משתמש |
קללות |
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 20:10:34
|
מי זה ניר גרוסמן? |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 21:50:08
|
תצחקו, אבל לקלל את השחקנים שלנו לא נראה לי לעניין. חוץ מזה שהיה אוהד אחד, אולי מעט יותר מבוגר ממני, שקילל כל הזמן ובסוף גם קילל את זאדה... תסבירו לי אתם, למה לקלל אותו? הוא מגיב, הוא משנה, הוא מנסה, הפועל יקרה לו מאוד. [b]בעיני, זה דוחה במיוחד כי בעצם זו הפעם הראשונה שקצת לא הולך לנו מאז המינוי של זאדה למאמן וכבר יש מי שמוכן לקלל אותו.. זה כבר מגעיל. ואגב, תזכרו ש[/b]לא בנו פה קבוצה שתקרע את הליגה אלא קבוצה שמתמודדת על העלייה ואת זה היא עושה.. |
I am City till I cry |
נערך על ידי - יפתחמ ב-10/03/2012 21:50:56 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 03:07:36
|
ועכשיו ברצינות - אני חושב שיש בדיון הזה משום הרחבה לא הוגנת של המושג "קללות". לא זכור לי מישהו שקילל את השחקנים או את ליאור בסוף המשחק. אף אחד לא קרא "זבל" או השתמש במילים לא יפות אחרות. היו קריאות כמו "תתביישו", או "שיחקתם כמו סמרטוטים", או "גועל נפש". זה לא קללות. זה הבעה לגיטימית של אכזבה לגיטימית ממשחק נרפה ומאכזב של הקבוצה. זה לא לקלל. זה להבהיר לשחקנים שהם (במידה מסוימת) חירבנו לנו על הראש, ושזה כואב לנו ומאכזב אותנו. ובעיני זה לגיטימי לחלוטין. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 08:29:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
זה לא קללות.
|
avanti livorno
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 16:14:11
|
לא הייתי בלוד ולכן לא רוצה להביע דעה -וגם מה שדובר בפורום אולי סביר וייתכן שכתבה כמו זו ( http://www.jerusalemnet.co.il/article/41921 ) היא יותר עסק של עיתונאים שמחממים מאמת. עדיין יצא לי לדבר עם ליאור בדיוק מספר ימים אחרי יבנה(עם כל הפירגונים שהיו) ושאלתי אותו אם הוא באמת רואה את עתידו כמאמן, בתרבות ספורט שבה אתה תמיד שווה כמו השנייה האחרונה שלך ונתתי לו את הדוגמא של אלישע לוי שלא עוזר לו כל האליפויות שהביא לחיפה בגלל העונה הגרועה הזו. אז זהו שאני מאד מקווה שאנחנו שונים ובעתיד תמיד בזמן כשלונות נבחן במבט רחב יותר, אבל בתוך תוכי אני מסופק . |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 16:45:03
|
גאון השי הזה, בחיי. איך הוא תמיד יודע להגיד את מה שהקהל רוצה לשמוע. לא מבין רק למה בתקופה שכל כך קשה היה להשיג פה חומר השחקנים לא כיבדו את האוהדים/בעלים. קבוצת אוהדים עלאק.
וברצינות: אנשים עושים פה ממש סיפור מכלום. ההערכה לליאור זדה היא מקיר לקיר, יש כאן אהבה אמיתית של האוהדים למאמן שלהם. ואך לגיטימי הוא שכשיש תחושה שמישהו במערכת טועה רוצים לתקן אותו. לטובתם של כולנו, לא כדי להרע ולפגוע. אני חוזר על משהו שכתבתי לפני כמה חודשים: להחתים את ליאור לכמה עונות כבר עכשיו. מה שלא ישנה את העובדה שאם אנשים יחשבו שהוא טועה בהרכב, בחילופים או במשהו אחר, הם יעירו ויגידו.
אף אחד לא קילל, אף אחד לא אמר לו ללכת הביתה. ולמרות שזה מה שכנראה יהיה כתוב בכל העיר השבוע, זה חרטא.
