משתמש |
משהו רקוב בממלכת בולגריה |
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 13/12/2009 : 00:30:45
|
בדיוק לזה התכוונתי, למרות שמכונת השערים מעין נקובא לא בהכרח מייצג... |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 13/12/2009 : 09:41:03
|
אני דווקא חושב שהביקורים היפואיים כאן הם מאוד לעניין. הפועל קטמון ירושלים יצרה מהלך חדש בספורט הישראלי שצבר תאוצה (אוסישקין, גליל עליון, קביליו) וזה רק טבעי שנוצר איזשהו קשר וסימפטיה בין הקבוצות. מעניין אותי מה עושה יפו ואיך מתקדם המהלך שם, הרבה יותר משמעניינת אותי הליגה הלאומית למשל. מעבר לזה - קבוצות בליגות הנמוכות יכולות לעזור אחת לשניה, ממש כמו שלמדנו על בשרנו שיש קבוצות שיכולות להזיק. לא כל אחד חייב לסמפט את יפו (אני דווקא כן) אבל אין צורך בנרגנות. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 15/12/2009 : 00:09:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
רון, דגמי, טוטח או איך שקוראים לך - אנא עזוב את הפורום שלנו במנוחה וחזור לדיונים המרתקים והאינטילגנטים בפורום של האולטרא-בלאנקוס או איך ש-150 האוהדים שלכם קוראים לעצמם. הבנו, מקומכם הטבעי בליגת העל. סעו לשם בזהירות.
מקומנו הטבעי בליגה הלאומית. אם נשכיל לעשות מספר פעולות מנע (כמות מנויים, 9 קבוצות מחלקת נוער, מתקן אימונים ואצטדיון ביתי), נגיע גם לליגת העל. אנחנו בהחלט מכוונים לכך שבקיץ 2011 נגיש תקציבים לרשות לבקרת התקציבים. זה אפשרי. |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 15/12/2009 : 09:59:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
אני דווקא חושב שהביקורים היפואיים כאן הם מאוד לעניין. הפועל קטמון ירושלים יצרה מהלך חדש בספורט הישראלי שצבר תאוצה (אוסישקין, גליל עליון, קביליו) וזה רק טבעי שנוצר איזשהו קשר וסימפטיה בין הקבוצות. מעניין אותי מה עושה יפו ואיך מתקדם המהלך שם, הרבה יותר משמעניינת אותי הליגה הלאומית למשל. מעבר לזה - קבוצות בליגות הנמוכות יכולות לעזור אחת לשניה, ממש כמו שלמדנו על בשרנו שיש קבוצות שיכולות להזיק. לא כל אחד חייב לסמפט את יפו (אני דווקא כן) אבל אין צורך בנרגנות.
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 18/12/2009 : 21:48:01
|
סלאמה, סלאמת |
|
|
משהו רקוב בממלכת בולגריה |
|