פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הבלדה על לירן זוזוט

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הבלדה על לירן זוזוט
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הבלדה על לירן זוזוט נושא הבא  

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 30/10/2009 :  21:29:28  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בליברפול הרכיבו שיר מרשים על המנגינה של "ג'וני הצועד" למספר 9 שלהם, אז אמרתי למה לא גם פה בקטמון?

המנגינה, למי שבמקרה לא מכיר:
http://www.youtube.com/watch?v=F3uph_1bqZk&feature=related

והמילים למספר 9 שלנו:
איזה יופי של שחקן, לירן זוזוט
ברחבה הוא מסוכן, לירן זוזוט
פורץ מהאגף, כובש ומבשל
לירן זוזוט, יאללה הפועל!

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/10/2009 :  22:44:46  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפי הידוע לי, התקבלה החלטה עקרונית לא לחבר שירים לשחקנים העונה, לאור נסיון העבר...

בכל מקרה, אפשר לשמור את השיר הזה לעוד 2-3 עונות. אם הוא ישאר עד אז, סביר להניח שהוא יהיה כבר שווה שיר...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 30/10/2009 :  22:54:59  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת סיבה לא לשיר לו שיר?
אל תכבה אותי!
אל תכבה אותי!

http://www.youtube.com/watch?v=eE1Lft1u3Y0&feature=related
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 04/12/2009 :  18:43:12  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
UP

איש המשחק היום, לדעתי.
בהחלט "פורץ מהאגף, כובש ומבשל".
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/12/2009 :  19:08:32  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה רושמים היום על שמו 3 בישולים ? או רק 2 ?

ירון
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 04/12/2009 :  19:11:13  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחיית לא לכבות אותו, מגיע לו ללירן זוזוט.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/12/2009 :  23:09:08  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הראשון בקבוצה שמגיע לו שיר ואין לו זה שימי דווידיאן, מוחות להתחיל לפעול

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 04/12/2009 :  23:50:37  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היחיד בסגל שאין לו שיר ושווה לשקול את העובדה לתת לו, זה מימי. בכל זאת, היה איתנו בעבר היחסית רחוק.

טל זקן וכפיר מלול, עם כל הכבוד אליהם (ואני באמת אוהב את שניהם), לא שייכים לאותה תקופה ולא צריכים להתפתות לשירים שהיו להם בליגה א'.

עד הליגות המקצועניות, בעיני, אין סיבה להמציא שירי שחקנים.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  01:08:18  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הידד ליצירתיות המרשימה מר offair, ועם זאת: נריע לקבוצה, למאמן ולאלוהים. כל היתר ימתינו.
לא לשירי שחקנים!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  02:17:00  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

עד הליגות המקצועניות, בעיני, אין סיבה להמציא שירי שחקנים.

סתם מסקרן אותי, מה ישתנה בליגות המקצועניות? אתה חושב שאז השחקנים יהיו מחויבים לקבוצה או מחוברים אליה? יתנו יותר את הלב והנשמה במגרש?

אני מבין את הבעיתיות בחיבור שירים לשחקנים, בעיקר אחרי מה שחווינו בעונות הקודמות, אני רק לא מבין את הקשר לליגה. לדעתי אם שחקן ישחק אצלנו כמה עונות ויתחבר לקהל, אין סיבה לא לחבר לו שיר.

ואגב, אם שחקן נותן משחק טוב, ובא לנו ספונטנית לשיר לו שיר שכבר קיים לו, אני לא רואה בזה אסון גדול...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  13:55:49  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]

ואגב, אם שחקן נותן משחק טוב, ובא לנו ספונטנית לשיר לו שיר שכבר קיים לו, אני לא רואה בזה אסון גדול...
[/quote]

בהחלט. אם יש שיר אז יש שיר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-05/12/2009 13:56:41
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הבלדה על לירן זוזוט נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07