פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אירוע שיא, יום רביעי הקרוב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אירוע שיא, יום רביעי הקרוב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אירוע שיא, יום רביעי הקרוב נושא הבא  

ליגת השכונות ליגת השכונות מנותק

16 הודעות

נשלח - 25/03/2012 :  10:57:32  הצג פרופיל שלח ל- ליגת השכונות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהדים יקרים,

ביום רביעי הקרוב בשעה 16:45 במגרש האימונים "מבט" שבקטמונים, יתקיים אירוע שיא במסגרת פרויקט הדגל של היוזמה החברתית שלנו- "ליגת השכונות".
באירוע זה, שייערך סביב טורניר מרץ בלית הבנים של הפרויקט, יוצאים ילדי ליגת השכונות בקריאה נחרצת נגד הגזענות המופנית כלפי העדה האתיופית בתקופה האחרונה, ונגד מגמת הגזענות והאלימות הגוברת במחוזותינו לאחרונה.

בטורניר תשתתף, מעבר ל-12 הקבוצות הקבועות משכונות העיר, גם קבוצת ילדים ממועדון הכדורגל הרחובותי בני יצ'אלאל.

אורח מיוחד באירוע יהיה ראש השדולה למניעת גזענות בכנסת- ח"כ שלמה מולה, שיגיע לשאת דברים בנושא, כולל בתגובה להשתוללות אוהדי היריבה העירונית בקניון במוצאי השבת שעברה.

נשמח אם יגיעו אוהדים רבים להפגין הזדהות עם רעיון ההתנגדות לגזענות המובא בו.

האירוע מתקיים בשיתוף הקרן החדשה לישראל ובתמיכת הקרן לירושלים וחברת "מרתון" השקעות.

דף האירוע בפייסבוק- http://www.facebook.com/events/366863756670419/

נתראה שם!

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 25/03/2012 :  14:37:22  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבוד.....
ובוא נדאג שזה ישאר בראש הנושאים....להקפיץ כל פעם

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 25/03/2012 :  16:24:31  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להעלות

ירון
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 25/03/2012 :  23:19:14  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  00:06:50  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפסדים, נצחונות, בסופו של יום הכל מתגמד מול הפרוייקט המדהים הזה, כיף להיות חלק (ומקווה שבעתיד אחרי שאשתחרר גם חלק פעיל) בדבר הזה.
תודה עצומה לכל העוקים במלאכה!

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  12:49:00  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקפיץ

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/03/2012 :  14:18:13  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מקפיץ

מגיע.

אגב הבנתי שהארוע יתקיים גם יהיה גשם. וכמו שאנחנו מכירים את הנאחס שלנו, יהיה גם יהיה גשם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

16 הודעות

נשלח - 27/03/2012 :  13:29:40  הצג פרופיל שלח ל- ליגת השכונות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה בONE על הטורניר:
http://one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=197404&bz=1#

כתבה ב"ירושלים.נט" על הטורניר:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42072

חברים, אנו זקוקים לאוהדים נחמדים שרוצים לתרום שעה- שעתיים מזמנם, להגיע ולהיות שופטים (ושופטות, כמובן) במהלך הטורניר.

מי שרוצה יכול פשוט להגיע, או לשריין כבר מקום אצל המשבץ בדף הפייסבוק או פה
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/03/2012 :  09:42:26  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בא! איזה כיף יהיה

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/03/2012 :  09:53:24  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא אוכל להגיע לצערי. כל הכבוד על היוזמה המבורכת.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 28/03/2012 :  23:41:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה טורניר ממש פנאן. ביקרו המון אנשים חשובים. אני מקווה ומאמין שהם התרשמו לטובה מהטורניר ואולי גם שהקבוצה שלנו קיבלה קצת פרסום חיובי. כל הכבוד לכל מי שטרח ואירגן את הטורניר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  11:11:18  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה באמת ערב אדיר. ברוך דגו כל כך התרגש שהוא לא רצה ללכת (באמת!)
כל הכבוד לעושים במלאכה.
נוצר חיבור עם נציגי ההתאחדות הקזחית? שנה הבאה ליגת השכונות נוסעת לאסטנה?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

16 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  13:36:50  הצג פרופיל שלח ל- ליגת השכונות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה נחמדה על הטורניר ב"וואלה"
http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2521037

"כשאני רואה את העבודה שנעשית פה עם הילדים, אני אומר לעצמי שהלוואי שלי כילד היו את האפשרויות האלו", סיפר דגו. "אני מקווה שיהיו במדינה עוד פרויקטים כמו 'ליגת השכונות'. אני מאמין שהפרויקט הזה ייתן לילדים אפשרויות בעתיד להשתלב בצורה טובה יותר בחברה, עם ערכים של אזרחות טובה וסובלנות לאחר".
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/03/2012 :  14:25:39  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ליגת השכונות

כתבה נחמדה על הטורניר ב"וואלה"
http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2521037

"כשאני רואה את העבודה שנעשית פה עם הילדים, אני אומר לעצמי שהלוואי שלי כילד היו את האפשרויות האלו", סיפר דגו. "אני מקווה שיהיו במדינה עוד פרויקטים כמו 'ליגת השכונות'. אני מאמין שהפרויקט הזה ייתן לילדים אפשרויות בעתיד להשתלב בצורה טובה יותר בחברה, עם ערכים של אזרחות טובה וסובלנות לאחר".

like!

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אירוע שיא, יום רביעי הקרוב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07