
|
ליאור, לא היה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי מאמן שהלך הביתה מיוזמתו אחרי שקבוצה נכשלה במטרות שהציבה לעצמה והאוהדים שבורים מכך שהלך.. אך הפעם זה קורה.. איננו אוהדי נצחונות והצלחות! אנחנו אוהדי הפועל ירושלים! וכל מה שאנחנו רוצים לראות מהשחקנים והמאמן זו מחוייבות ואכפתיות! ואתה כזה. וככזה, אני מבקש שתחזור וכמוני רוב אוהדי הקבוצה אם לא כולם.. אתה בשר מבשרנו.. אם נגזר עלינו להיכשל אז ניכשל ביחד.. ואם נגזר עלינו לעלות ליגה נעלה ביחד! אתה משלנו! תחזור תחזור... |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 19:42:36
|
|
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 30/03/2012 : 19:47:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ליאור, לא היה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי מאמן שהלך הביתה מיוזמתו אחרי שקבוצה נכשלה במטרות שהציבה לעצמה והאוהדים שבורים מכך שהלך.. אך הפעם זה קורה.. איננו אוהדי נצחונות והצלחות! אנחנו אוהדי הפועל ירושלים! וכל מה שאנחנו רוצים לראות מהשחקנים והמאמן זו מחוייבות ואכפתיות! ואתה כזה. וככזה, אני מבקש שתחזור וכמוני רוב אוהדי הקבוצה אם לא כולם.. אתה בשר מבשרנו.. אם נגזר עלינו להיכשל אז ניכשל ביחד.. ואם נגזר עלינו לעלות ליגה נעלה ביחד! אתה משלנו! תחזור תחזור...
|
|
|
ליאור התפטר |
|