משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - מכבי קביליו יפו |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 08:47:06
|
לנצח היום - בכל הכח. אבל יפו הם בשבילי סוג של אחות קטנה (ולו רק בגלל שקביליו נולדה אחרינו). אני רואה את זה בגישה שלהם אלינו, באמפתיה המיוחדת, ולא בא לי להחזיר להם רעה תחת טובה. יש כל כך הרבה קבוצות אחרות, בליגה שלנו ובליגות האחרות, שכלפיהן אפשר להפעיל את בלוטות האיבה (הלגיטימית). ליפו אפשר לטעמי לשמור בכל זאת פינה חמה בלב. ואחרי שאמרנו את כל זאת - יהיה תענוג גדול לנצח היום, ולהשאיר אותם "אחות קטנה".... בקיצור, חייבים לנצח, לבוא מפוקסים מרגע 1-, ועם הרבה ראבכ. יאאללה קטמון, מלחמה ! |
נערך על ידי - davidkipod ב-20/01/2012 08:57:48 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
|
liav431
106 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 14:55:44
|
כנראה שהפסדנו 4-2.טוטח בבקשה לא להתערב יותר בדיון זה כואב מספיק.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 15:23:45
|
אם לסכם במשפט אחד אז בשורה מהשיר "וידוי" של אלכסנדר פן: "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת" |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 15:31:55
|
אני חושב שתיקו היה משקף אני חושב ששיחקנו פחדני ונסוג והזמנו את שער השיויון במקום להוביל שתיים אני חושב שהשופט היה גרוע ומוטה נגדנו אבל הבן זונה לא השפיע על התוצאה אני חושב שאדיר מעודה צריך לפתוח או להשתלב מוקדם אני חושב שהשחקנים רכים מנטלית ופיזית אני חושב שאיסלאם היה חושך והיה צריך להחליף אותו במחצית אני חושב שליאור טועה כבר משחק שלישי ברציפות אני חושב שאנשים זבל על הספסל של מכבי יפו התנהגו הכי מגעיל שראינו השנה אני חושב שטוב שהיה מי שהרגיע אותנו והתנצל אבל מאוד כדאי להם לא להתקל בי ברחוב אני חושב שמחוות האוהדים בסוף - בעיקר שלנו לשחקני יפו - חיממו את הלב והיו מרגשות אני חושב שליגת השכונות זה דבר גדול אני חושב ששני הפסדי בית זה משבר אני חושב שגוש האוהדים נחלש בשיריו (?) אני חושב שאשעה את הסימפטיה שלי למכבי יפו לזמן מה אני חושב שאני מעוצבן מתוסכל ומדוכא אני חושב שכוססססססססססססססססססססאמו העולם
|
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 16:23:04
|
כמה ניגמר? |
avanti livorno
|
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 16:32:30
|
חבל. פתחנו חזק ומשום מה הורדנו הילוך. חזרנו למשחק יפה אחרי ה 3-2, אבל יש בעיה קשה בהגנה. אגב, כל רביעיית ההגנה שפתחה היום לא היתה כאן שנה שעברה ואולי זה חלק מהענין. הגנה זה הרבה ענין של תיאום ואולי אי אפשר לבקש את זה, בוודאי כשפותחים עם שני מגינים חדשים. בגדול, אנחנו יכולים לעלות אבל אין לנו יתרון מיוחד על יריבותינו בצמרת כמו שאומר חברי הטוב המשתמש קופיקו. |
I am City till I cry |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 16:33:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
כמה ניגמר?
4-2 להם.. |
I am City till I cry |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 17:04:26
|
משחק על הפנים. הקוון השמן שלא יודע לרוץ ולא שמע על חוק הנבדל הרג אותנו
כמה נקודות אור ביום קפוא ומעצבן: משחק הלחימה וההקרבה אחרי ה-3-1 וההרחקה של גרי (שופט ליצן כבר אמרנו?) - טוב שנזכרנו לשחק, העידוד והמחווה הספורטיבית לשחקני יפו בסיום. שאפו! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 17:16:40
|
חוץ משלושה שחקנים - כפיר, עוז ועמית - כולם היו חושך. זה נכון בעיקר לפוגלמן ועמרי, שאחראים במו רגליהם לגול הרביעי (שהיה חוקי לגמרי אגב. לא היה נבדל - לא במסירה הראשונה ולא במסירה השנייה). בעיטת העונשין שלהם הייתה פשוט ביזיונית. אין מילה אחרת.
הכי פחות טענות יש לי לכפיר, שבא עם המון רעל ונחישות למלא את המקום של שי ועשה את זה הכי טוב שרק אפשר (עוד לפני שני הגולים שלו). לגבי התלונות על השופט - בסופו של דבר לא הייתה לו שום החלטה משמעותית שהייתה צריכה ללכת אחרת, או השפיעה על גורל המשחק, חוץ מזה שגם ליאיר כהן צדק הגיע כרטיס אדום. ההרחקה של גרי, כמובן, מוצדקת.
אם בכל זאת לחפש נקודת אור - הפתיחה של יונתן זאדה הייתה טובה מאוד, אבל אין לו ממש כושר גופני כך שהוא נעלם בהמשך. גם הכניסה של עדן מלכה הראתה שיש לילד פוטנציאל.
