משתמש |
היערכות משטרתית למשחק ביבנה (?) |
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 20/02/2012 : 21:52:19
|
מישהו קידם את העניין הם המשטרה? |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 20/02/2012 : 21:54:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
מישהו קידם את העניין הם המשטרה?
זו לא אחריות של ההנהלה שלנו, האחריות היא על ההנהלה של יבנה, עם כל הכבוד - המקסימום שצריך לעזור זה להגיד להנהלת יבנה שישימו לב. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 20/02/2012 : 22:17:29
|
לא מסכים אתך אנכנו לא צריכים להסתמך על רצונם הטוב של אחרים (או לא) מה אכפת להנהלת יבנה מה יהיה ? אנכנו צריכים לדואג לעצמנו ותפקידה של ההנהלה במשחק טעון כמו זה ולאור המכות שהיו במשחק הקודם לברר הם הנהלת יבנה שאכן יהיה כוח שיטור במשחק וגם להרים טלפון למשטרת יבנה ולבקש מהם להיות במשחק.... |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 20/02/2012 : 22:19:08
|
לא מסכים אתך אנכנו לא צריכים להסתמך על רצונם הטוב של אחרים (או לא) מה אכפת להנהלת יבנה מה יהיה ? אנכנו צריכים לדואג לעצמנו ותפקידה של ההנהלה במשחק טעון כמו זה ולאור המכות שהיו במשחק הקודם לברר הם הנהלת יבנה שאכן יהיה כוח שיטור במשחק וגם להרים טלפון למשטרת יבנה ולבקש מהם להיות במשחק....
מה זאת אומרת מה אכפת להנהלת יבנה? אם תהיה אלימות, הם עלולים לשלם את הקנסות. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 20/02/2012 : 22:22:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
לא מסכים אתך אנכנו לא צריכים להסתמך על רצונם הטוב של אחרים (או לא) מה אכפת להנהלת יבנה מה יהיה ? אנכנו צריכים לדואג לעצמנו ותפקידה של ההנהלה במשחק טעון כמו זה ולאור המכות שהיו במשחק הקודם לברר הם הנהלת יבנה שאכן יהיה כוח שיטור במשחק וגם להרים טלפון למשטרת יבנה ולבקש מהם להיות במשחק....
מה זאת אומרת מה אכפת להנהלת יבנה? אם תהיה אלימות, הם עלולים לשלם את הקנסות.
ונראה לך שזה אכפת להם? איזה קנס? תראה לי קבוצה בליגות האלה שחטפה כנס על אלימות או כול דבר אחר התאחדות לא תעשה כלום תאמין לי.... חוץ מזה שלהנהלה שם אין מילה הם האוהדים והם יעשו מה שבא להם... |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 20/02/2012 : 23:05:03
|
המשטרה יודעת שזה משחק עם קהל רב ושיש יריבות והסטוריה בין מחנות האוהדים. מה היא תעשה עם זה, זו החלטה שלה. אבל תזכור שגם הם רוצים שקט.
|
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 21/02/2012 : 00:03:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי haizomer
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לפי דאבל פס (לא יודע עד כמה זה אמין) בינתיים המשטרה אישרה רק 1000 צופים
\ אפשר קישור? מה נימוק המשטרה?
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4833 אין נימוק משטרה, זה בכלל משרד התמ"ת, וזה בטוח לא סתם שלאן שאנחנו מגיעים מצמצמים יציעים...
בתכלס אנחנו הקהל היחידי בליגה שמביא קהל למשחקי חוץ בכמויות כאלו [בלי לזלזל בקהל כמו יפו, אני די בטוח שאנחנו מביאים יותר], אני מאמין כשמאשרים משחק עם 2000 צופים יודעים שיהיו אולי כמה מאות, אבל אם אצלנו מאשרים כמות מסוימת, הם יוצאים מנקודת הנחה שכנראה היציעים יהיו מלאים. |
|
|
|
היערכות משטרתית למשחק ביבנה (?) |
|