משתמש |
מיקי רנדי |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/02/2012 : 17:34:44
|
לקח לו הרבה זמן עד שהוא התחיל לשחק, וגם אז רק בתור סותם חורים, והיה נראה מאוד חסר ביטחון, אבל אתמול עד ההרחקה, והבנתי שגם במשחק הקודם שפספסתי הוא היה גדול. פשוט מחסל כל ניסיון לחצי המגרש שלנו. סוף סוף יש לנו שני גרזנים כמו שצריך במרכז המגרש שיגרמו לליאור לכאב ראש לפני כל משחק עם מי לפתוח. חבל שהשופט השיכור הזה גרם לזה שהוא לא יוכל לשחק משחק הבא סתם
|
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/02/2012 : 17:51:30
|
מסכים לגמרי. הוא מוכיח שהוא עדיין קשר אחורי מעולה, עם ראיית משחק ומחוייבות גדולה. אני מקווה שהווידאו ישכנע את ההתאחדות לבטל את האדום. |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 08:30:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מסכים לגמרי. הוא מוכיח שהוא עדיין קשר אחורי מעולה, עם ראיית משחק ומחוייבות גדולה. אני מקווה שהווידאו ישכנע את ההתאחדות לבטל את האדום.
לפי הוידאו ברור שלא מגיע למיקי אדום. האם יש סיכוי שיבטלו הכרטיס על סמך הוידאו? מה צריך לעשות כדי שזה יקרה, והאם מישהו מתכוון לעשות את זה? |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 08:46:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
מסכים לגמרי. הוא מוכיח שהוא עדיין קשר אחורי מעולה, עם ראיית משחק ומחוייבות גדולה. אני מקווה שהווידאו ישכנע את ההתאחדות לבטל את האדום.
לפי הוידאו ברור שלא מגיע למיקי אדום. האם יש סיכוי שיבטלו הכרטיס על סמך הוידאו? מה צריך לעשות כדי שזה יקרה, והאם מישהו מתכוון לעשות את זה?
לא מאמין. טעויות שיפוט זה חלק מהמשחק. מישהו זוכר תקדים כזה בארץ? אני זוכר רק הפוכים, שהחמירו עם שחקן אחרי המשחק, כאשר התברר שהשופט לא שם לב למשהו שהוא עשה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 10:41:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
לפי הוידאו ברור שלא מגיע למיקי אדום. האם יש סיכוי שיבטלו הכרטיס על סמך הוידאו? מה צריך לעשות כדי שזה יקרה, והאם מישהו מתכוון לעשות את זה?
לא מאמין. טעויות שיפוט זה חלק מהמשחק. מישהו זוכר תקדים כזה בארץ? אני זוכר רק הפוכים, שהחמירו עם שחקן אחרי המשחק, כאשר התברר שהשופט לא שם לב למשהו שהוא עשה.
בארץ אני לא חושב שהיה, אבל אולי ילמדו מחו"ל. אני זוכר שואן דר סאר היה ביובה ביטלו אדום שלא הגיע לו, עבר קצת זמן מאז - אולי הגיע הזמן שזה יקרה גם פה. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 11:49:42
|
באנגליה זה קורה הרבה. את האדום עצמו כמובן אי אפשר לבטל, אבל את ההשעיה שבעקבותיו מבטלים לעיתים על סמך עדות וידאו, אם כי נדמה לי שהשופט משתתף בהחלטה. קשה לי להאמין שבהתאחדות שלנו יסכימו לזה, בודאי כשמדובר בליגה נמוכה ובצילום וידאו פרטי בעצם (כלומר לא במסגרת הסיקור הטלויזיוני הרשמי של ההתאחדות). ד״א באנגליה גם ניתן להעניש רטרואקטיבית על בסיס וידאו, אך רק במקרה שהשופט לא ראה את הארוע. אם הוא ראה ושרק לעבירה, או נתן צהוב, לא ניתן ״לשדרג״ לאדום. אם לא ראה בכלל, ניתן להשעות שחקן (ראה מקרה מריו בלוטלי לאחרונה). |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 16:42:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
מיקי רנדי לא נמצא ברשימת הדיונים המשמעתיים לשבוע הקרוב לפי אתר ההתאחדות:http://football.org.il/Association/LawSystem/Pages/DisciplineDiscussions.aspx
ייתכן והשופט נמלך בדעתו והחליט שלא להוסיף עבירה משמעתית [העלבת שופט וכיוצ"ב] לכרטיס האדום.
מה המשמעות של זה? הרחקה אוטומטית ממשחק אחד?
אחת ולתמיד: כרטיס אדום בליגה או בגביע המדינה = הרחקה למשחק רשמי אחד הראשון אחרי המשחק בו היתה ההרחקה. כרטיס צהוב חמישי/תשיעי/שנים עשר = הרחקה למשחק הרשמי הראשון 10 ימים אחרי המשחק בו הוצא הכרטיס הצהוב הרלוונטי.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-12/02/2012 16:43:25 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 22:58:09
|
רנדי היה מעולה. בעצם עוד בנתיבות הוא בלט לטובה, ובכלל הפתעה נעימה מאד. שימשיך ככה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
|
מיקי רנדי |
|