פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גביע המדינה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גביע המדינה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם גביע המדינה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 07/01/2012 :  23:15:34  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

עשה טובה טוטח-יפו-עמיקם-בורקיטאס, תעלם מפה.
מצידי בכלל, אבל בגלל שאני מכבד את דעת הרוב - בוא נסגור על השבועיים הקרובים.
אחרי שתקבל בראש, כמו שקיבלת במחזור הראשון, תחזור לפה ותסביר לנו עוד על מבנה המועדון שלנו ומה אנחנו צריכים לעשות בשכונות.
זמן מלחמה עכשיו, סע מכאן עד אחרי הקרב.

שכח מזה
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  03:57:20  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

שכח מזה

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  12:36:42  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  12:39:04  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה.

שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  13:02:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח
שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות.

יש מספיק סיבות לארח אתכם יפה, אבל זו בטח לא אחת מהן. לספק לך רשימה של שחקנים ששיחקו בהפועל וגם בבית"ר ירושלים?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  14:12:11  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

יש מספיק סיבות לארח אתכם יפה, אבל זו בטח לא אחת מהן. לספק לך רשימה של שחקנים ששיחקו בהפועל וגם בבית"ר ירושלים?

ההשוואה בהחלט במקומה: אנחנו יריבים אידיאולוגים, מוניציפאלים ואנחנו גם קבוצה גזענית. עובדה, סמיר חכים לא ישחק נגדכם.

נערך על ידי - טוטח ב-08/01/2012 14:12:39
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  14:16:02  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם ייתכן שיש למנהל הפורום אמצעי להכנסת הודעות פרובוקטיביות כדי לעורר את הפורום מעת לעת ?
אחרת אני ממש לא מצליח להבין מי עומד מאחורי השם סלאמה

ירון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  14:31:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח
ההשוואה בהחלט במקומה: אנחנו יריבים אידיאולוגים, מוניציפאלים ואנחנו גם קבוצה גזענית. עובדה, סמיר חכים לא ישחק נגדכם.

חלילה לא השוויתי. בסה"כ התכוונתי שהעובדה שיש שחקנים ששיחקו בשתי הקבוצות אינה קשורה לאופי קבלת הפנים שמגיעה לכם.
אני מסכים עם חיים (אין לי בעיה עם נוכחותך כאן כשאתה לא מעצבן, ראוי שנהיה מכניסי אורחים, וכו). התוספת שלך לא היתה רלוונטית לענין הזה. זה הכל.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  15:21:49  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  17:15:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

האם ייתכן שיש למנהל הפורום אמצעי להכנסת הודעות פרובוקטיביות כדי לעורר את הפורום מעת לעת ?
אחרת אני ממש לא מצליח להבין מי עומד מאחורי השם סלאמה

רעיון טוב

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  18:54:05  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאוד אוהב את טוטח
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  20:43:37  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח
סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  22:12:26  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

טוטח
סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו.

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 08/01/2012 :  22:51:02  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

טוטח

למה להביס? עשינו לכם משהו רע?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 09/01/2012 :  15:47:14  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:

טוטח

למה להביס? עשינו לכם משהו רע?

לא עשיתם שום דבר רע, אבל חשוב שנצבור בטחון לקראת המאבק הקשה מול גלבוע, לא?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם גביע המדינה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07