משתמש |
משהו רקוב בממלכת בולגריה |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 08:24:04
|
באמצע שנה שעברה ,כשאנחנו היינו בשיא המשבר והעצבים (ענייני מבשרת,אסרף,כשלונות במגרש וכו') ,היו מי שהסתכלו בקנאה על קביליו יפו, שבה הכל זרם חלק.היה נדמה בטעות לחלק שהסיבה לכך, היא העובדה שאלו(לעומתנו)התחילו כדף חלק בליגה ג' ,ללא קיצורי דרך ועם קבוצה "טהורה". כמובן שהסיבה לכל השקט הייתה ההצלחה עצמה .השנה הראשונה שבה ממילא יש התלהבות +ניצחונות של 12:0 כל שבוע עשו את שלהם. השנה 5 מחזורים בלבד של התחלת כישלון מקצועי (3 תוצאות תיקו ) והתרחקות מהמובילה, מוציאות ויכוחים מרים על האם מותר לקלל שחקנים(מוכר?),עיונות כלפי שחקן שמגיב רע לקהל(מוכר?),התבטאויות קשות נגד המאמן ושחקנים ,ויכוחים פנימיים בין אוהדים וכו'. תכלס המבחן שלהם מתחיל עכשיו ,והאם בכלל יתקיימו אם ייכשלו מקצועית,שזהו המבחן הקשה של קבוצת אוהדים
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 10:32:25
|
מה המסקנה ? שאין קשר בין התלהבות לניהול מקצועי והצלחות או בסגנון אחר - האוהדים חייבים תמיד להתלהב ולהלהיב את הקבוצה זה פקטור נכון תמיד אבל כל שכן בליגות נמוכות, ההנהלה חייבת להבין שההתלהבות של האוהדים לא באה במקום ניהול מקצועי ורציני והשגת הצלחות בטווח קצר - גם 1:0 קטן ובלבד להתקדם למעלה. והכל צריך לקרות ביחד !!! וזה קשה אבל זה גם המבחן של כולם - הנהלה, שחקנים ובעקר אוהדים. הייתי בששי במודיעין - רמת הלחץשיש בין הקהל,ההנהלה והשקחנים בפיגור של 1:0 היא כזו ששחקן כדורגל לא מקצועי - לא מסוגל לתפקד. ייאמר לזכותנו - אוהדי קטמון - שבמרבית המשחקים גם ברגעים קשים ידענו לסייע לשחקנים ולא לקנטר אותם. |
ירון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 10:42:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
באמצע שנה שעברה ,כשאנחנו היינו בשיא המשבר והעצבים (ענייני מבשרת,אסרף,כשלונות במגרש וכו') ,היו מי שהסתכלו בקנאה על קביליו יפו, שבה הכל זרם חלק.היה נדמה בטעות לחלק שהסיבה לכך, היא העובדה שאלו(לעומתנו)התחילו כדף חלק בליגה ג' ,ללא קיצורי דרך ועם קבוצה "טהורה". כמובן שהסיבה לכל השקט הייתה ההצלחה עצמה .השנה הראשונה שבה ממילא יש התלהבות +ניצחונות של 12:0 כל שבוע עשו את שלהם. השנה 5 מחזורים בלבד של התחלת כישלון מקצועי (3 תוצאות תיקו ) והתרחקות מהמובילה, מוציאות ויכוחים מרים על האם מותר לקלל שחקנים(מוכר?),עיונות כלפי שחקן שמגיב רע לקהל(מוכר?),התבטאויות קשות נגד המאמן ושחקנים ,ויכוחים פנימיים בין אוהדים וכו'. תכלס המבחן שלהם מתחיל עכשיו ,והאם בכלל יתקיימו אם ייכשלו מקצועית,שזהו המבחן הקשה של קבוצת אוהדים
יש מי שיקרא לזה "משבר העונה השנייה". ובהמשך להשוואה שקלי עושה, מצ"ב הודעה של אוהד קביליו בפורום שלהם וקישור ל"מכתב הלוחמים" מהאתר של הפועל קטמון - ממש עניין לבעלי מקצוע בתחום הפסיכולוגיה.
