משתמש |
קלי,כנס כנס |
tampopo
644 הודעות |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 09/02/2012 : 12:46:14
|
שימותו הקנאים... |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 09/02/2012 : 17:46:18
|
טמפופו יא שמוק מילא ששלחת אותי לקרוא מפורום של עיר לא אהובה עליי אבל זה שיש עוד מקום שבו אני צריך לבזבז את זמני ולקרוא את גיבובי השטויות של "המומחה" לענייני הפועל י-ם/קטמון מר טוטח /דגמי (כשהפעם הוא ממש שובר שיאים) ,זה כבר גובל בפשע. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 10/02/2012 : 00:58:09
|
שונא אותך, עמיקם. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 17:21:10
|
אני מודה שאני עדיין מתקשה להירגע ממה שקראתי ואני יודע שאני נוגע בדמות נערצת פה אבל לא מסוגל לא לעשות אתכם משחק סימולציה.
רמי מנדל היה מתראיין ואומר "הפועל י-ם הינו מועדון שמתנהל למופת :יש מנהל כמו גיל רז ,יונה בחוץ לחלוטין ,וסאסי בלתי מורגש וממלא את התפקיד שלו בתור בעלים כפי שצריך שזה למעשה רק להזרים כסף.המועדון הזה מנהל אסטרטגיה נכונה:מחזיר שחקני בית ולמעשה יכול ומסוגל לעלות לליגת העל"
המראיין היה תוהה ושואל אם הכל טוב ויש מועדון מנוהל למופת שאמור להעפיל לליגת העל מדוע לא לאחד עם קטמון?
תשובת רמי מנדל -לא צריך. גם לקטמון ישנו עתיד בגלל פרוייקטים נוסח "ליגת השכונות"
המראיין היה מקשה ושואל -במצב כזה זה לא אסון אם יש שתי קבוצות שמשדרות את אותם דברים, עם אותם העקרונות ואותו קהל האוהדים?
תשובת רמי מנדל -ממש לא אותם אוהדים :אלה של הפועל י-ם קרובים להשקפות של בית"ר ואלה של קטמון שמאלנים.
כשהמראיין היה עונה שלדעתו מנדל טועה התגובה של מנדל הייתה "תאמין לי -מכיר את שתי הקבוצות טוב למדי"
עכשיו תשאלו את עצמכם מה באמת אתם חשים לאיש המנוכר והיהיר ואחרי שתענו תחליפו את רמי מנדל ברון עמיקם כי מה לעשות זה הוא הליצן.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 17:27:12
|
קלי - פתחת ואחד חזית |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 18:01:33
|
את התגובה הבאה, המרוככת מאוד (ביחס למקורית) בעצת חבר אוהד הפועל ת"א, אני מנסה לפרסם כבר כמה ימים שם ללא הצלחה (עוד לא אישרו אותי כחבר בפורום!):
זו פעם ראשונה שאני מכבד את הפורום הזה בכתיבתי. רציתי לצפות במו-עיני בתופעה יוצאת דופן: נדמה לי שמעולם לא כתבו רבים כל-כך דברים מופרכים וחסרי בסיס כל-כך בביטחון עצמי זחוח כל-כך על נושא שבו רובם מבינים מעט כל-כך... אחד הכותבים כאן אפילו קובע גם את הקריטריונים וגם מפעיל אותם: הוא חושב שהוא יודע (כלומר קובע) מתי "מותר" להקים קבוצות אוהדים, למה "אוסישקין" ו"קביליו" (ואפילו "ווימבלדון"!) עומדים בקריטריון ו"קטמון" (שנתנה השראה לשתי הישראליות האחרות, הצעירות יותר) דווקא לא. ושוכח, כמובן (אבל מי רוצה לתקן אותו) את העקרון החשוב על פיו אם רוב מוחלט של קהילת האוהדים רוצה קבוצת אוהדים, יוזם את הקמתה, מוציא עליה זמן, כסף, ומרץ, משתתף באופן פעיל בניהולה (כולל טעות המיזוג עם קבוצת בליגה א' וכולל התיקון שכלל ירידה לליגה ג'!), מקים סביבה מחלקות נוער, בית ספר לכדורגל, ויוזמה חברתית שכוללת ליגת שכונות, ומצביע בעקביות ברגליים בעדה ורק בעדה – אז לא ממש צריך אישור של הוגי דיעות תל אביבים
אבל אתם (כולל עופר דיגמי הטועה ומטעה) גם חושבים שאתם יודעים משהו על מצבה של "סאדר" (מכיוון ששתי הקבוצות האדומות בירושלים נקראות "הפועל סאדר ירושלים" ו"הפועל קטמון ירושלים" אמשיך לקרוא לכל הקבוצות שאזכיר בשמן האמצעי, כולל "קביליו", ו"אוסישקין"), ושם אתם כבר ממש מתפלשים בבורות: בעת שקטמון קמה, ממש כמו עכשיו, נמצאה סאדר בסבך כלכלי, פיננסי, ומשפטי שבמרכזו חובות עבר ענקיים שממשיכים לתפוח, אובדן חוזי של שאריות נכסי נדל"ן שהיו לה, ושורה ארוכה של תביעות פוטנציאליות כמו גם חקירות פליליות (על גניבת מים וחשמל, למשל). בעת שקמה קטמון עמדה סאדר במשבר ניהולי, עסקי, מקצועי ומורלי כל כך עמוק, והנתק עם כלל האוהדים היה כל כך מוחלט, ששאול אייזנברג נראה על ידם כמו מלך הטוהר, היושר, והניהול התקין והיעיל. די ברור שלא רק את השיפור המסוים בניהול בשנה האחרונה, אלא את עצם קיומה חייבת סאדר להקמת קטמון – אם לא היתה קטמון, גם לא היתה היום סאדר, והפועל ירושלים היתה עושה את דרכה בעקבות שמשון, בית"ר ת"א, ומכבי יפו ההיסטורית.
