פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פורים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פורים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם פורים נושא הבא  

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/02/2012 :  21:38:00  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם תהיה השנה מסיבת פורים של הקבוצה? ואם לא תהיה מסיבה "רשמית" אולי אפשר לנסות ולארגן משהו נחמד בבית של מישהו? מעבר לזה שזה כיף גדול, זאת יכולה להיות דרך לארגן עוד כמה גרושים לקבוצה...

גולה יביא לנו רגל...

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 27/02/2012 :  23:47:19  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המישחק יוצא קצת לפני פורים אבל יכול להיות נחמד להיתחפש.

avanti livorno

נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-27/02/2012 23:47:48
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 28/02/2012 :  02:32:51  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

המישחק יוצא קצת לפני פורים אבל יכול להיות נחמד להיתחפש.

האמת, שהמשחק הבא-בחוץ נגד אורטודוכסים לוד יוצא בחג פורים
אז רצוי וכדאי להתחפש.

ואז גם תהיה הצדקה לצבע הנעליים...

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 28/02/2012 :  06:07:04  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין הצדקה לנעלים צהובות.
לנצח את עמישב.
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 28/02/2012 :  20:54:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייזי,

אני מחכה למסיבה / פרסומים על מסיבה, אם רוצים את עזרתי בארגון, טלפונים או כל דבר, אני אשמח. אין לי קשרים אישית עם מקומות רלוונטים אבל בטח בזכרון הארגוני של הקבוצה יש קשרים כאלה. מישהו?
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם פורים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07