עבור:שחקני מכבי קביליו יפו. « ב- : אוקטובר 24, 2009, 19:05:30 » ________________________________________ שבוע טוב שחקניי קבוצתי האהובה,
מה שלומכם? איך עברה השבת? מקווה שיותר טוב מהשבועיים האחרונים שלי. ברשותכם יש לי מס' שאלות אליכם ואשמח אם אחד או כמה מכם יואיל/ו בטובו/ם לענות. כפי שאתם יודעים יש עליהום רציני בפורום עקב יכולתכם ב-3 משחקיי הליגה האחרונים. זוכרים שלפניי שבועיים יצאתם תיקו מול שיכון ותיקים,אז אתמול פירקה אותם אזור בקלילות 3:0... הייתי שמח לדעת ,מדוע אתם לחוצים? האם אתם מקבלים משכורת בזמן? האם נוחה לכם הנסיעה באוטובוס? האם המדים מספיק מאווררים עבורכם? האם יש לכם מחסור כלשהו שאוכל לפתור עבורכם? עכשיו לשאלות היותר נוקבות(לא לרגישים). אין לכם בושה לסחוט תיקו מיריב שלא מתאמן סדיר עם שחקנים שמשלמים בשביל לשחק? איפה הנשמה שלכם? מדוע יוסי אבוקסיס רץ להביא כדורים לשוער אורטודכסים,לא מכבודכם? האם הקהל מלחיץ אתכם? אוהדים לא עבדו ביום ג' בשביל לראות אתכם מול אזור ואיפה אתם הייתם? מדוע חלקכם חייך אתמול בתום המשחק,האם זה ממכם והלאה? האם היריבות ששיחקתם נגדם כ"כ קשות או שאתם פשוט לא מחוייבים במאום לסמל,לקהל ולצוות המקצועי? חשבתי יומיים לפניי שאני כתבתי זאת,אך הגיעו מים עד נפש,רק אל תפגעו לי כי בחבריי ובי פגעתם בשבועות האחרונים. מי שלא מסוגל להציל את הספינה הזו,מקומו לא איתנו! תסתכלו על עצמכם במראה ותעשו חשבון נפש טוב טוב עם עצמכם,אם באתם לעשות עלינו סיבוב,אז לי באופן אישי לא מתאים!!! האשכול הנ"ל לא מיועד עבור יניב עמיאל,עידן טוטח וגבי בורשטיין(לכם אני מודה על נשמה ולחימה חסרת פשרות) .
שבוע טוב אלון(אוהד ובעל זכות מיואש ומודאג)
15.12.2008 מתוך אתר הפועל קטמון: http://www.katamon.co.il/News.asp?id=504
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 10:48:05
|
ובכל זאת - נכון היה להתחיל מליגה ג'. חשוב שאת ההתחלה, עד שמתבססים כקבוצה, ילוו הצלחות ולא כשלונות. חוץ מזה, היום יותר קל לכולנו עם "הפועל קטמון ירושלים" ובלי כל השרך-עודף של מבשרת. |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 12:00:28
|
יכול להיות שזה פשוט הרבה יותר קשה להצליח בליגה ב' מבליגה ג'. למרות כל הלעג ששומעים מאוהד ממוצע כלפי כל הליגות הנמוכות ייתכן שבכל זאת יש הבדל גדול מאד בין שתי הליגות. תסתכלו מה יפו עשתה לפני שנה: http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=5775&SEASON_ID=10 ב-30 משחקי ליגה הם הבקיעו 152 (!!) שערים ולשלושה שחקנים היו 34,32,24 שערים. בינתיים אביבי זהר פרש ואולי היו עוד שינויים שאנחנו לא מכירים. ואז מגיעים לליגה ב' ואתה כבר לא "גדול על הליגה". אני די מסכים עם המסקנות שהסיקו אלה שכתבו מעלי אבל לדעתי עדיין מוקדם לדעת מה יהיה. לא בטוח בכלל שהם נכשלו העונה. נראה בהמשך. |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 12:08:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן
