משתמש |
יבנה-כפר שלם |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 12:05:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי אכןיותר מהזוי-ג'ת מתפרקים שבוע אחרי שאנחנו מנצחים אותם.המגרש של ערד נפסל שבוע לפני יבנה.כחובב קונספירציות ידוע אני בטוח שיש לכל הסבר הגיוני ויד מכוונת -לא אתפלא אם אלביס פרסלי ,ההוא שצעק סרק סרק, ורוצחו של ארלוזורוב כולם קשורים לעניין הזה.
אולי נצרף לקונספירטורים גם את אלוהי מזג האויר. יום ששי צפוי להיות גשום וסוער עם טמפרטורה מקסימלית של 6 מעלות בירושלים (ובשבת שלג לפי התחזית הנוכחית). |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 12:37:15
|
אכן תמוה שלאחר שאנחנו, מרמורק ויפו איבדנו נקודות העונה במגרש הקשה בערד, הוחלט לפסול אותו. הרי המגרש באותו מצב מזה חודשים. לכן שלושת הקבוצות שלחו היום, במשותף, מכתב להתאחדות לכדורגל בו אנחנו מוחים על ההחלטה לפסול את ערד סטדיום דווקא השבוע, בו ערד מארחת את מכבי יבנה. במכתב קראנו להתאחדות לבטל את ההחלטה, או לכל הפחות לדחותה בשבוע כך שלא ישפיע על המאבק בצמרת. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 13:00:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
קלי, זה כבר הזוי
אכןיותר מהזוי-ג'ת מתפרקים שבוע אחרי שאנחנו מנצחים אותם.המגרש של ערד נפסל שבוע לפני יבנה.כחובב קונספירציות ידוע אני בטוח שיש לכל הסבר הגיוני ויד מכוונת -לא אתפלא אם אלביס פרסלי ,ההוא שצעק סרק סרק, ורוצחו של ארלוזורוב כולם קשורים לעניין הזה.
לא הבנתי אם אתה חובב קונספירציות או לא, אבל זה לא משנה את העובדה שמרגיש לי תמוה שכמו שהועדה המסדרת אמרה שדווקא באותו שבוע שיבנה צריכים לשחק שם, המגרש נפסל. רגל, זו לא קונספירציה, מאוד יכול להיות שלמישהו ביבנה יש יכולת להפעיל לחץ על ההתאחדות מכל סיבה שלא תהא, והנה עובדה שפתאום הגיעו לבדוק את המגרש, זו התנהלות לא שוויונית של הגוף הזה, שכולנו יודעים איך הוא מנוהל. בקשר לשיפוט ביבנה, לך תדע - אתה יכול לדבר עם חגי ממן אולי הוא יספר לך כמה דברים בתחום. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 13:17:18
|
rky אם לא הייתי ברור,למרות בדיחות הדעת בוודאי שהנושא תמוה ובוודאי שהתלונה כלפי ההתאחדות יותר ממוצדקת |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 13:33:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky רגל, זו לא קונספירציה, מאוד יכול להיות שלמישהו ביבנה יש יכולת להפעיל לחץ על ההתאחדות מכל סיבה שלא תהא, והנה עובדה שפתאום הגיעו לבדוק את המגרש
מה אתה רוצה ממני? אני בסה"כ התייחסתי לשורה על אלביס וארלוזורוב כדי להשחיל מילה על הסערה הצפויה ביום ששי, שזה כבר מתחיל לעצבן שכל משחק בית יש מזג אויר דפוק. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 13:44:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky רגל, זו לא קונספירציה, מאוד יכול להיות שלמישהו ביבנה יש יכולת להפעיל לחץ על ההתאחדות מכל סיבה שלא תהא, והנה עובדה שפתאום הגיעו לבדוק את המגרש
מה אתה רוצה ממני? אני בסה"כ התייחסתי לשורה על אלביס וארלוזורוב כדי להשחיל מילה על הסערה הצפויה ביום ששי, שזה כבר מתחיל לעצבן שכל משחק בית יש מזג אויר דפוק.
