פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליאור זאדה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליאור זאדה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ליאור זאדה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 31/03/2012 :  19:46:14  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מודה שאני בכלל לא מצליח להתחבר לדיבורי הכישלון של העונה הברורים אלה. כמעט כולם כאן מסכימים שאם מסתכלים על העבודה של ליאור במשך 3 שנים אז זוהי הצלחה כבירה(יגידו ההסטוריונים אם הייתה כמוה) .אבל גם אם מבודדים (מה שלא אמורים לעשות) את השנה הזו-מי אמר שהפועל קטמון חייבת לעלות ואם לא זה כישלון מהדהד? רק בגלל שיש לנו את הקהל הגדול בליגה ותקציב מעט עודף אז ברור שאנחנו אמורים לעלות?מה לגבי המסורת בליגות האלה לעומת קבוצה חדשה?(ויסלחו לי כל אלה שסופרים מסורת מימי הפועל י-ם ואלי בן רימוז'),מה לגבי תשתית של נוער ושחקני בית לעומת קבוצה שיוצרת כל שנה פאזל כמעט מחדש?
יש לי תחושה שקטמון (וגם יפו חוטאים בזה) מייחסים עליונות גדולה על קבוצות כמו יבנה ,מרמורק וכו' רק בגלל "השם" והעבר, אבל מה לעשות שזה לא עובד ככה.
בשורה התחתונה עונה בינונית ,בוודאי לא מוצלחת אבל גם לא כישלון מהדהד.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-31/03/2012 19:48:12
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 31/03/2012 :  19:52:07  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שכולם אמרו - טעות של ליאור להתפטר .
אין לנו באמת סיכוי לנצח את כל שאר המשחקים לפי היכולת הזו, וגם כנראה שמאמן אחר לא יצליח לשנות משהו בחודש.
ליאור עשה טעויות השנה מחוסר ניסיון , אבל אחרי שהעלה אותנו 2 ליגות(לא כל מאמן עושה את זה) , מגיע לו לטעות במועדון שלנו . יש לו זכות .
לא לשכוח , אנחנו קבוצה שהוקמה לפני כמה שנים , אין לנו ניסיון בליגה הקשה הזאת , ליאור גם בנאדם .
לא נורא(או שכן), עשינו עונה יפה , הקבוצה הזאת הביאה לנו רגעי אושר ההעונה, אולי הקבוצה הזאת נבתנה לא נכון , אולי הקבוצה הזאת עיצבנה אותנו לפעמים , אבל בסוך הדרך עוד נהיה מאושרים, ונחגוג עליה עם ליאור זאדה..!!
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 31/03/2012 :  20:17:22  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר גם להעביר ביקורת על מאמן, לא קרה כלום, בנאדם שבחר במקצוע הזה צריך לדעת שביקורת היא חלק מהעניין. בכל מקרה, היחס שליאור מקבל כמאמן מאוהדי קטמון הוא כפפות של משי, ולא יקרה כלום אם הוא ישמע גם קצת ביקורת.

לליאור יש חלק גדול באיך שאנחנו נראים בשבועות האחרונים, ולדעתי השיא הגיע אתמול עם הרכב שאני פשוט לא מבין איך אפשר לעלות איתו למשחק כזה קריטי, ייבשת את זיו וציון עשרה מחזורים על הספסל, ופתאום אתה עולה עם שניהם ועוד תוקע את ציון בעמדה שהוא לא שיחק בה לא יודע ממתי?

וזה עוד לפני שדיברנו על החילופים המוזרים משבוע שעבר.

מעבר לזה, אני חושב שזה זלזול באוהדים ובמועדון להתפטר ארבעה מחזורים לפני הסוף, תהיה גבר ותסיים את העונה הזאת כמו שצריך, בקיץ נראה מה יהיה. אנחנו לא במחזור 12 שאפשר להביא מאמן ולהתחיל מהתחלה, זה פאקינ ארבעה מחזורים לסוף פה.

(כמובן, ברור לי שליאור לא התכוון לזלזל והוא באמת מאמין שזה הצעד הנכון והמוצדק בעת הזאת, אבל התוצאה היא כזאת).

בשורה התחתונה, ליאור, תחזור בך, תבוא לאימון, תן עוד ארבעה (או שישה) משחקים, ואז תשב בשקט בחופש ותחשוב מה אתה רוצה לעשות שנה הבאה.

אני לא רואה מסביב מאמן שמתאים לנו יותר מליאור.

נערך על ידי - babiji ב-31/03/2012 20:18:35
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם ליאור זאדה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07