פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דילים טובים יותר לאילת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דילים טובים יותר לאילת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם דילים טובים יותר לאילת נושא הבא
עמוד: מתוך 3

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 19/03/2012 :  23:04:50  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי נראה שיש טעות והכוונה היא 150 ש"ח הלוך חזור.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 19/03/2012 :  23:11:19  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

הדיל עם "כולל כרטיסים למשחק" זו החארטה הכי גדולה שמוכרים להם.
המגרש באילת הוא ללא חומות ואפשר בשקט, גם אם מחליטים לגבות כסף על ישיבה בכסאות, לעמוד מאחרי הגדר, באיזור של בריכות המלח, במגרש החניה. זה מגרש אימונים עם 350 כסאות, זה לא אצטדיון ובינינו, מה שיהיה שם גם לא יהיה כדורגל.
מנסיון.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/03/2012 :  23:22:52  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא אהבתי את ה"כולל כרטיסים למשחק".
גם אם זה חרטא, זה חמוד לאללה. אני נמס ועוד לפני החום של אילת.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  00:09:17  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

כרטיס הלוך-חזור (ירושלים-אילת) של אגד עולה 133 ש"ח.

אם מדובר בהסעה פרטית ש"אורטל" מארגנים לאוהדי הפועל בלבד,
אז ניחא, שווה לשלם 17 ש"ח נוספים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  07:34:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

או שזאת העלות שלהם ועצם זה שהם הוציאו את זה מחוץ לחבילה מאפשר לך להזמין לבד הסעה דרך אגד, ובכך כסף בחבילה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  09:25:58  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, עדכונים מאורטל:

1. לגבי ההסעה: אם אנחנו מוכנים להתחייב ל-50 נוסעים (וממש לחתום להם על זה) הם יתנו לנו את ההסעה ב-100 שקל לאדם בסך הכל (100 לשני הכיוונים יחד). מי שמוכן לארגן הסעה כזו (אפשר אולי אחת מירושלים ואחת מתל אביב) ולהיות אחראי על מספר האנשים, שייצור איתי קשר ונקדם את זה. liorzeno@gmail.com

ככה אפשר לסגור את הסיפור ב-500 שקל.

2. השגתי "חבילת בורגנים" שכוללת טיסות הלוך וחזור (הלוך: חמישי ב08:10 או ב-15:15, חזור בשבת ב-18:00 או ב-21:00), שני לילות ברימונים עם ארוחות בוקר ב-1,050 שקל לאדם. זה יקר יותר ב-10 שקלים בסך הכל מהחבילה הכי זולה שמצאתי, אבל באמת שיוצא זול יחסית, כך אמרו לי בענף.

אפשר להתקשר אליהם ישירות ולהזמין (ועדיף מוקדם, שלא ייגמר המקום)

3. מסתבר שמטוס אדום זה לא דבר זול.
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  09:58:16  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2

טוב, עדכונים מאורטל:

1. לגבי ההסעה: אם אנחנו מוכנים להתחייב ל-50 נוסעים (וממש לחתום להם על זה) הם יתנו לנו את ההסעה ב-100 שקל לאדם בסך הכל (100 לשני הכיוונים יחד). מי שמוכן לארגן הסעה כזו (אפשר אולי אחת מירושלים ואחת מתל אביב) ולהיות אחראי על מספר האנשים, שייצור איתי קשר ונקדם את זה. liorzeno@gmail.com

ככה אפשר לסגור את הסיפור ב-500 שקל.

2. השגתי "חבילת בורגנים" שכוללת טיסות הלוך וחזור (הלוך: חמישי ב08:10 או ב-15:15, חזור בשבת ב-18:00 או ב-21:00), שני לילות ברימונים עם ארוחות בוקר ב-1,050 שקל לאדם. זה יקר יותר ב-10 שקלים בסך הכל מהחבילה הכי זולה שמצאתי, אבל באמת שיוצא זול יחסית, כך אמרו לי בענף.

אפשר להתקשר אליהם ישירות ולהזמין (ועדיף מוקדם, שלא ייגמר המקום)

3. מסתבר שמטוס אדום זה לא דבר זול.

רק הבהרה.

מחיר האוטובוס עוד לא סגור, יתכן שיהיה מעט גבוה יותר.

לגבי הבורגינים, אכן כך. אבל המקומות בטיסה ייחטפו מהר.

כל הפרטים הרשמיים בידיעה שתעלה באתר בזמן הקרוב.