תפסיקו לעשות סיפור מכל שטות או שתתחילו לכתוב דברים כאלה בפורום הסגור. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 17:11:36
|
ליאור גם מודע לאהדה שרוחשים לו, וזה שגרוסמן לכאורה ציטט "מקורבים" שאמרו שהוא פגוע זה כמובן... טוב נו, אתם מכירים את גרוסמן. חוץ מזה, הוא (גרוסמן) הרי דיבר עם ליאור עצמו, אז מדוע לא בחר לכתוב את מה שליאור אמר לו? (משהו בסגנון שהלואי שהביקורת כלפיו תמיד תהיה כה עניינית.) ככה זה כש"עיתונאי" שואב את רב ה"ידיעות" שלו בנושא מהפורום הזה. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 17:16:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
גאון השי הזה, בחיי. איך הוא תמיד יודע להגיד את מה שהקהל רוצה לשמוע. לא מבין רק למה בתקופה שכל כך קשה היה להשיג פה חומר השחקנים לא כיבדו את האוהדים/בעלים. קבוצת אוהדים עלאק.
וברצינות: אנשים עושים פה ממש סיפור מכלום. ההערכה לליאור זדה היא מקיר לקיר, יש כאן אהבה אמיתית של האוהדים למאמן שלהם. ואך לגיטימי הוא שכשיש תחושה שמישהו במערכת טועה רוצים לתקן אותו. לטובתם של כולנו, לא כדי להרע ולפגוע. אני חוזר על משהו שכתבתי לפני כמה חודשים: להחתים את ליאור לכמה עונות כבר עכשיו. מה שלא ישנה את העובדה שאם אנשים יחשבו שהוא טועה בהרכב, בחילופים או במשהו אחר, הם יעירו ויגידו.
אף אחד לא קילל, אף אחד לא אמר לו ללכת הביתה. ולמרות שזה מה שכנראה יהיה כתוב בכל העיר השבוע, זה חרטא.
תפסיקו לעשות סיפור מכל שטות או שתתחילו לכתוב דברים כאלה בפורום הסגור.
כל מילה.
כמו שכתבתי קודם, לא יודע מה אתם ממציאים, לא היו שום קללות נגד השחקנים מקסימום דברים כמו "היה גועל נפש" וגם הביקורת על ליאור הייתה נטו עניינת שאני בטוח שגם הוא דיי מסכים איתה.
בקיצור באמת תפסיקו עם השטויות שלכם כי אתם סתם נותנים רעל לאנשים שמחפשים את זה. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 21:30:44
|
כל כך נכון, וכל-כך מגוחך שבכלל צריך להתייחס לזה.
ואני חוזר על מה שכתבתי פה לפני כמה חודשים: התפקיד שלנו הוא לא לסמוך על ליאור, הוא לשמור עליו. זה המאמן שתמיד חלמנו עליו, בין היתר כי הוא קשוב וצומח יחד איתנו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 21:53:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ואני חוזר על מה שכתבתי פה לפני כמה חודשים: התפקיד שלנו הוא לא לסמוך על ליאור, הוא לשמור עליו. זה המאמן שתמיד חלמנו עליו, בין היתר כי הוא קשוב וצומח יחד איתנו.
מחאי ושלומי יקרים. אתה צודקים לגמרי, אבל לפחות הבן אדם שאני ראיתי יורד לתחתית היציע לא בדיוק "העיר".. ברור לי גם שליאור זאדה לא ילדה קטנה וככה זה בכדורגל/ספורט אבל כשאני רואה שמקללים מאמן כמו ליאור זאדה, זה נראה לי כפוי טובה. |
I am City till I cry |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 22:15:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ואני חוזר על מה שכתבתי פה לפני כמה חודשים: התפקיד שלנו הוא לא לסמוך על ליאור, הוא לשמור עליו. זה המאמן שתמיד חלמנו עליו, בין היתר כי הוא קשוב וצומח יחד איתנו.
מחאי ושלומי יקרים. אתה צודקים לגמרי, אבל לפחות הבן אדם שאני ראיתי יורד לתחתית היציע לא בדיוק "העיר".. ברור לי גם שליאור זאדה לא ילדה קטנה וככה זה בכדורגל/ספורט אבל כשאני רואה שמקללים מאמן כמו ליאור זאדה, זה נראה לי כפוי טובה.
היית צריך להכות אותו (את המקלל). |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 22:19:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
מחאי ושלומי יקרים. אתה צודקים לגמרי, אבל לפחות הבן אדם שאני ראיתי יורד לתחתית היציע לא בדיוק "העיר".. ברור לי גם שליאור זאדה לא ילדה קטנה וככה זה בכדורגל/ספורט אבל כשאני רואה שמקללים מאמן כמו ליאור זאדה, זה נראה לי כפוי טובה.
היית צריך להכות אותו (את המקלל).
