פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - מכבי קביליו יפו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - מכבי קביליו יפו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מכבי קביליו יפו נושא הבא
עמוד: מתוך 8

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  17:26:19  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יותר מ 40 שנה אני יושב במגרשי הכדורגל. תמיד הפועל. מעודי לא ראיתי קהל של היריבה מעודד את הקבוצה שלי, עד אתמול.
וכן, מחאתי כפיים לשחקנים (הבינוניים) בלבן שהאכילו אותנו קש בבית שלנו, ובעצם מחאתי כף לקהל שלהם, ולדרך בה בחרו, הדומה לדרך בה בחרנו אנו.
'סמרטוטיות', קרא לזה אחד המגיבים (שאת דעותיו אגב אני בד"כ מעריך)-
הפוך גוטה, הפוך. גברים. הסמרטוטים לצערי רצו על הדשא. בקהל היו גברים (זה לא שובינסטי, אה?, רק בשביל הביטוי) שידעו להעריך את הקבוצה מיפו ואוהדיה, שמחאו כפיים במחצית לילדי ליגת השכונות שלנו,וקראו 'קטמון' בקצב בסוף המשחק. הם באו לנצח,וקבוצה שנראתה אבודה על הדשא הרשתה להם.
הלוואי שהיינו מנצחים ומוחאים כפיים,אבל הפסדנו ומחאנו כפיים. המלחמה היא למטה, במגרש.וזה לא היה אתמול,לצערנו. למעלה, ביציע, אפשר ורצוי ומשמח לתת כבוד ליריבה סימפאטית. אומרים ששחקן מהספסל קילל,נו,אז מה? נצח אותו במגרש ותשתיק אותו.
(חוצמזה הם חמודים,ושרים שירים של יפו שלא שמעתי משנות השבעים בערך)
טוטח, אתה לא אשם בכלום, לא יודע מה רוצים ממך.אמנם אכלתי את הלב למראה הריקודים שלכם ברחבת הכניסה לטדי אחרי המשחק,אבל זכותכם...

שני עוגנים - שמש ושי מחזיקים כנראה את הקבוצה.ללא שמש היינו יוצאים עם שביעייה מול ביטר כ"ס, ועם שישייה אתמול, וזה יכול לפרק קבוצה,או לפחות לבבות סדוקים מממילא אחרי שנים של תלאות..
ללא שי הקבוצה לא ממוקדת, אין ברק, אין דיוק,וממילא חדוות המשחק נפגמת. טובים ומוכשרים ממני כבר ערכו אנליזות להגנה הקישור וההתקפה בתגובות שלפני. איטיות וסירבול איפיינו אתמול את כל המערכים.

יאללה הפועל, שבוע טוב.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  17:52:20  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לקבוצה יש ברק גם כשהיא לא משחקת טוב או ששי לא משחק. לא סתם הבקענו שני שערים במשחק גרוע שלנו ואותו הדבר משחק קודם.
יש לנו את ההתקפה הטובה ביותר בליגה, רק החוכמה היא לחבר אותה.
יש לנו את שי אהרון וכפיר מלול ששניהם החלוצי מטרה הכי טובים בליגה (למרות ששניהם ביחד זה כבר לא עובד), יש לנו עוד שחקנים מהירים בהתקפה , כמו אדיר מעודה,עדן מלכה,אורי וורנר(חבל שנפצע שוב), גם שחקנים יצירתיים מאוד כמו עוז,איסלאם,פוגלמן.
לגבי עדי שלג, הוא לא ממש נראה לי מגן שמאלי, כדאי לנסות אותו כקשר שמאלי ולנצל את המהירות שיש לו.
עוד נקודת אור היא שני השחקנים החדשים, יונתן זאדה ועדן מלכה.
אני מוכרח להודות שאולי ציון זקן הכי וותיק אצלנו בהרכב, אבל ממ שראיתי יונתן זאדה מגן ימני ברמה יותר גבוה(ליגה לאומית).
אני חושב מה היה קורה אם ליאור היה פותח בהרכב עם אדיר מעודה,עדן מלכה וכפיר מלול ביחד. חבל.
אין טעם להגיד שהעונה נגמרה, כל הקטע בליגה הדפוקה הזאת שלכל קבוצה יש תקופה טובה של שבועיים -שלוש. אנחנו עוד נחזור להרגשה הזאת שאנחנו כן יכולים לעלות ליגה

נערך על ידי - אדום עולה ב-21/01/2012 17:52:49
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  19:23:02  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים שבוע טוב,

