משתמש |
ייייישששששששששששששש |
amos
1045 הודעות |
נשלח - 24/02/2012 : 21:27:19
|
שבת טובה לקבוצות האדומות: אנחנו, הפועל רמת גן, והפועל ראשון כדוריד
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 24/02/2012 : 22:26:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
סיקור ערוץ הספורט כולל תקציר וידאו: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=2750&DocID=116492&Lang=he
מבאס קצת, לא רואים קהל בכלל, אלא אם הכיפה של אדיר נחשבת. נראה כמו סתם משחק, צלם חיוור של החגיגה שחווינו היום. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 24/02/2012 : 22:37:08
|
מלכים. לגמרי. איזה כיף. על הקווים המאמן הכי טוב שאני זוכר בהפועל ירושלים. גם אחרי מחצית ראשונה חלשה להחריד, הוא מעלה את השחקנים כמו חדשים למחצית השנייה, חילוף נהדר עם אסוס במקום זדה, ופשוט ניהול משחק מעולה. עדי שלג היה מצוין היום, ואחרי שני משחקים חלשים בהתחלה הוא מתגלה כמגן שמאלי מעולה, גם בהגנה וגם בהתקפה. ארטיום נתן את משחקו הטוב ביותר עד כה. גם נווה יציב ובטוח, ועם השוער הכי טוב בליגה (אם בית"ר יורדים ליגה הם לוקחים אותו בחזרה?), יש לנו הגנה חזקה שלא מזכירה בכלום את ההגנה של לפני חודש. עוז לא נכנס למשחק בחצי הראשון ובחצי השני הוכיח כמה הוא חשוב לקבוצה ואיזו טכניקה יש לו. תלעס, עוז, תלעס. כפיר הוא ווינר ענק.
מישהו יודע כמה בישולים יש למעודה העונה?
והגדול מכולם: אוהב אותך שי אהרון. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 24/02/2012 : 22:39:51
|
איסלא ביום חלש יחסית עשה בכל זאת לא מעט בלגאן ליריבה, החילוף של אסוס הפחיד אותי בהתחלה, ואני דווקא חשבתי שזדה היה טוב, אבל החילוף הוכיח את עצמו די מהר. החיבור של השחקנים עם הקהל הוא מדהים בעיני, וחלק גדול מהשחקנים האלה הם שחקנים חדשים מאוד וכיף גדול לראות את החיבור הזה, הם מבינים לאן הם הגיעו, הם מבינים את גודל ההזדמנות ואת גודל הכבוד. משחק לחימה אדיר - יש!!!! |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 24/02/2012 : 23:04:58
|
...ואחרי שכבר חזרנו הביתה, אני והבת שלי, רטובים אך מרוצים, עם חיוך של אהבלים מרוח מאוזן לאוזן. וישבתי לשולחן עם כוס קפה להרגע, וגלגלתי את ארועי המשחק בראש, ואז פתאום זה חזר אלי - האופן שבו שי אהרון חגג את השער שלו.... עשיתי לבת סימן - כזה כמו ששי עשה אחרי הגול, והיא מיד חזרה אחרי, אותה תנועה, ללא מילים. מי שהיה במשחק ראה, ומי שלא בא היום - הפסיד. |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 00:52:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
הגיע היום לשישה (יחד עם עוז). רחוק בישול אחד מהצטרפות לכפיר מלול בראש טבלת מלך הבישולים. ארבעה בישולים בשלושת המחזורים האחרונים, אם הספירה שלי נכונה.
לגבי איסלאם, יכול להיות שזה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהוא הולך לאיבוד במרכז ופורח כשהוא באגף ימין. |
|
|
yh24
4 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 01:01:39
|
[quote]נשלח במקור על ידי אריאל
מישהו יכול לסדר לי ת'תעלומה איזה מחזור אנחנו? מחזור נ"ח בי"ס גמנסיה רחביה 1978 |
נערך על ידי - yh24 ב-25/02/2012 01:03:22 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 01:29:47
|
מי יכול על דאפי מי? איזה צילום חיוור באמת של ערוץ 5 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 04:39:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
מי יכול על דאפי מי? איזה צילום חיוור באמת של ערוץ 5
מסכים, שמו עלינו MUTE |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 09:47:59
|
מהלכים מאתמול חוזרים אלי - קחו למשל - את אדיר מרים קרן, מתחת ליציע שלנו, הכדור עושה קשת בשמים, ואם לא התעופפות של השוער שלהם זה היה נוחת בין החיבורים. עד עכשיו לא שמתי לב - מעודה שמאלי ? |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 09:50:00
|
יש למשהו סרטון/תמונה של שי דופק על הלב בעצמה? לדגע חששתי שהאיש היקר הזה ייעדר עד סוף העונה עם שברים חמורים בצלעות |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 10:11:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
לגבי איסלאם, יכול להיות שזה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהוא הולך לאיבוד במרכז ופורח כשהוא באגף ימין.
היית במשחק נגד קרית גת? |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 10:35:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
יש למשהו סרטון/תמונה של שי דופק על הלב בעצמה? לדגע חששתי שהאיש היקר הזה ייעדר עד סוף העונה עם שברים חמורים בצלעות
צחוק צחוק, אני זוכר את המחשבה הזאת ביבנה, המלך היכה בחזה כמו גלדיאטור. אבל עם לב כזה גדול, הצלעות עושות אקסטרה. |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 12:53:32
|
לגבי איסלאם, יכול להיות שזה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהוא הולך לאיבוד במרכז ופורח כשהוא באגף ימין.
היית במשחק נגד קרית גת?
כן, וזה עוד יותר חיזק אצלי את התחושה הזו. |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 25/02/2012 : 13:44:05
|
היית במשחק נגד קרית גת?
כן, וזה עוד יותר חיזק אצלי את התחושה הזו.
אז כנראה שלא ראינו את אותו משחק. איסלאם השתלט על המשחק בחצי השני, הביא את הניצחון אחרי שזיו יצא והוא שיחק באמצע. ובכל מקרה, איסלאם שחקן טוב עם הרבה כישרון אבל גם הרבה חוסר יציבות. כמו שחבר שלי אומר: "במהלך אחד שלו אתה אומר - וואו איזה שחקן - ואז מיד, באותו מהלך אתה משלים - למה אין לו מושג, למה?"
|
|
|
ייייישששששששששששששש |
|