כל הכבוד חתול.

והכי חשוב: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z643fhRpLFc
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  10:02:11  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חתול - הטיסות זה מנתב"ג או משדה דב?

ולגבי ההסעה - תעצור בעין חמד??
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  10:09:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי נראה שהולך להיות תוהו ובוהו [כאוס]בגלל שלל ה"חבילות" הלכאוריות, והכל בגלל שאורטל לא הציגו מלכתחילה, לדעתי, את ההצעות שלהם בצורה מסודרת שקופה ומפורטת.

אני שוב מציג מה, לדעתי, עליהם להציג:
א. מחיר לינה בלבד.
ב. מחיר לינה + הסעה.
ג. מחיר לינה + טיסה.

וגם בלינה: מחיר ליחיד, זוג בחדר, טריפל.

ההצעה שלי, למרות שכבר עשיתי הזמנה, שאורטל יוציאו עוד היום הצעה חדשה, מפורטת ומתומחרת בצורה נכונה ושקופה.

ולגבי מי שכבר הזמין - שייעשה חישוב אם הוא/היא זכאי/ת להחזר או שיש להוסיף.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-20/03/2012 10:09:53
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  10:10:16  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום,

ציטוט:

1,050 ש"ח לאדם זה כולל שני לילות וטיסות הלוך ושוב?
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  14:02:49  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההסעה נראית אחלה של דבר, מחיר זול מאוד וכמובן מעבר לכך - כל ההוואי בנסיעה והכיף והשירים, שווה את זה.

אבל אם כבר: אז אפשר שההסעה תצא מתל אביב ותעבור דרך ירושלים.

אני בספק אם נצליח לארגן 2 הסעות מ-2 הערים

נערך על ידי - אדום88 ב-20/03/2012 14:03:58
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 20/03/2012 :  16:12:16  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

1. חבילת הבורגנים כוללת טיסות הלוך ושוב מנתב"ג (באסה, אבל שדה דב יותר יקר וזה די משמעותי) והיא 1050 לאדם בחדר זוגי.

2. האוטובוס כנראה ייצא קצת יותר, עד 120 שקל לאדם לשני הכיוונים, אבל מי שייקח את זה על עצמו שייעשה מה שנראה לו. לדעתי שיינפלד מדבר על זה עם הבריגדה. אכן?
עבור לתחילת הדף

נעם"ש נעם"ש מנותק

163 הודעות

נשלח - 21/03/2012 :  11:02:15  הצג פרופיל שלח ל- נעם"ש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

אני גם אשמח לשמוע הצעה זולה כדוגמת אכסניה במקום מלון.

אין י צורך בכל הפינוקים הללו.

תודה.

אופציות במחירי פרולטריון חוץ מאכסניית הנוער באילת (סביר להניח שיותר זולות מהאכסנייה):
http://www.a1a.co.il/arava/index-en.html
http://www.corinnehostel.com/indexen.html
האמת היא שההפרש לא כזה גדול (לפחות לא מאדם בסוויטה של 5).
עבור לתחילת הדף

דניאל דניאל מנותק

6 הודעות

נשלח - 21/03/2012 :  23:09:52  הצג פרופיל שלח ל- דניאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באתר של קלאב הוטל המחיר לחמישה זוג ושלושה ילדים הוא 825 שח
איפה פה המבצע??? 
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 22/03/2012 :  00:45:36  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו התברר לי שסוף השבוע שבו נערך המשחק שלנו באילת הוא גם סוף השבוע של אליפות אירופה בטריאתלון שנערכת בעיר - אחד מאירועי הספורט הגדולים ביותר שמגיעים לארץ (תחרות קריטריון לאולימפיאדה).

המשמעות היא שמצד אחד יהיה אפשר לחזות בסוף השבוע הזה באנשים שמסוגלים לרוץ קצת יותר מ-90 דקות בלי לשפוך לאגר, שזה משהו שחלק מהשחקנים שלנו עדיין לא הצליחו לעשות.

מצד שני, העיר צפויה להיות עמוסה מאוד באנשי ספורט, כולל משהו כמו 300 אתלטים בריטים, ועוד עשרות ספורטאים ממדינות אירופה השונות. זה מסביר את המחירים הגבוהים יחסית במלונות בסוף השבוע הספציפי הזה.

בכל מקרה, ניראה לי שיהיה מגניב מאוד (עד כמה שיכול להיות מגניב בעיר האיומה הזו).

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם דילים טובים יותר לאילת נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07