משתמש |
בלוג מספר 5  |
טוטח
641 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 11:14:08
|
מעניין! לא הבנתי אם אתה טוען שמאמן כמו ליאור שגדל בקבוצה הוא חיסרון,ואם כן למה? |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 11:15:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מעניין! לא הבנתי אם אתה טוען שמאמן כמו ליאור שגדל בקבוצה הוא חיסרון,ואם כן למה?
חסר נסיון באופן יחסי למאמנים בצפון |
 |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 13:09:40
|
לא הייתי מחליף את ליאור זדה באף מאמן מהצפון, ובכלל. ואתם עמיקם, לא הייתם רוצים מאמן כמוהו? מזוהה, מוכשר, אוהד של הקבוצה, צעיר שכל עתידו לפניו. אנחנו שמחים עם ליאור , ולעניות דעתי הוא לא יהיה ההבדל בין עלייה או לא. יש מיליון גורמים ו\או דברים אחרים שיעזרו למרמורק במשימה שניצבת בפניה.. אם כבר, המקצועיות והרצינות של ליאור יהוו יתרון במאבק (האבוד.. כל הכבוד על העלייה עדני!) על הכבוד להפסיד לאסי גלבוע. וחוץ מזה, הפוסטים שלך מעניינים, יש לציין. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 13:40:35
|
טוטח, כרגיל, טור מושקע, מעניין ומסקרן. מבחינתי, כאוהד קטמון, ניכר הרבה פירגון לקבוצה שלנו. אמנם אנשים פה תופסים את זה מההבט של מנחוס וכל זה, אבל כאחד שלא מאמין בתורת הנאחס אני רואה בך סוג של שגריר-של-כבוד של יפו אצלנו, ושמינית עד רבע אוהד קטמון... |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 14:42:58
|
מאמן חסר ניסיון?! להזכיר לך, אחד המאמנים שלכם עלה איתכם שתי ליגות (אני זוכר שהוא היה צעיר) ובליגה א' הוא נכשל! ליאור זאדה, מאמן צעיר, מוכיח שהוא לא רואה אף מאמן בליגה הזאת, בטח לא מאמנים שתקועים בליגה הזאת 50 שנה. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 15:32:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה ליאור זאדה, מאמן צעיר, מוכיח שהוא לא רואה אף מאמן בליגה הזאת
בלי קשר לליאור, שמתאים לנו כמו כפפה ליד והגיע להישגים נהדרים, אתה עושה כאן עוול לשורה של מאמנים. בוזגלו (אסי? אלמוג? אוהד? אני כבר מבולבל) מפיק מעמישב הרבה יותר מסכום חלקיה, כמאמר הקלישאה. המאמן של יבנה (זוזוט?) עושה עבודה מצויינת וכמובן גם טיאר שכנגד כל הציפיות מצעיד את מרמורק לפלייאוף מול אסי גלבוע. ומעל כולם יש את עופר טלספפה שמוציא מים מן הסלע בלוד, עם פחות או יותר אותה קבוצה שהעלה מליגה ב' דרך הפלייאוף בשנה שעברה. אז לא הייתי מחליף את ליאור באף מאמן אחר כרגע, אבל יש הרבה מאמנים מוצלחים במחוז שלנו שלא נכון ולא ראוי לזלזל בהם. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 15:48:48
|
בהמשך לדברים שנכתבו למעלה, אבל בכיוון מחשבה אחר: מציע שההתאחדות ואיגוד המאמנים יאתרו 10-15 מאמנים מהליגות הנמוכות, צעירים בגילם [ליאור, למשל, הוא רק בן 33] ובמיוחד כאלה שהם יותר "פריפריה" בכדורגל הישראלי,יהפכו אותם ל"נבחרת העתודה של מאמני ישראל": ארגנו להם השתלמויות מקצועיות יסודיות בישראל ובחו"ל, תנו להם לאמן נבחרות צעירות או לפחות בשלב ראשון להיות עוזרי מאמן של הנבחרות האלה.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 17:33:17