בשביל לעלות לליגה הלאומית אנחנו צריכים תקציב של 1.5+ מליון ש"ח וסבלנות. כסף הבאנו, סבלנות - אנחנו מתקשים. הבדלי הרמות בינינו ליריבותינו לא יהיו הגורם המכריע למיקום הסופי, העובדה המשמעותית יותר היא שמאחורי יבנה ישנם מקורות מימון וניהול איתן במשך שנים רבות, אנחנו חוששים מהשנה הבאה, מהצל של עצמנו ומכל מחשבה על הישארות בליגה.
ברגע שנפנים את העובדה שאנחנו קבוצת צמרת ליגה א', ונישאר כזו עד שנעלה (במהרה בימינו), נוכל לנצל הזדמנות הנקרת בפנינו ולעלות. עד אז, תפקידנו לתמוך בקבוצה ולשדרג את הקהל, את מחלקת הנוער, ושאר התשתיות שלנו.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  22:55:27  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

לקבוצה יש ברק גם כשהיא לא משחקת טוב או ששי לא משחק. לא סתם הבקענו שני שערים במשחק גרוע שלנו ואותו הדבר משחק קודם.
יש לנו את ההתקפה הטובה ביותר בליגה, רק החוכמה היא לחבר אותה.
יש לנו את שי אהרון וכפיר מלול ששניהם החלוצי מטרה הכי טובים בליגה (למרות ששניהם ביחד זה כבר לא עובד), יש לנו עוד שחקנים מהירים בהתקפה , כמו אדיר מעודה,עדן מלכה,אורי וורנר(חבל שנפצע שוב), גם שחקנים יצירתיים מאוד כמו עוז,איסלאם,פוגלמן.
לגבי עדי שלג, הוא לא ממש נראה לי מגן שמאלי, כדאי לנסות אותו כקשר שמאלי ולנצל את המהירות שיש לו.
עוד נקודת אור היא שני השחקנים החדשים, יונתן זאדה ועדן מלכה.
אני מוכרח להודות שאולי ציון זקן הכי וותיק אצלנו בהרכב, אבל ממ שראיתי יונתן זאדה מגן ימני ברמה יותר גבוה(ליגה לאומית).
אני חושב מה היה קורה אם ליאור היה פותח בהרכב עם אדיר מעודה,עדן מלכה וכפיר מלול ביחד. חבל.
אין טעם להגיד שהעונה נגמרה, כל הקטע בליגה הדפוקה הזאת שלכל קבוצה יש תקופה טובה של שבועיים -שלוש. אנחנו עוד נחזור להרגשה הזאת שאנחנו כן יכולים לעלות ליגה

מצטרף למחמאות ליפו וכן הייתי גאה למחוא להם כפיים. מגיע להם. קבוצה סמפטית עם קהל סמפטי ורעיון משותף של קבוצות אוהדים. אני רואה בכך ספורטיביות לדעת למחוא כפיים ליריבה ראויה זה הספורטיביות שנדרשת מקבוצה ומאוהדים, זה מה שצריך להיות יפה בספורט. לדעת לפרגן ליריבה זה ערך היה טוב אם היה מתקיים יותר בספורט בכלל ובכדורגל בפרט. אנחנו יכולים ואולי צריכים להיות מודל לכך. ומי שלא רוצה... זה בסדר זכותו.
עבור לתחילת הדף

ערן כהן אמין ערן כהן אמין מנותק

9 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  23:01:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של ערן כהן אמין שלח ל- ערן כהן אמין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שבוע טוב,
עניין אותי מאד לקרוא את התגובות שלכם לאחר המשחק איתנו. את האמת ? התאכזבתי מרוב התגובות והרגשתי רצון לכתוב תגובה שלי. זר שייקלע לפורום שלכם עשוי בטעות לחשוב שמכבי קביליו יפו הגיעה לירושלים כדי להקניט את אוהדי קטמון , לשמוח לאידם ולרקוד סביב דמם.עשוי לחשוב שאוהדי מכבי קביליו יפו שהגיעו בכמות מכובדת לנוכח מזג האוויר וכמובן לנוכח מצב קבוצתם בטבלה עשו את הדרך לטדי בשביל להפריע להפועל קטמון. ואת זה אני מצטער, לא ארשה. אולי התבלבלתם,הגענו לטדי קודם כל בשביל מכבי קביליו יפו. שרנו ועודדנו 90 דקות בשביל לדחוף את קבוצתנו לעבור תוצאה טובה. מצטערים אם נפגעתם מכמה שירים בסיום אך זה חלק מהכדורגל ובאף אחד מהם לא נאמרה קללה ולא נעשה שימוש במילות גנאי,סתם התפרצות של שמחה. מכבי קביליו יפו הגיעה למשחק החוץ בטדי עם הראש למטה ועם הגב לקיר. עונה לא פשוטה בלשון המעטה רק מסתבכת ממחזור למחזור. הפעם האחרונה שלנו בטדי הסתיימה בהפסד צורם שלמעשה סתם את הגולל על הסיכוי לתפוס את המקום הראשון ( עונה שעברה נגד הפועל ירושלים). למה אני חותר אתם שואלים? המשחק אתמול בטדי היה עבורנו הרבה הרבה הרבה יותר ממשחק ליגה על 3 נקודות. הפיגור המוקדם רק העצים את תחושת השמחה מכל שער ולבטח מהניצחון בסיום. אני לא יודע מה היה עם הספסל שלנו , אני יכול להבין שכנראה היה שם ארוע לא מכובד אך דברים כאלו קורים גם בליגות הטובות בעולם אז מי אנחנו קטמון ויפו שנלין על כך שהם קורים במשחק ליגה א' דרום ? שיר העידוד אלייכם בסיום המשחק היה כן ואמיתי, חבל מאד שחלקכם רואים במעשה זה משהו אחר שלא ממש הבנתי..

