משתמש |
גביע המדינה |
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 07/01/2012 : 23:15:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
עשה טובה טוטח-יפו-עמיקם-בורקיטאס, תעלם מפה. מצידי בכלל, אבל בגלל שאני מכבד את דעת הרוב - בוא נסגור על השבועיים הקרובים. אחרי שתקבל בראש, כמו שקיבלת במחזור הראשון, תחזור לפה ותסביר לנו עוד על מבנה המועדון שלנו ומה אנחנו צריכים לעשות בשכונות. זמן מלחמה עכשיו, סע מכאן עד אחרי הקרב.
שכח מזה |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 03:57:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
שכח מזה
|
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 12:36:42
|
אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 12:39:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה.
שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 13:02:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות.
יש מספיק סיבות לארח אתכם יפה, אבל זו בטח לא אחת מהן. לספק לך רשימה של שחקנים ששיחקו בהפועל וגם בבית"ר ירושלים? |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 14:12:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות.
יש מספיק סיבות לארח אתכם יפה, אבל זו בטח לא אחת מהן. לספק לך רשימה של שחקנים ששיחקו בהפועל וגם בבית"ר ירושלים?
ההשוואה בהחלט במקומה: אנחנו יריבים אידיאולוגים, מוניציפאלים ואנחנו גם קבוצה גזענית. עובדה, סמיר חכים לא ישחק נגדכם. |
נערך על ידי - טוטח ב-08/01/2012 14:12:39 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 14:16:02
|
האם ייתכן שיש למנהל הפורום אמצעי להכנסת הודעות פרובוקטיביות כדי לעורר את הפורום מעת לעת ? אחרת אני ממש לא מצליח להבין מי עומד מאחורי השם סלאמה |
ירון |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 14:31:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח ההשוואה בהחלט במקומה: אנחנו יריבים אידיאולוגים, מוניציפאלים ואנחנו גם קבוצה גזענית. עובדה, סמיר חכים לא ישחק נגדכם.
חלילה לא השוויתי. בסה"כ התכוונתי שהעובדה שיש שחקנים ששיחקו בשתי הקבוצות אינה קשורה לאופי קבלת הפנים שמגיעה לכם. אני מסכים עם חיים (אין לי בעיה עם נוכחותך כאן כשאתה לא מעצבן, ראוי שנהיה מכניסי אורחים, וכו). התוספת שלך לא היתה רלוונטית לענין הזה. זה הכל. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 15:21:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה.
|
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 17:15:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
האם ייתכן שיש למנהל הפורום אמצעי להכנסת הודעות פרובוקטיביות כדי לעורר את הפורום מעת לעת ? אחרת אני ממש לא מצליח להבין מי עומד מאחורי השם סלאמה
רעיון טוב |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 18:54:05
|
אני מאוד אוהב את טוטח |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 20:43:37
|
טוטח סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 22:12:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
טוטח סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו.
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 08/01/2012 : 22:51:02
|
טוטח סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו.
למה להביס? עשינו לכם משהו רע? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/01/2012 : 15:47:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
למה להביס? עשינו לכם משהו רע?
לא עשיתם שום דבר רע, אבל חשוב שנצבור בטחון לקראת המאבק הקשה מול גלבוע, לא? |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
גביע המדינה |
|