פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תומכים בהפועל - דרושים מתנדבים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תומכים בהפועל - דרושים מתנדבים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תומכים בהפועל - דרושים מתנדבים נושא הבא  

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  10:16:49  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם,

במסגרת מבצע "תומכים בהפועל", אנחנו נערוך שיחות טלפון לחברי העמותה להסביר את מה שהצגנו בכנס חברי העמותה במוצ"ש, ולבקש את תמיכתם להמשך. לצורך קיום השיחות יש צורך בכעשרה מתנדבים שיסכימו לקיים את שיחות הטלפון בזמנם החופשי. נסביר לכם מה צריך לומר ומה אנחנו בעצם מבקשים מחברי העמותה. מי שיכול לפנות לעצמו את השעה החשובה הזו בימים הקרובים מתבקש ליצור איתי קשר: omri@katamon.co.il

מי שעוד לא נכנס ונתן תמיכתו ויכול לחסוך מאיתנו את שיחת הטלפון, נשמח:

הידיעה - http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1025

הטופס - http://www.katamon.co.il/support/

כמובן שבקשת התמיכה מופנית לכל אוהדי הקבוצה, ולא בהכרח רק לחברי העמותה.

יאללה הפועל

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  13:15:13  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ה 400 שלי כבר בפנים.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  14:36:07  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנ"ל

ירון
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  15:05:20  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם ה-400 שלי כבר בפנים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  15:45:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ה400 שלי ישלח מחר, כדי להרוויח עוד חודש בכרטיס אשראי המסכן שלי...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

715 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  16:44:27  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אפורופו כרטיס אשראי, זה השלב הבא:

http://www.boxofficefootball.com/wp-content/uploads/2010/01/Liverpoolnew200.jpg
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  18:06:35  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהקשר זה,
ברגעים אלה יוצא אוונט הפייסבוק לדרכו. כמו שהסברנו בכנס חברי העמותה, יש חשיבות עצומה לכך שהפרסומים שלנו שם יהפכו וויראלים ויגיעו רחוק רחוק. תעשו לייקים על כל דבר, המון שיירים ותגיבו כמה שאפשר.

בנושא של התמיכה חשבנו שיהיה מצוין אם כל מי שתמך יכתוב את זה על הקיר של הפועל, או באיוונט, או בכל מקום אחר, או גם וגם וגם.
קצת כמו בסגנון של דוד חרוץ וHST כאן.

יאללה הפועל!

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/01/2012 :  08:29:21  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

כמובטח גם אני בפנים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 10/01/2012 :  13:44:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

גם ה-400 שלי כבר בפנים

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/01/2012 :  22:34:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התוספת של הבוקסה להערות וכו' מצוינת. זו דרך לאפשר לאנשים שמזרימים כסף לקבוצה להעביר אליה גם מידע ודעות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

715 הודעות

נשלח - 10/01/2012 :  23:27:36  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרושים עוד מתנדבים לטלפונים. כל אחד יקבל רשימה של עשרה (לא רנדומליים אלא כאלה שקרוב לוודאי יתנו) ודף הדרכה.

נא להירשם אצלי: omri@katamon.co.il
עבור לתחילת הדף

715 הודעות

נשלח - 12/01/2012 :  07:23:20  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

דרושים עוד מתנדבים לטלפונים. כל אחד יקבל רשימה של עשרה (לא רנדומליים אלא כאלה שקרוב לוודאי יתנו) ודף הדרכה.

נא להירשם אצלי: omri@katamon.co.il

מקפיץ. עדיין חסרים 3-4 מתנדבים. באמת מדובר על עבודה של שעה. לא יכול בעצמי לעשות שבע עשרה רשימות טלפונים.

תודה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תומכים בהפועל - דרושים מתנדבים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07