אני מאחל לכם בהצלחה בהמשך ..

ערן.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  07:17:16  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ערן: בפורום הזה, כמו בכל פורום, הובאו דיעות רבות ושונות, גם בנושא היכולת של הקבוצה והסיבות לה, וגם ביחס למכבי יפו. קיבלתם גם הרבה סימפטיה, כבוד, והערכה, לצד טענות... ככה זה בדיון חופשי.

ההתגרות של מישהו (מי, לעזאזל?) מהספסל שלכם באוהדים אחרי שער (קללות, תנועות מגונות) היתה יוצאת דופן גם ביחס לליגות הנמוכות (בוודאי כשלא היתה לו שום סיבה - לא קיללנו את יפו ולא התגרינו בשחקניה או בספסל). אני חושב שאתם כן צריכים להתייחס לזה כך או אחרת (ממש כשם ששניים מהספסל שלכם מייד התנצלו ועשו מאמץ כן להרגיע את הרוחות). חוץ מזה באמת שאין לי שום טענה

עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  09:07:30  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ערן כהן אמין

שבוע טוב,
עניין אותי מאד לקרוא את התגובות שלכם לאחר המשחק איתנו. את האמת ? התאכזבתי מרוב התגובות והרגשתי רצון לכתוב תגובה שלי. זר שייקלע לפורום שלכם עשוי בטעות לחשוב שמכבי קביליו יפו הגיעה לירושלים כדי להקניט את אוהדי קטמון , לשמוח לאידם ולרקוד סביב דמם.עשוי לחשוב שאוהדי מכבי קביליו יפו שהגיעו בכמות מכובדת לנוכח מזג האוויר וכמובן לנוכח מצב קבוצתם בטבלה עשו את הדרך לטדי בשביל להפריע להפועל קטמון. ואת זה אני מצטער, לא ארשה. אולי התבלבלתם,הגענו לטדי קודם כל בשביל מכבי קביליו יפו. שרנו ועודדנו 90 דקות בשביל לדחוף את קבוצתנו לעבור תוצאה טובה. מצטערים אם נפגעתם מכמה שירים בסיום אך זה חלק מהכדורגל ובאף אחד מהם לא נאמרה קללה ולא נעשה שימוש במילות גנאי,סתם התפרצות של שמחה. מכבי קביליו יפו הגיעה למשחק החוץ בטדי עם הראש למטה ועם הגב לקיר. עונה לא פשוטה בלשון המעטה רק מסתבכת ממחזור למחזור. הפעם האחרונה שלנו בטדי הסתיימה בהפסד צורם שלמעשה סתם את הגולל על הסיכוי לתפוס את המקום הראשון ( עונה שעברה נגד הפועל ירושלים). למה אני חותר אתם שואלים? המשחק אתמול בטדי היה עבורנו הרבה הרבה הרבה יותר ממשחק ליגה על 3 נקודות. הפיגור המוקדם רק העצים את תחושת השמחה מכל שער ולבטח מהניצחון בסיום. אני לא יודע מה היה עם הספסל שלנו , אני יכול להבין שכנראה היה שם ארוע לא מכובד אך דברים כאלו קורים גם בליגות הטובות בעולם אז מי אנחנו קטמון ויפו שנלין על כך שהם קורים במשחק ליגה א' דרום ? שיר העידוד אלייכם בסיום המשחק היה כן ואמיתי, חבל מאד שחלקכם רואים במעשה זה משהו אחר שלא ממש הבנתי..

אני מאחל לכם בהצלחה בהמשך ..

ערן.

