משתמש |
אני מקווה שנוכל לעבור את אסי גלבוע |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 03/01/2012 : 14:48:38
|
לפי המצב אם נסיים ראשונים, יש לנו משוכה גבוהה מאוד, אסי גלבוע, והם צברו יותר נקודות מאשר אנחנו, מדובר בקבוצה חזקה מאוד. אנחנו חייבים להיות במיטבנו בשביל לעבור אותם באם נסיים ראשונים.
אני מקווה שהכל יסתדר ושנעלה לליגה הלאומית.
|
עדיף CCD מOCD!!! |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/01/2012 : 15:36:08
|
עוד רחובותי חדר לנו לפורום?
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 03/01/2012 : 15:36:15
|
גבעת אולגה ריסקה את קרית גת, ראיתי את עפולה מנצחת את עמישב. שנה שעברה טמרה טיאטאה אותנו בקלות. העובדה שניצחנו את גלבוע בפלייאוף נבעה מהרבה מזל (קוון שהציל החלטת שופט), אישיות של שחקן במגרש (סולי צמח), והבדל משמעותי בקהל. הפעם זה בית חוץ כך שטדי ישפיע ובוודאי הקהל. חשוב ששי יהיה בריא ושיהיה לכם מזל. מקצועית, עושה רושם, בצפון יש כמות שחקנים איכותית. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/01/2012 : 15:47:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
גבעת אולגה ריסקה את קרית גת, ראיתי את עפולה מנצחת את עמישב. שנה שעברה טמרה טיאטאה אותנו בקלות. העובדה שניצחנו את גלבוע בפלייאוף נבעה מהרבה מזל (קוון שהציל החלטת שופט), אישיות של שחקן במגרש (סולי צמח), והבדל משמעותי בקהל. הפעם זה בית חוץ כך שטדי ישפיע ובוודאי הקהל. חשוב ששי יהיה בריא ושיהיה לכם מזל. מקצועית, עושה רושם, בצפון יש כמות שחקנים איכותית.
בחייאת - לך לעדכן את עדני. מרמורק חייבת להגיע מוכנה טוב מאד לפלייאוף בין המחוזות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 03/01/2012 : 16:20:25
|
די כבר ! |
|
|
|
אני מקווה שנוכל לעבור את אסי גלבוע |
|