אז גם אותך לא הבנתי נכון, מחילה :) |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 14:30:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
אכן תמוה שלאחר שאנחנו, מרמורק ויפו איבדנו נקודות העונה במגרש הקשה בערד, הוחלט לפסול אותו. הרי המגרש באותו מצב מזה חודשים. לכן שלושת הקבוצות שלחו היום, במשותף, מכתב להתאחדות לכדורגל בו אנחנו מוחים על ההחלטה לפסול את ערד סטדיום דווקא השבוע, בו ערד מארחת את מכבי יבנה. במכתב קראנו להתאחדות לבטל את ההחלטה, או לכל הפחות לדחותה בשבוע כך שלא ישפיע על המאבק בצמרת.
עבודה יפה, תעדכנו אותנו מה תגובת ההתאחדות (למרות שהיא די צפויה).
אולי כדאי להפיץ פה את תוכן המכתב כדי שנוכל לשלוח להתאחדות גם עצמאית, להזיק זה בטח לא יכול.
לגבי הקונספירציה, הייתי מהמר שזו פשוט עוד דוגמא לניהול הרעוע של ההתאחדות ולחוסר היכולת שלהם להבין את התחום בו הם מתעסקים, מאשר קונספירציה כלל יבנאית בשיתוף אנשי המטה בהתאחדות ויוסי סאסי.. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 19:45:33
|
אני לא מאחל לערד שתתפרק, אבל אם היא תתפרק כמו אלאהלי - אנחנו נרוויח מזה... ליבנה ירדו 3 נקודות, למרמורק 4, ליפו וכ"ס 1 כל אחד. רק לנו לא ירדו נקודות. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 19:52:32
|
אני חושב שהתבלבלת (גם אני התבלבלתי בהתחלה) כשהיו"ר שלהם אמר שמורידים אותם ליגה הכוונה הייתה שבלי המגרש שלהם, הם כנראה יפסידו גם בכל משחקי הבית, לא שההתאחדות תוריד אותם טכנית(מקווה שאני זה שטועה). איזה משוחדים |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 19:54:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני לא מאחל לערד שתתפרק, אבל אם היא תתפרק כמו אלאהלי - אנחנו נרוויח מזה... ליבנה ירדו 3 נקודות, למרמורק 4, ליפו וכ"ס 1 כל אחד. רק לנו לא ירדו נקודות.
אני לא בטוח שאתה צודק. אפשר לברר אצל קטמון ותיק, אבל כמדומני, אם קבוצה מתפרקת החל משלב כלשהו בעונה, הקבוצות שאיבדו לה נקודות לא מקבלות אותן בחזרה, ורק כל הקבוצות שאמורות לשחק נגדה מקבלות נצחון טכני. עם המזל שלנו ערד יתפרקו כמה שניות אחרי המועד הזה, ואם אפשר, אז גם אחרי שהם יגזלו מאיתנו עוד 2-3 נקודות... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 21:32:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני לא מאחל לערד שתתפרק, אבל אם היא תתפרק כמו אלאהלי - אנחנו נרוויח מזה... ליבנה ירדו 3 נקודות, למרמורק 4, ליפו וכ"ס 1 כל אחד. רק לנו לא ירדו נקודות.
אני לא בטוח שאתה צודק. אפשר לברר אצל קטמון ותיק, אבל כמדומני, אם קבוצה מתפרקת החל משלב כלשהו בעונה, הקבוצות שאיבדו לה נקודות לא מקבלות אותן בחזרה, ורק כל הקבוצות שאמורות לשחק נגדה מקבלות נצחון טכני. עם המזל שלנו ערד יתפרקו כמה שניות אחרי המועד הזה, ואם אפשר, אז גם אחרי שהם יגזלו מאיתנו עוד 2-3 נקודות...
כמו שאני מבין את זה, אם קבוצה השלימה סיבוב, כל תוצאות הסיבוב של הקבוצה יחשבו ולכן זה כנראה לא ישנה לנו.. |
I am City till I cry |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 23:27:04
|
על איזו התאחדות מדברים פה כולם? זאת עם העולה אחת משתי ליגות? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 23:48:52
|
יבנה קונים שופטים ושחקנים עכשיו גם את התאחדות פשוט בושה
|
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 14/02/2012 : 06:53:58
|
חברים בוקר טוב,
התפקיד שלנו הוא לחזור לשגרת הנצחונות. אם יבנה תרוויח נקודות מהחלטת ערד היא תפסיד אותם במקום אחר. ע"פ זכרוני, העתקת המשחק משגב שלום לדימונה לא עזרה לנו. |
|
|
יבנה-כפר שלם |
|
|
|