|
יש מושג כזה "פסול עדות". במקרה דנן, למרות טור מהנה וטוב, אתה מתעלם אדון טוטח מהעובדה שהדבר שהכי אתם מצטיינים בו ביפו הוא להחתים מאמנים חרא ולפטר מאמנים טובים שגדלו במועדון, ולא ללמוד מניסיון של אחרים. עם כל הכבוד, אם קראת למתחזה כגון עופר פביאן מאמן אני לא יכול להתייחס ברצינות לדירוגי מאמנים שלך, זה סר טעם. מעבר לכך, טור יפה ובלוג שחשוב שיהיה. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 17:38:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
יש מושג כזה "פסול עדות". במקרה דנן, למרות טור מהנה וטוב, אתה מתעלם אדון טוטח מהעובדה שהדבר שהכי אתם מצטיינים בו ביפו הוא להחתים מאמנים חרא ולפטר מאמנים טובים שגדלו במועדון, ולא ללמוד מניסיון של אחרים. עם כל הכבוד, אם קראת למתחזה כגון עופר פביאן מאמן אני לא יכול להתייחס ברצינות לדירוגי מאמנים שלך, זה סר טעם. מעבר לכך, טור יפה ובלוג שחשוב שיהיה.
אני כמובן לא דירגתי מאמנים, רק קבעתי מי בעל נסיון ומי לא. גם רן בן-שמעון הוא חסר נסיון ליד דרור קשטן, אבל אני לא אגיד מי יותר טוב, וזו כבר מחמאה לרב"ש. ברוך סער הוא מאמן טוב, זה הדבר היחיד שכן כתבתי. לגבי היתר אפילו לא אמרתי אם טובים או לא טובים אלא גרסתי מי מנוסה ומי לאו.
|
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 18:09:43
|
אני חולה על ליאור זאדה !!! אניחושב שיש לו אישיות נהדרת אני חושב שהוא חלק מקבוצת אוהדים באופן שלב ומוח מתחברים לגוף
אבל
זה לא אומר שצריך להתנפל על כל אחד שטוען שיש מאמנים עם יותר נסיון
זה גם לא אומר שמאמנים עם יותר נסיון יגרמו לקבוצות שלהם לעלות ליגה ! |
ירון |
 |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 18:35:02
|
ירון, אף אחד לא התנפל על טוטח. מקסימום אמרו לו שמעדיפים את ליאור על ברוך סער.ץ(אפילו ברוך סער לא יאמין כמה השם שלו מוזכר פה..) אני בטוח שגם טוטח מעריך את ליאור. חוץ מזה, הוא קיבל המון מחמאות על הפוסט שלו, ולא תמיד הוא יוצא מכאן עם מחמאות, תשאל אותו.. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 18:42:36
|
כן ניסיון לא ניסיון-אחד הדברים הכי הכי טובים שקרו לקטמון (ולאוהדים) זה ליאור זאדה גם מקצועית וגם אנושית |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 18:43:51
|
מה יקרה קודם: איחוד עם סאד"ר או איחוד עם קביליו?! |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 20:36:14
|
מאמר יפה. לצערי אתה צודק בכך שהצפון עולה על הדרום השנה. אני גם חושב שהעולה ללאומית השנה תגיע מהגלבוע. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 04/01/2012 : 21:41:38
|
יצא לי לראות את אסי גלבוע מול עפולה ביום שישי האחרון. הם לא כאלה גדולים.רצים,נלחמים,פשוט ויעיל. כמו שאני לא מציע לזלזל בהם,אני גם לא מציע לשקשק מהם. חוץ מזה,יש עוד חצי ליגה והמשבר שלהם יבוא. המפתח לעלייה בידיים שלנו. |
 |
|
בלוג מספר 5  |
|
|
|