פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ייייישששששששששששששש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ייייישששששששששששששש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ייייישששששששששששששש נושא הבא
עמוד: מתוך 3

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  21:27:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שבת טובה לקבוצות האדומות: אנחנו, הפועל רמת גן, והפועל ראשון כדוריד
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:26:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

סיקור ערוץ הספורט כולל תקציר וידאו:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=2750&DocID=116492&Lang=he

מבאס קצת, לא רואים קהל בכלל, אלא אם הכיפה של אדיר נחשבת. נראה כמו סתם משחק, צלם חיוור של החגיגה שחווינו היום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:37:08  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מלכים. לגמרי. איזה כיף.
על הקווים המאמן הכי טוב שאני זוכר בהפועל ירושלים. גם אחרי מחצית ראשונה חלשה להחריד, הוא מעלה את השחקנים כמו חדשים למחצית השנייה, חילוף נהדר עם אסוס במקום זדה, ופשוט ניהול משחק מעולה.
עדי שלג היה מצוין היום, ואחרי שני משחקים חלשים בהתחלה הוא מתגלה כמגן שמאלי מעולה, גם בהגנה וגם בהתקפה.
ארטיום נתן את משחקו הטוב ביותר עד כה. גם נווה יציב ובטוח, ועם השוער הכי טוב בליגה (אם בית"ר יורדים ליגה הם לוקחים אותו בחזרה?), יש לנו הגנה חזקה שלא מזכירה בכלום את ההגנה של לפני חודש.
עוז לא נכנס למשחק בחצי הראשון ובחצי השני הוכיח כמה הוא חשוב לקבוצה ואיזו טכניקה יש לו. תלעס, עוז, תלעס.
כפיר הוא ווינר ענק.

מישהו יודע כמה בישולים יש למעודה העונה?

והגדול מכולם: אוהב אותך שי אהרון.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:39:51  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איסלא ביום חלש יחסית עשה בכל זאת לא מעט בלגאן ליריבה, החילוף של אסוס הפחיד אותי בהתחלה, ואני דווקא חשבתי שזדה היה טוב, אבל החילוף הוכיח את עצמו די מהר.
החיבור של השחקנים עם הקהל הוא מדהים בעיני, וחלק גדול מהשחקנים האלה הם שחקנים חדשים מאוד וכיף גדול לראות את החיבור הזה, הם מבינים לאן הם הגיעו, הם מבינים את גודל ההזדמנות ואת גודל הכבוד.
משחק לחימה אדיר - יש!!!!
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  23:04:58  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
...ואחרי שכבר חזרנו הביתה, אני והבת שלי, רטובים אך מרוצים, עם חיוך של אהבלים מרוח מאוזן לאוזן. וישבתי לשולחן עם כוס קפה להרגע, וגלגלתי את ארועי המשחק בראש, ואז פתאום זה חזר אלי - האופן שבו שי אהרון חגג את השער שלו.... עשיתי לבת סימן - כזה כמו ששי עשה אחרי הגול, והיא מיד חזרה אחרי, אותה תנועה, ללא מילים. מי שהיה במשחק ראה, ומי שלא בא היום - הפסיד.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  00:52:13  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

הגיע היום לשישה (יחד עם עוז). רחוק בישול אחד מהצטרפות לכפיר מלול בראש טבלת מלך הבישולים.
ארבעה בישולים בשלושת המחזורים האחרונים, אם הספירה שלי נכונה.

לגבי איסלאם, יכול להיות שזה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהוא הולך לאיבוד במרכז ופורח כשהוא באגף ימין.
עבור לתחילת הדף

yh24 yh24 מנותק

4 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  01:01:39  הצג פרופיל שלח ל- yh24 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי אריאל

מישהו יכול לסדר לי ת'תעלומה איזה מחזור אנחנו?
מחזור נ"ח בי"ס גמנסיה רחביה 1978

נערך על ידי - yh24 ב-25/02/2012 01:03:22
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  01:29:47  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי יכול על דאפי מי? איזה צילום חיוור באמת של ערוץ 5
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  04:39:45  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

מי יכול על דאפי מי? איזה צילום חיוור באמת של ערוץ 5

מסכים, שמו עלינו MUTE

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  09:47:59  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מהלכים מאתמול חוזרים אלי - קחו למשל -
את אדיר מרים קרן, מתחת ליציע שלנו, הכדור עושה קשת בשמים,
ואם לא התעופפות של השוער שלהם זה היה נוחת בין החיבורים.
עד עכשיו לא שמתי לב - מעודה שמאלי ?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  09:50:00  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש למשהו סרטון/תמונה של שי דופק על הלב בעצמה? לדגע חששתי שהאיש היקר הזה ייעדר עד סוף העונה עם שברים חמורים בצלעות

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  10:11:45  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

ציטוט:

לגבי איסלאם, יכול להיות שזה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהוא הולך לאיבוד במרכז ופורח כשהוא באגף ימין.

היית במשחק נגד קרית גת?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  10:35:14  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

יש למשהו סרטון/תמונה של שי דופק על הלב בעצמה? לדגע חששתי שהאיש היקר הזה ייעדר עד סוף העונה עם שברים חמורים בצלעות

צחוק צחוק, אני זוכר את המחשבה הזאת ביבנה, המלך היכה בחזה כמו גלדיאטור. אבל עם לב כזה גדול, הצלעות עושות אקסטרה.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  12:53:32  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

היית במשחק נגד קרית גת?

כן, וזה עוד יותר חיזק אצלי את התחושה הזו.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  13:44:05  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

היית במשחק נגד קרית גת?

כן, וזה עוד יותר חיזק אצלי את התחושה הזו.

אז כנראה שלא ראינו את אותו משחק. איסלאם השתלט על המשחק בחצי השני, הביא את הניצחון אחרי שזיו יצא והוא שיחק באמצע.
ובכל מקרה, איסלאם שחקן טוב עם הרבה כישרון אבל גם הרבה חוסר יציבות. כמו שחבר שלי אומר: "במהלך אחד שלו אתה אומר - וואו איזה שחקן - ואז מיד, באותו מהלך אתה משלים - למה אין לו מושג, למה?"
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם ייייישששששששששששששש נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07