פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל תל אביב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל תל אביב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל תל אביב נושא הבא
עמוד: מתוך 2

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 05/03/2012 :  22:58:03  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי הקהל שלהם היום - לא אחים ולא נעליים, אולי אוהדי בית"ר.

סנופקין סנופקין מנותק

5 הודעות

נשלח - 05/03/2012 :  23:02:25  הצג פרופיל שלח ל- סנופקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הם שנים ככה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 05/03/2012 :  23:20:10  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בית"ר ת"א.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 05/03/2012 :  23:26:07  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא נכון.

בלי קשר לאחים/לא אחים, קהל מסריח או לא, עדיין אין מה להשוות לעבריינים מבית"ר, אני בטוח שאתה יכול להבין לבד למה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 05/03/2012 :  23:32:57  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההבדל היחיד והעיקרי הוא שאוהדי בית"ר גזענים.
עבור לתחילת הדף

קטמוניט קטמוניט מנותק

11 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  00:01:41  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שערוריה מה שעשו האוהדים והשחקנים.........
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  00:41:30  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוניט

שערוריה מה שעשו האוהדים והשחקנים.........

עם כל הכבוד לשחקנים, הם הגזימו אבל אין מה להשוות. וההתלהמות של האוהדם באה לפני, אז אין קשר.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  01:14:15  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ההבדל היחיד והעיקרי הוא שאוהדי בית"ר גזענים.

העיקרי אולי, היחיד בטוח לא,

אוהדי בית"ר הם גם ערסים, ופחדנים, ואלימים מאוד, את אוהדי הפועל ת"א נדיר מאוד שתתפוס תוקפים פיזית אוהדים של קבוצה אחרת רק בגלל שהם אוהדים של קבוצה אחרת. בקיצור, ההבדלים עדיין מהותיים.

ובלי קשר, ומבלי לסנגר על המופע המכוער בכל פרמטר של הקהל האדום היום, ממה שהספקתי לראות מהדרבי בחצי עין, השופט נתן שם תצוגת שיפוט חד צדדית ומחורבנת בצורה נדירה, תוסיף לזה הפסד בדרבי אחרי ארבע שנים, ואת כל החרא שהם אוכלים מאלי טביב, וקבל מתכון להתפוצצות.
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  07:32:55  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שונא גזענים וערסים?!?!?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  07:36:37  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji
תוסיף לזה הפסד בדרבי אחרי ארבע שנים, ואת כל החרא שהם אוכלים מאלי טביב, וקבל מתכון להתפוצצות.

שלא נדבר על מחירי הבננות המאמירים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  12:08:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול הם הוכיחו מעבר לכל ספק סביר - קהל דוחה.

מה שעצוב זה שאני צופה שזה יעבוד להם. אלי טביב ילך הביתה ואז המסקנה של כולם תיהיה שאלימות זה הפיתרון היחיד.

מה היה קורה אם האנחנו היינו עושים את זה לוויקטור וסאסי?

הצעה לסוף טרגי קומי: בית הדין של ההתאחדות יעניש את הפועל ת"א בהורדת ליגה, בעקבותיה ביטר ירושלים תינצל.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  12:08:52  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטב שלא להגיע לגבהים שבהם הפועל ת"א נגעה, ובלבד שלא ניפול לתהום שבה היא שרויה עכשיו. אסור לטפח את השנאה התהומית כלפי אחרים, שכן היא מובילה תמיד לכיעור ולהידרדרות.
מעדיף את קטמון הקטנה על פני כל הקבוצות "הגדולות"
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  14:27:41  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

מוטב שלא להגיע לגבהים שבהם הפועל ת"א נגעה, ובלבד שלא ניפול לתהום שבה היא שרויה עכשיו. אסור לטפח את השנאה התהומית כלפי אחרים, שכן היא מובילה תמיד לכיעור ולהידרדרות.
מעדיף את קטמון הקטנה על פני כל הקבוצות "הגדולות"

אכן. בכל מקרה, אין קהל שחסין לגועל כזה, כולל כמובן אותנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  16:15:32  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה כיף לברר באילן היוחסין של המשפחה ולגלות שוב שאין שום קשר משפחתי לקבוצה הדוחה הזו

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  16:43:35  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

כמה כיף לברר באילן היוחסין של המשפחה ולגלות שוב שאין שום קשר משפחתי לקבוצה הדוחה הזו

לא כך אצלי.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  19:15:30  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הייתי אוהד הפועל תל אביב במשחק אתמול (בין טביב ומשיח) לא יודע מה הייתי עושה. או, גרוע יותר, אני חושש שאני יודע מה הייתי עושה - זה לא אומר שזה טוב. זה לא אומר שלא הייתי מצטער אחר כך מאוד. זה רק אומר שאני דפוק

דרך אגב - הבדל הרמות לטובת האדומים בבלומפילד לא היה שונה מההבדל בטדי. ובשניהם הצהובים נצחו

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הפועל תל אביב נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07