למרות שלמדתי בבית ספר דנמרק, אני די פחדן (או בגלל זה..). |
I am City till I cry |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 22:37:26
|
מספיק עם השטויות האלה, באמת, זה פאקינ' כדורגל, אתם רציניים או מה?
ככל שיגדל (אי"ה) בסיס האהדה של הקבוצה, ככה גם נראה ביציע יותר ויותר תופעות של <*דינג!*> אוהדי כדורגל!, כן כן, ממש ככה, האנשים האלה שפחות מעניין אותם יוזמות כאלו ואחרות או מימוש הפתגם "ואהבת לרעך כמוך" דווקא ביציעים המסריחים של האצטדיון המסריח בלוד כשהקבוצה שלהם נראית כמו תחת.
אנשים שיכול להיות שיתעצבנו, ויכול להיות שיזרקו מילה כזאת או אחרת לשחקן או מאמן, ויכול להיות שיקללו, מה לעשות, אלה החיים, וזה כדורגל.
אה, ומה שהיה ביום שישי זה לא נקרא לקלל, לא את המאמן ולא את השחקנים, זה מקסימום ספאנק ידידותי על התחת עם כפפת משי.
מה שהכי מוזר לי בסיפור הזה זו התגובה של שי, אני לא מבין למה הוא צריך להגיד את זה. בנאדם, אתה הקפיטן, אתה צריך לדעת לכבות את השריפות האלה לפני שהן מתפשטות, פשוט תוציא משהו דיפלומטי כמו "לא היה כלום, הקבוצה והאוהדים מתוסכלים מהשבוע האחרון, אבל כולנו מאוחדים מאחורי המטרה וחושבים קדימה", או משהו כזה.
וגרוסמן, אם אתה קורא פה, תעשה את העבודה שלך כמו שצריך ולא כאילו אתה איזה כתב רכילות בפנאי פלוס, רוצה לדעת מה קורה ביציע? בוא למשחק או שתדבר עם כמה אנשים רציניים שהיו שם.
האכילת נבלות הזאת פה בפורום לא עושה כבוד לא לך ולא לעיתון שאתה כותב בו. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 12/03/2012 : 00:32:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
לא הייתי בלוד ולכן לא רוצה להביע דעה -וגם מה שדובר בפורום אולי סביר וייתכן שכתבה כמו זו ( http://www.jerusalemnet.co.il/article/41921 ) היא יותר עסק של עיתונאים שמחממים מאמת. עדיין יצא לי לדבר עם ליאור בדיוק מספר ימים אחרי יבנה(עם כל הפירגונים שהיו) ושאלתי אותו אם הוא באמת רואה את עתידו כמאמן, בתרבות ספורט שבה אתה תמיד שווה כמו השנייה האחרונה שלך ונתתי לו את הדוגמא של אלישע לוי שלא עוזר לו כל האליפויות שהביא לחיפה בגלל העונה הגרועה הזו. אז זהו שאני מאד מקווה שאנחנו שונים ובעתיד תמיד בזמן כשלונות נבחן במבט רחב יותר, אבל בתוך תוכי אני מסופק .
אהבתי במיוחד את הציטוט על השחקנים האלמונים שהתחביב שלהם הוא לעשן סמים קלים חח. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 12/03/2012 : 20:42:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
לא הייתי בלוד ולכן לא רוצה להביע דעה -וגם מה שדובר בפורום אולי סביר וייתכן שכתבה כמו זו ( http://www.jerusalemnet.co.il/article/41921 ) היא יותר עסק של עיתונאים שמחממים מאמת. עדיין יצא לי לדבר עם ליאור בדיוק מספר ימים אחרי יבנה(עם כל הפירגונים שהיו) ושאלתי אותו אם הוא באמת רואה את עתידו כמאמן, בתרבות ספורט שבה אתה תמיד שווה כמו השנייה האחרונה שלך ונתתי לו את הדוגמא של אלישע לוי שלא עוזר לו כל האליפויות שהביא לחיפה בגלל העונה הגרועה הזו. אז זהו שאני מאד מקווה שאנחנו שונים ובעתיד תמיד בזמן כשלונות נבחן במבט רחב יותר, אבל בתוך תוכי אני מסופק .
אהבתי במיוחד את הציטוט על השחקנים האלמונים שהתחביב שלהם הוא לעשן סמים קלים חח.
שחקנים מעשנים סמים קלים? שיביאו קצת לאנשים ביציע |
avanti livorno
|
|
|
קללות |
|
|
|