מה אתה אומר, חמוד, התאכזבת? מה אנחנו, עובדים אצלך? היית פעם בפורום הדוחה שלכם אחרי הפסד של יפו, מה דעתך על התגובות שם? מאכזבות?
עשה טובה, אל תחלק לנו ציונים, גם ככה כל העולם על הגב שלנו
סע מפה. ניצחתם, קיבלתם מחיאות כפיים ולא קללות ואיומים. תגיד תודה יפה, ותשתוק.
התאכזב, עאלק. פשוט לא יאמן מה אנשים מרשים לעצמם שזה מגיע לקטמון.
חבל רק שהשחקנים שלנו לא חסכו לנו את החפירה הזו. חארות. האמת, התאכזבתי :)

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  09:46:20  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מספיק טוטח עם השטויות וההתנשאות ,עכשיו מר דובר בא לנאום לנו על האכזבות שלו,ועל מה?שמיעוט קטן מאד אצלנו(אני ואולי עוד אחד) לא שותף לבלבולי האחווה, והקשר המיוחד והשותפות לדרך ,ורואים ביפו עוד קבוצה ותו לא.
להזכירך מר דובר-הצד שלך בחר בדרך לא אלימה ומקובלת של הקנטות מהיציע ומהספסל,התנהג אלינו כקבוצה רגילה בהתנהגות שאתה ואחרים אצלנו קורא לה ובצדק "ככה זה בכדורגל",אז אני אם היה תלוי בי בסך הכל הייתי שמח אם נתייחס אליכם כקבוצה רגילה,אתה יודע ....."ככה זה בכדורגל".

אבל אל תדאג זה רק מיעוט שולי ,הרוב ימשיך לתת לכם יחס יותר חיובי ממה שתתנו לנו.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  11:23:39  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

סרט המשחק מהצד שלנו (צילום ברמה גבוהה מאוד)

http://vimeo.com/35448630
עבור לתחילת הדף

ערן כהן אמין ערן כהן אמין מנותק

9 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  12:49:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של ערן כהן אמין שלח ל- ערן כהן אמין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת,שיהיה לכם בהצלחה בהמשך.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  12:56:10  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפואים יקרים, אני כן חושב שאתם אחלה קבוצה וגם שותפים לדרך. אלה שמדברים פה נגדכם (לפחות חלקם) היתלהמו גם באשכול אחר כשאוהד הפועל תל אביב דיבר פה על כדורגל מגרמניה, אם מענין אותכם זה הבלוג: http://fussballogie.blogspot.com/. אני מקווה מאוד שקלי צודק בזה שהוא במיעוט, בניגוד אליו אני לא יודע להגיד כמה בדעה שלי וכמה לא אבל אני אישת מאוד אוהב אותכם והלוואי שהמפגש הבה שלנו יהיה בליגת העל!

avanti livorno

נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-22/01/2012 17:27:49
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:53:28  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

יפואים יקרים, אני כן חושב שאתם אחלה קבוצה וגם שותפים לדרך. אלה שמדברים פה נגדכם (לפחות חלקם) היתלהמו גם באשכול אחר כשאוהד אוהד הפועל תל אביב דיבר פה על כדורגל מגרמניה, אם מענין אותכם זה הבלוג: http://fussballogie.blogspot.com/. אני מקווה מאוד שקלי צודק בזה שהוא במיעוט, בניגוד אליו אני לא יודע להגיד כמה בדעה שלי וכמה לא אבל אני אישת מאוד אוהב אותכם והלוואי שהמפגש הבה שלנו יהיה בליגת העל!

עבור לתחילת הדף

tiv tiv מנותק

1 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  15:02:19  הצג פרופיל שלח ל- tiv הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
Could you please tell me how many people have seen the game and about how many people from Yafo came to Jerusalem? You can reply in Hebrew. I am sorry for writing in English, but as I live in Europe at the moment I have no hebrew keyboard. Thanks to you in advance!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  15:07:13  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tiv

Could you please tell me how many people have seen the game and about how many people from Yafo came to Jerusalem? You can reply in Hebrew. I am sorry for writing in English, but as I live in Europe at the moment I have no hebrew keyboard. Thanks to you in advance!

about 1000 Hapoel fans and 200 annoying bulgarians.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  15:43:08  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתקשה להבין מה קורה לנו. הפסדנו לקבוצה יותר טובה ביום המשחק ולא באופן כללי. אין סיבה להיסטריה ובוודאי לא להכללות מחפירות בנוסח "בולגרים מעצבנים". ההכללות המכוערות האלה הן לא רק מיותרות אלא גם מבישות. אני מעיד על עצמי שכמעט בכיתי כאשר הגעתי הביתה אחרי ההפסד, אבל אחרי חצי שעה כבר חשבתי על המשחק הבא, על הקהל העצום שהגיע, על לירן ג'ראסי והילדים במחצית.
נכון שאני אוהב במיוחד את העדה הבולגרית, אבל גם זו הכללה. מכל מקום, האוהדים שהגיעו מיפו היו מקסימים, ואני דווקא מאמין בזיקה המיוחדת שבינינו לבין יפו. מותר להחזיק בדעות אחרות אבל מביש לכתוב: "בולגרים מעצבנים", בעברית או באנגלית
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מכבי קביליו יפו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07