עמותת קטמון הציע לבעלי סאדר לרכוש את קבוצתו (כשהיתה בליגה השלישית) בסכום שהוא מחצית ממה ששילם טביב על הפועל תל-אביב (כשסאדר היתה בליגה א'!), והבעלים (סאסי) סרב. הוא העדיף להילחם בקטמון, לקיים מצב של פילוג נצחי, ונשאר עם קבוצה בצמרת הליגה הלאומית שיש לה סגל לא רע, הנהלה משופרת מעט (מין צירוף תכליתי יותר של פרוספר אזגי וליהי טביב), וכ- 11 (אחד-עשר) מנויים. זה המצב. ועכשו, תל-אביבים, אתם יכולים לחזור לענייניכם....
נ.ב. הסיבה שעידן טל הוא שחקן שנוא ומאוס על אוהדי סאדר וקטמון גם יחד אינה רק, או בעיקר, מפני שהוא עבר מהפועל ליריבה העירונית ביטר. הסיבה היא שכשהוא הוא עשה את זה הוא לכלך על הפועל ואוהדיה, ו"נזכר" שכל חייו הוא היה אוהד ביטר: שקר גס וחנפני המשניא כל שחקן על כל אוהד/ת – ותיק וחדש גם יחד – בכל מקום בעולם. לא פחות מפיגו, ימח שמו וזכרו
|
נערך על ידי - amos ב-12/02/2012 18:02:30 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 18:30:04
|
האמת שבמקרה הטוב אולי איזה שתי שערות בביצה השמאלית שלי מתעיינות במה שחושבים עלינו אוהדי הפועל ת"א. וגם זה רק ביום טוב. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 18:36:11
|
אחות צולעת במיוחד החולדה הזאת מהירקון. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 19:24:16
|
אם היו לי שתי שערות בביצה השמאלית.... |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/02/2012 : 23:31:49
|
שוב נסיונות לכפות עלינו שנאה לאוהדי הפועל ת"א (תוך תיבול בכל מיני אמירות דוחות, כצפוי ממשתמש שכותב בשמו של שחקן ביטר).
אני גר בת"א, ואוהדי הפועל ת"א שאני מכיר הם אחלה אנשים עם הרבה סימפטיה כלפינו. גם בת'רד הזה הרוב מדברים בחיבה להפועל ירושלים כזו או אחרת. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 08:15:30
|
או לחלופין נסיונות לכפות עלינו אהדה להפועל ת"א ( כצפוי ממשתמשים שמאלנים, טחרנים ויפיי נפש עם שם אשכנזי ארוך שלא ניתן להגות ) |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 10:06:56
|
האמת שלמרות חוסר חיבתי העזה לאדומי ת"א אין לי מושג מדוע במקרה הזה אתם שמים את הדגש על הבעיה השולית של אוהדי הפועל ת"א והדיון הסביר שלהם לעומת הבעייה האמיתית והיא "ידיד המחלקה" שתחת כל פורום אפשרי בגלובוס העולמי מביע את דעותיו המגוחכות והנלוזות לגבי הפיצול ואופיים של אוהדי קטמון הפועל י-ם, וכל זה בלי בושה תחת כובע "המומחה" . |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 12:55:19
|
קלי וlazy, אם אתם לא אוהבים את הפועל תל אביב וממש לא איכפת לכם מה הם חושבים על קטמון, סאדר וכו' אז למה אתם ניכנסים לפורום שלהם? |
avanti livorno
|
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 13/02/2012 : 13:01:10
|
איך הגעת למסקנה שהם נכנסים לפורום שלהם? |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 14/02/2012 : 10:25:11
|
אני נכנסתי אחרי שהפנו כאן את תשומת לבי. ו, כן, בהחלט, יש לי חברים אוהדי ה. ת"א - לאחד מהם יש מנייה בקטמון ובאוסישקין.
כשנכנסתי לפורום הפתיל הקצר שלי נשרף. בניגוד לרוב הכותבים פה - ןחברי הטוב אוהד ה. ת"א - כן עיצבנו אותי הביטחון שבו כתבו שם על קטמון ועל סאדר, וההתנשאות האופיינית שבחלוקת ציונים. אפילו לא שמתי לב שזה עופר דגמי או מי. אני עדיין בטוח שאיזה אוהד סאדר דפוק הפיץ שם כזבים בלי הכרה, ואני עדיין חושב שצריך להסביר את ענייני קטמון לציבור הרחב, כי אווירה כללית של "קטמון סיימה את תפקידה וסאדר מתפקדת מצוין" מחלחלת גם לחוגים שחשובים לנו - אוהדים ואוהדים פוטנציאלים, ספונסרים וכו - וצריך לענות
רק מה, האחראי שם לא מקבל אותי לפורום. במייל הזוי שהוא שלח לי הוא מסביר שהם חוששים מ"אוהדי ביתר אנאליים", וביקש המלצה. נשלחה אליו המלצה וזה לא עזר. אולי טוטח ימליץ עלי - אני אוהד ואני אנאלי, אבל אני ממש לא ביתר
|
נערך על ידי - amos ב-14/02/2012 10:26:45 |
|
|
קלי,כנס כנס |
|
|
|