בסופו של דבר אנחנו יכולים לבוא לטענות רק לעצמנו. הרכב שלושת הקשרים לא הצליח, ציון נעלם לגמרי באמצע, עדי שלג בינתיים אכזבה ענקית וגם איסלאם היה קטסטרופה בהגנה. ושוב חוזרים לזה שהכל מתחיל ונגמר בזה שאין לנו הגנה - לא במובן של מרכז (כי אין בלם שני שהוא באנקר, ואפילו עמרי לא באנקר), ואין לנו מגנים, ושחקני האגף שלנו לא יודעים לסגור.
מבאס מאוד.
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 17:19:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני כמה נקודות אור ביום קפוא ומעצבן:...העידוד והמחווה הספורטיבית לשחקני יפו בסיום. שאפו!
זה נקודת האור שלך?ספסל מתגרה בצורה מכוערת ,קהל ששר לך "יאללה הביתה" ו "איך זה לקבל בראש" ואתה מוצא בסמרטוטיות שלנו נקודת אור? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 17:19:52
|
אני חושב שההחלטה ההזוייה הייתה לפתוח עם שלושה שחקני הגנה שמיעטו לשחק העונה, ובטח שלא שיחקו ביחד. יונתן זאדה היה לא רע בכלל, לא ברור למה דווקא הוא יצא אבל בלי קשר - היה חוסר תיאום בין ההגנה לקישור שנבע לדעתי מעובדה אחת פשוטה, הם לא שיחקו יחד. אז נכון שארטיום וסולומוביץ' לא טובים, אבל שלושה שינויים הגנתיים כנרא היו גדולים עלינו |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 17:25:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני כמה נקודות אור ביום קפוא ומעצבן:...העידוד והמחווה הספורטיבית לשחקני יפו בסיום. שאפו!
זה נקודת האור שלך?ספסל מתגרה בצורה מכוערת ,קהל ששר לך "יאללה הביתה" ו "איך זה לקבל בראש" ואתה מוצא בסמרטוטיות שלנו נקודת אור?
|
|
|
TNT
7 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 17:33:13
|
מסכים איתך לגבי עוז ועמית ! לדעתי פוגלמן היה חושך כמו שהוא חושך כבר הרבה זמן . היו לו 2 טעויות של גולים שגמרו אותנו . לדעתי ואני לא בטוח , הגול הראשון והרביעי היו לא חוקיים . שיפוט חד צדדי ביותר . הדבר המדהים ביותר מבחינתי שדווקא שחקני הבית כולל כפיר פשוט לא נותנים מעצמם ונראים גרוע . ליאור שוב מוכיח כי הוא מרבה לעשות טעויות אני חושב שאם כבר בנקר אז זה עמרי שלא יכול לבד בהגנה (כל שבוע שינויים) . אין שיטה ואין הכנה טובה למשחקים . התפקיד שלו השבוע הוא להרים את השחקנים ולמצוא סוף סןף שיטת משחק !
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
חוץ משלושה שחקנים - כפיר, עוז ועמית - כולם היו חושך. זה נכון בעיקר לפוגלמן ועמרי, שאחראים במו רגליהם לגול הרביעי (שהיה חוקי לגמרי אגב. לא היה נבדל - לא במסירה הראשונה ולא במסירה השנייה). בעיטת העונשין שלהם הייתה פשוט ביזיונית. אין מילה אחרת.
הכי פחות טענות יש לי לכפיר, שבא עם המון רעל ונחישות למלא את המקום של שי ועשה את זה הכי טוב שרק אפשר (עוד לפני שני הגולים שלו). לגבי התלונות על השופט - בסופו של דבר לא הייתה לו שום החלטה משמעותית שהייתה צריכה ללכת אחרת, או השפיעה על גורל המשחק, חוץ מזה שגם ליאיר כהן צדק הגיע כרטיס אדום. ההרחקה של גרי, כמובן, מוצדקת.
אם בכל זאת לחפש נקודת אור - הפתיחה של יונתן זאדה הייתה טובה מאוד, אבל אין לו ממש כושר גופני כך שהוא נעלם בהמשך. גם הכניסה של עדן מלכה הראתה שיש לילד פוטנציאל.
בסופו של דבר אנחנו יכולים לבוא לטענות רק לעצמנו. הרכב שלושת הקשרים לא הצליח, ציון נעלם לגמרי באמצע, עדי שלג בינתיים אכזבה ענקית וגם איסלאם היה קטסטרופה בהגנה. ושוב חוזרים לזה שהכל מתחיל ונגמר בזה שאין לנו הגנה - לא במובן של מרכז (כי אין בלם שני שהוא באנקר, ואפילו עמרי לא באנקר), ואין לנו מגנים, ושחקני האגף שלנו לא יודעים לסגור.
מבאס מאוד.
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 17:42:00
|
רק אתם תעלו, ב"ה. מגיע לכם לעלות בגלל הרבה דברים, לא בגלל היכולת שלכם היום.
אנחנו נוסעים גם לרחובות וגם ליבנה. תחזיקו אצבעות.
ותזכרו משהו שאנחנו מאמצים: מוכרחים להיות שמח. |
|
|
הפועל קטמון ירושלים - מכבי קביליו יפו |
|