משתמש |
תודה. אבל די עם זה: |
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 11/02/2012 : 16:01:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
די להליכה אחורה אחרי גולים. די ללחץ. די לבזבוזי זמן, חוץ מבדרבי העתידי אסור לעשות את זה. די לנעליים צהובות. למי שלא היה, להלן סדר האירועים: הפועל הלכה אחורה אחרי הגול השני. ארטיום, שהיה בלחץ, תפס שחקן של מרמורק ברחבה וגרם לפנדל. אחרי הגול מהפנדל עמית שמש, שרצה לבזבז זמן (כך זה נראה לפחות) ניסה למנוע משחקני מרמורק לקחת את הכדור. הם הפילו אותו בברוטאליות ומיקי רנדי נכנס בהם וקיבל אדום. כל האירוע הזה היה כתוב על הקיר והיה מיותר בטירוף. ועדי שלג, ששידרג אותנו מאד, צריך להפסיק עם הנעליים בצבע המזעזע הזה.
די לאוהדים ותיקים וחשובים שטוחנים נקניקיית פיגולים בדקות הפתיחה, דעתם משתבשת וכמה שעות אחר כך כותבים שטויות.
זה נכון שלא צריך לחזור אחורה, מכאן עד למסקנות שלך יש מרחק רב. אם לא השופט הקסוקר הזה הם היו מקבלים את השלישי ממתפרצת הרבה לפני שמישהו אצלנו בהגנה היה טועה פטאלית(אתמול כל רביעיית ההגנה הייתה טובה ולא חילקה מתנות). ומשהו לגבי העברות זמן וברוטאליות : בעולם אוטופי אכן הייתי שמח אם הקבוצה שלי לא הייתה צריכה להעביר זמן וגם לא לריב. אבל אין מקום כזה, ובליגה הקשה בעולם, דהיינו ליגה א' במדינתנו, לפעמים לא יזיק אם הצד השני יבין שזו לא רק חבורת מענטשים שביום טוב שלהם רוקדים על המגרש וביום רע לא מופיעים, אלא חבורה שגם יודעת כש"צריך" להעביר זמן (ועמית שמש עושה זאת בכישרון רב, שיהיה בריא, מוכשר הבחור כמו שד) וגם לתת איזו ג'סטה ברוטאלית א-לה-אמיר גולה.
וכן, כל מילה בסלע לגבי הנעליים, כולל אלה שמשחקות בשלג. |
נערך על ידי - קראנקו ב-11/02/2012 16:03:14 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/02/2012 : 17:50:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
די להליכה אחורה אחרי גולים. די ללחץ. די לבזבוזי זמן, חוץ מבדרבי העתידי אסור לעשות את זה. די לנעליים צהובות. למי שלא היה, להלן סדר האירועים: הפועל הלכה אחורה אחרי הגול השני. ארטיום, שהיה בלחץ, תפס שחקן של מרמורק ברחבה וגרם לפנדל. אחרי הגול מהפנדל עמית שמש, שרצה לבזבז זמן (כך זה נראה לפחות) ניסה למנוע משחקני מרמורק לקחת את הכדור. הם הפילו אותו בברוטאליות ומיקי רנדי נכנס בהם וקיבל אדום. כל האירוע הזה היה כתוב על הקיר והיה מיותר בטירוף. ועדי שלג, ששידרג אותנו מאד, צריך להפסיק עם הנעליים בצבע המזעזע הזה.
ומשהו לגבי העברות זמן וברוטאליות : בעולם אוטופי אכן הייתי שמח אם הקבוצה שלי לא הייתה צריכה להעביר זמן וגם לא לריב. אבל אין מקום כזה, ובליגה הקשה בעולם, דהיינו ליגה א' במדינתנו, לפעמים לא יזיק אם הצד השני יבין שזו לא רק חבורת מענטשים שביום טוב שלהם רוקדים על המגרש וביום רע לא מופיעים, אלא חבורה שגם יודעת כש"צריך" להעביר זמן (ועמית שמש עושה זאת בכישרון רב, שיהיה בריא, מוכשר הבחור כמו שד) וגם לתת איזו ג'סטה ברוטאלית א-לה-אמיר גולה.
וכן, כל מילה בסלע לגבי הנעליים, כולל אלה שמשחקות בשלג.
קראנקו יקר, לא מסכים. אני לא אוהב העברות זמן, חושב שזה גם מגעיל - במובן הכי פשוט, התנהגות זבל- וגם לא מועיל לנו. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/02/2012 : 19:26:54
|
בלאש, מלבד כמה רגעים בודדים ומלחיצים של נסיגה אחורה אחרי הגול השני, הקבוצה שלנו הלכה קדימה כל המשחק באופן מרשים. העברת הזמן המועטה שכן הייתה נראית לי סבירה במשחק שאתה כבר קיבלת הוכחה שהשופט בדיחה. לך תדע מאיפה יביא לך עוד פנדל ואדום.
בכללי רוב דבריך מקובלים על רובנו, אבל לדעתי זה פשוט לא תופס לגבי אתמול. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
תודה. אבל די עם זה: |
|
|
|