פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נפרדנו מאסוס?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נפרדנו מאסוס?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם נפרדנו מאסוס? נושא הבא  

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  11:25:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42054

חבל שזה לא הסתדר, כי הוא שחקן מצויין לרמות האלה ולטעמי היה בין המצטיינים שלנו בסיבוב הראשון.
באופן כללי, ניתן לומר שנכשלנו השנה בשילוב שחקני הרכש. טפרה, פרנקו, שרקט, אסוס - כולם עזבו. גם סולומוביץ לא ממש השתלב. פוגלמן ונווה הם היחידם שממש הצליחו, ואיסלם בתקופות.

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  11:52:40  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה לעזאזל משחררים שחקן כזה? היחיד בקבוצה ששובר רגליים ולא נותן שיעברו אותו. אנחנו לא יכולים להיות בלרינות. אם לא נשבור את הרגליים של היריב בתחילת המשחק אין לנו מה לחפש בליגה הזאת. לא הבנת למה גרי איבד את המקום שלו בהרכב, ואני עוד יותר לא מבין למה משחררים אותו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  11:55:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פאק. למה?.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  13:47:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאד מאד מאכזב... אהבתי לראות אותו משחק, והוא בהחלט הוסיף צד שחסר השנה בקבוצה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  14:36:43  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא זוכר שראיתי את אסוס שובר למישהו רגל (חוץ מאולי לאיזה אחד מיפו במשחק טרום עונה).
זוכר שראיתי אותו נחוש ולוחם, וחבל לי שעזב.
אבל אם הוא לא מתאים לליאור (חדר הלבשה וכו'), אז מי אני?
אני באמת סומך על ליאור
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  15:39:08  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי בעיה עם ביקורת, אבל ניראה לי שרצוי שהביקורת תהיה פרודקטיבית. אם הוחלט שגרי יעזוב, אז זה ממש לא פרודקטיבי לבקר את זה. זה לא שהוא יוחזר בגלל הערה כזאת או אחרת של מישהו. ומן הסתם היו סיבות טובות לכך. לדוגמה: שחקן שמרעיל את האווירה בחדר ההלבשה כי הוא לא בהרכב, כפי שנרמז בכתבה, זאת סיבה טובה מספיק. אני חושב שגם בתור קבוצת אוהדים לא הכל אנחנו חייבים לדעת. ואם המאמן החליט לזרוק שחקן כזה או אחר, או שחקן החליט לעזוב, אנחנו יכולים להניח שהייתה לכך סיבה טובה.

דווקא בנושא של הרכבים או חילופים או שיטת משחק ניראה לי יותר פרודקטיבי לבקר. אני לא חושב שזה מה שיגרום לליאור לשנות את דעתו, אבל לפחות כאן ניתן לתת הצעות מועילות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  20:05:30  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המצב של הק'בוצה שלנו לא בטירוף בשביל להתחיל לשחרר שחקנים במשחק נגד יבנה אני זוכר את גרי רץ לקהל ומנשק את הסמל הייתה בעיה עם היד לקהל איתו השנה, אבל הוא שחקן שנלחם נתן רצה ועשה הרבה, תודה לך גרי!!

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 27/03/2012 :  00:12:34  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סמואל אטו עזב את ברצלונה כי פפ חשב שהוא לא בריא בחדר הלבשה.
ופה מדובר על גרי אסוס. שוב, גרי אסוס. אז נכון, היו לנו רגעים טובים איתו, אך אם הסיבה שרשומה בכתבה נכונה, לא חייבים לגמור את העונה יחד.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  07:50:49  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסוס עזב/הועזב, סופית:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42094

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  12:31:35  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסי טובי היקר כשסמואל אטו עזב את ברצלונה לא משנה מה הוחתם זלטאן איברהימובי'ץ וכשהאחרון הועזב הוחתם דויד ויאה עכשיו תעזור לי מ בדיוק הוחתם במקומו????

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  13:00:01  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קאזו יש לך את יאן חנוכייב מה עוד אתה צריך בחייך

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  09:06:13  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גרי מוסר לכל האוהדים שהוא אוהב אותם מאוד ובהצלחה בהמשך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם נפרדנו מאסוס? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07