פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הצהוב התשיעי של גרי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הצהוב התשיעי של גרי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הצהוב התשיעי של גרי נושא הבא  

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 02/01/2012 :  15:58:55  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון יש לו כעת רק 8.
לפי תקנון המשמעת, ב"מחזור השני" של צהובים, השחקן מושעה למשחק אחד אחרי הצהוב הרביעי=תשיעי.
לפי תקנון המשמעת, ההשעיה תבוצע המשחק הרשמי השני לאחר המשחק בו קיבל את הצהוב הקובע.
לכן גרי "חייב" לקבל צהוב [רק צהוב!] במשחק נגד כפר סבא כדי שההיעדרות שלו תהיה במשחק נגד נתיבות, אבל הוא יוכל לשחק נגד קביליו וקרית מלאכי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/01/2012 :  16:19:34  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדוע אתה כה משוכנע שנתיבות בחוץ הוא משחק קל יותר מאשר יפו בבית למשל?
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 02/01/2012 :  16:30:06  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש את מיקי רנדי הוא אותו כסחן
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 02/01/2012 :  16:37:01  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לזה שזה לא ממש ספורטיבי, זה גם די מטומטם לנסות לקבל צהוב בכוונה. אני מסופק אם ליאור ימליץ על טקטיקה כזאת... אם וכאשר הוא יקבל צהוב, אני די בטוח שנדע להסתדר בלעדיו בין אם זה יהיה מול יפו, נתיבות או ברצלונה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 02/01/2012 :  18:10:02  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

יפו בכלל לא קשורים לעניין הצהובים, הוא לא ישחק מולם רק אם יקבל אדום.

מה שכן אם הוא מקבל צהוב נגד כפ"ס הוא מפסיד את נתיבות ולא את מלאכי ומרמורק שזה שני המשחקים אחרי, שלדעתי זה עדיף, אבל ברוך השם יש מי שיחליט החלטות כאלה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 02/01/2012 :  20:32:32  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לגמרי.. חוץ מזה אחרי ההפסד לערד, מבחינתי כל המשחקים קשים. אני לא אוהב את החישובים האלו. אסוס יהיה חסר ונצטרך להסתדר.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/01/2012 :  20:57:46  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ
אני לא אוהב את החישובים האלו. אסוס יהיה חסר ונצטרך להסתדר.

מסכים. מה עוד שכבר נכווינו בעבר מהחישובים, כשגולה קיבל צהוב מכוון כדי להיעדר נגד חורה(?), הם לא הופיעו למשחק, ובסוף הוא היה מושעה נגד בית שמש (והפסדנו).
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הצהוב התשיעי של גרי נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07