פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני מקווה שנוכל לעבור את אסי גלבוע

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני מקווה שנוכל לעבור את אסי גלבוע
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אני מקווה שנוכל לעבור את אסי גלבוע נושא הבא  

שלמה מזרחי שלמה מזרחי מנותק

46 הודעות

נשלח - 03/01/2012 :  14:48:38  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי המצב אם נסיים ראשונים, יש לנו משוכה גבוהה מאוד, אסי גלבוע, והם צברו יותר נקודות מאשר אנחנו, מדובר בקבוצה חזקה מאוד. אנחנו חייבים להיות במיטבנו בשביל לעבור אותם באם נסיים ראשונים.

אני מקווה שהכל יסתדר ושנעלה לליגה הלאומית.

עדיף CCD מOCD!!!

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/01/2012 :  15:36:08  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד רחובותי חדר לנו לפורום?

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 03/01/2012 :  15:36:15  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

גבעת אולגה ריסקה את קרית גת, ראיתי את עפולה מנצחת את עמישב. שנה שעברה טמרה טיאטאה אותנו בקלות.
העובדה שניצחנו את גלבוע בפלייאוף נבעה מהרבה מזל (קוון שהציל החלטת שופט), אישיות של שחקן במגרש (סולי צמח), והבדל משמעותי בקהל.
הפעם זה בית חוץ כך שטדי ישפיע ובוודאי הקהל. חשוב ששי יהיה בריא ושיהיה לכם מזל. מקצועית, עושה רושם, בצפון יש כמות שחקנים איכותית.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 03/01/2012 :  15:47:17  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

גבעת אולגה ריסקה את קרית גת, ראיתי את עפולה מנצחת את עמישב. שנה שעברה טמרה טיאטאה אותנו בקלות.
העובדה שניצחנו את גלבוע בפלייאוף נבעה מהרבה מזל (קוון שהציל החלטת שופט), אישיות של שחקן במגרש (סולי צמח), והבדל משמעותי בקהל.
הפעם זה בית חוץ כך שטדי ישפיע ובוודאי הקהל. חשוב ששי יהיה בריא ושיהיה לכם מזל. מקצועית, עושה רושם, בצפון יש כמות שחקנים איכותית.

בחייאת - לך לעדכן את עדני. מרמורק חייבת להגיע מוכנה טוב מאד לפלייאוף בין המחוזות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 03/01/2012 :  16:20:25  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די כבר !
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אני מקווה שנוכל לעבור את אסי גלבוע נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07