משתמש |
אז למי שמכיר קצת את החוקה |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 21/01/2012 : 23:10:41
|
ג'רי אסוס, קיבל אדום וצהוב רביעי (חמישי?) שמרחיק אותו למשחק - זה אומר שהוא שני משחקים עכשיו בחוץ? או שרק במשחק הקרוב?
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 21/01/2012 : 23:15:31
|
צהוב שני מבטל צהוב ראשון. הוא מורחק ממשחק אחד ויש לו בנוסף 8 צהובים. עוד צהוב אחד, והוא יורחק מעוד משחק. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 21/01/2012 : 23:29:32
|
מה שאומר שהוא מורחק למשחק הקרוב ולא לזה שאחריו, מה שטוב לנו! כנראה שהיה משהו חיובי באדום הזה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 22/01/2012 : 00:06:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
מה שאומר שהוא מורחק למשחק הקרוב ולא לזה שאחריו, מה שטוב לנו! כנראה שהיה משהו חיובי באדום הזה.
לא הבנתי על סמך מה הגעת למסקנה שאנחנו פחות נזדקק לגרי במשחק החוץ מול נתיבות מאשר במשחק הבית מול קרית מלאכי, אבל שיהיה...
בכל מקרה, אני סומך על מיקי רנדי שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 22/01/2012 : 09:17:24
|
שמע, ספקולטיבית יכול להיות שהיה עדיף שהוא לא יהיה נגד ערד כי אולי אם הוא לא היה משחק מיקי היה משחק ומבצע תרגילי נינג'ה.
אני מעדיף שהוא ישחק נגד קבוצה במקום השביעי מאשר קבוצה במקום ה11. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 22/01/2012 : 11:07:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
שמע, ספקולטיבית יכול להיות שהיה עדיף שהוא לא יהיה נגד ערד כי אולי אם הוא לא היה משחק מיקי היה משחק ומבצע תרגילי נינג'ה.
אני מעדיף שהוא ישחק נגד קבוצה במקום השביעי מאשר קבוצה במקום ה11.
לא שזה אומר הרבה, אבל המשחק מול הקבוצה שבמקום השביעי הוא בבית, לעומת הקבוצה שבמקום ה-11 שתארח אותנו במגרש ממש לא קל, שלא זכור לנו לטובה. הקבוצה שבמקום השביעי סיימה כבר את העונה ושיחררה לא מעט שחקנים, בעוד הקבוצה שבמקום ה11 נמצאת עדיין בסכנת ירידה ממשית ויש לה על מה להילחם מעבר לכבוד שלה. מעבר לכל זה, הקבוצה שבמקום ה-11 מגיעה במומנטום חיובי אחרי נצחון. לעומת זאת, הקבוצה שבמקום ה-7 הייתה מתחלפת בכיף עם הכושר שלנו.
כל זה לא אומר כלום כמובן. אבל לדעתי לקבוע בכזאת פסקנות שזה טוב לנו שאסוס לא ישחק במשחק כזה זה קצת בעייתי. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
|
אז למי שמכיר קצת את החוקה |
|