פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יש חלוקת כרטיסים למשחק נגד יפו !!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יש חלוקת כרטיסים למשחק נגד יפו !!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם יש חלוקת כרטיסים למשחק נגד יפו !!! נושא הבא  

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 17/01/2012 :  10:52:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחלקים כרטיסים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חלוקת הכרטיסים תתבצע מחר בערב
אני אוסף את הכרטיסים במרכז העיר בשעה 17 ועושה סבב מתנדבים
אני מבקש לכתוב לי למייל הבא: yaron.dwek@marsh.com
את הפרטים הבאים:
שם המתנדב
טלפון נייד
כמות כרטיסים
כמות פוסטרים
היכן מחלק

אני אפזר את הכרטיסים בשכונות העיר אבל אל תשגעו אותי ואם אתם יכולים להתכנס למרכז העיר מחר בערב אוהב אתכם יותר

ירון

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 17/01/2012 :  10:55:00  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שימו לב שיש גם פוסטרים!

נשמח אם מישהו יכול להתנדב לתלות במקומות הבילוי בעיר. נא ליצור קשר עם ירון גם כן.
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 17/01/2012 :  15:28:00  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כחלק מהפקת הלקחים מהעונה שעברה, הכרטיסים שיחולקו לבני נוער בבתי ספר העונה יהיו למעשה שוברי הנחה לכרטיסים בקופה. נער שיבוא עם שובר לקופה יוכל לקנות כרטיס במחיר סמלי של עשרה שקלים במקום עשרים.

שיהיה לנו בהצלחה
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 17/01/2012 :  18:08:21  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

שימו לב שיש גם פוסטרים!

נשמח אם מישהו יכול להתנדב לתלות במקומות הבילוי בעיר. נא ליצור קשר עם ירון גם כן.

יכול לתלות בכל המקומות הרלוונטיים במרכז העיר. מה הטלפון של ירון?
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 17/01/2012 :  20:31:58  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
0549059944

ירון
עבור לתחילת הדף

אסף 881 אסף 881 מנותק

5 הודעות

נשלח - 17/01/2012 :  23:03:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אסף 881 שלח ל- אסף 881 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא בירושלים אז לא אוכל להגיע לחלוקת הכרטיסים..
בכל זאת, אני אשמח לתלות פוסטרים איפה שאני לומד ואיפה שאני גר. אם מישהו יוכל להעלות לכאן את הקובץ של הפוסטרים זה יהיה מצויין (עדיף שחור-לבן)
תודה.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/01/2012 :  00:01:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסף 881

אני לא בירושלים אז לא אוכל להגיע לחלוקת הכרטיסים..
בכל זאת, אני אשמח לתלות פוסטרים איפה שאני לומד ואיפה שאני גר. אם מישהו יוכל להעלות לכאן את הקובץ של הפוסטרים זה יהיה מצויין (עדיף שחור-לבן)
תודה.

יש לינק בניוזלטר
http://ymlp.com/zJocol

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם יש חלוקת כרטיסים למשחק נגד יפו !!! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07