פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ביט"ר בקריית אליעזר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ביט"ר בקריית אליעזר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ביט"ר בקריית אליעזר נושא הבא  

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 27/10/2009 :  21:32:32  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך זה שאף אחד עוד לא דיבר כאן על התענוג הגדול שנתנו לנו במתנה החבר'ה החיפאים אתמול בערב?
אני פשוט התענגתי על כל רגע, הצהובים החלאות נראו כמו קבוצה של גמדים שמנסים לדגדג את הענק הירוק.
אה ו.. מוחמד גאדיר פשוט מלך. איזה שחקן!

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 27/10/2009 :  22:11:18  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

איך זה שאף אחד עוד לא דיבר כאן על התענוג הגדול שנתנו לנו במתנה החבר'ה החיפאים אתמול בערב?
אני פשוט התענגתי על כל רגע, הצהובים החלאות נראו כמו קבוצה של גמדים שמנסים לדגדג את הענק הירוק.

אני מת לראות תקציר, עזרה מישהו?
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 27/10/2009 :  22:22:04  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלישע לוי מאמן אלופים אין ספק גם שרמת ליגת אל עלתה משנה שעברה.ב"תר קבוצה של תחתית+הרוש.

אליה
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/10/2009 :  23:03:42  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומעניין לעניין באותו עניין ,סוחר הנשק אכל זין צרפתי.6 שנות מאסר על פרשת אנגולה גייט.הוא לא יכול לצאת מרוסיה, אחרת יוסגר לצרפת.

המצב של ביטר הזונה מסובך.תענוג.

עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 28/10/2009 :  01:50:34  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

http://www.youtube.com/watch?v=GRpX1Lacz2U
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 28/10/2009 :  15:36:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד יוסה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

http://www.youtube.com/watch?v=GRpX1Lacz2U

תענוג

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 28/10/2009 :  17:51:42  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דקה 3:40 - מאיר איינשטיין במיטבו: "איזה שער אדיר של גאדיר".

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ביט"ר בקריית אליעזר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07