יכול להיות שזה פשוט הרבה יותר קשה להצליח בליגה ב' מבליגה ג'. למרות כל הלעג ששומעים מאוהד ממוצע כלפי כל הליגות הנמוכות ייתכן שבכל זאת יש הבדל גדול מאד בין שתי הליגות. תסתכלו מה יפו עשתה לפני שנה: http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=5775&SEASON_ID=10 ב-30 משחקי ליגה הם הבקיעו 152 (!!) שערים ולשלושה שחקנים היו 34,32,24 שערים. בינתיים אביבי זהר פרש ואולי היו עוד שינויים שאנחנו לא מכירים. ואז מגיעים לליגה ב' ואתה כבר לא "גדול על הליגה". אני די מסכים עם המסקנות שהסיקו אלה שכתבו מעלי אבל לדעתי עדיין מוקדם לדעת מה יהיה. לא בטוח בכלל שהם נכשלו העונה. נראה בהמשך.
או שצריך להבין שגם רומא לא נבנתה ביום אחד, כל שכן בולגריה. אולי תיהיה להם שנה בינונית בליגה ב'. לגיטימי כל עוד לא מאבדים את הצפון ואם אין ריגרסיה. בכל מקרה, שיהיה להם בהצלחה. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 13:54:55
|
והנה - המאמן של קביליו עוזב. http://www.doublepass.co.il/story.php?id=673 כמה זמן לקח עד שמירו הועזב בתחילת העונה השנייה?
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 15:38:59
|
אנחנו לומדים גם מהלקח שלכם. פעלנו יותר מהר להחלפת מאמן, ופה לא מדובר במירו כזה - אביבי זה סמל. כמו שאני מבין הקליקה שיש בקבוצה תחוסל ועוד מעט גם יהיה רכש במקום לקצץ.
אנחנו לא יכולים להתחיל מחדש בליגה ג' ואין לנו מה לחפש בליגה ב'. |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 16:33:30
|
לפעמים צריך לדעת לקחת שני צעדים אחורה בשביל לתת צעד קדימה. העניין הוא להמשיך להילחם ולתת את הנשמה.
|
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
נערך על ידי - danvel1 ב-25/10/2009 16:34:35 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 17:16:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
עוד מעט גם יהיה רכש במקום לקצץ. אנחנו לא יכולים להתחיל מחדש בליגה ג' ואין לנו מה לחפש בליגה ב'.
שני המשפטים שלך, מוכיחים בדיוק עד כמה רגע המבחן שלכם עוד לא הגיע (ולכן קשה ללמוד ממה שקורה אצלכם). אתה ומן הסתם גם חבריך (בדיוק כמונו בעבר) לא לוקחים בחשבון ולו בפינת המוח, מצב של כישלון.נגמר עידן "העיקר שיש לי קבוצה" ונכנסתם לעידן חייבים לעלות.ומי יודע ייתכן ואתם לוקחים סיכונים כלכליים ששמים את כל היהב על עלייה . אבל מה אם(ולא מאחל לכם) בכל זאת תיכשלו(לא נעים להגיד אבל יש אפשרות כזו)?האם תצליחו לגייס מניות,ספונסרים וכו'?(קל וחומר אם תגמרו בחובות) אז ורק בסיטואציה כזו (כמו זו שחווינו בקטמון השנה)אפשר יהיה להסיק מהו עמוד השידרה האמיתי שלכם.עד אז הכל חרטא ברטא |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 18:25:53
|
אדם מתחתן, מתחילים קשיים. אדם מוליד ילדים, פותח עסק, אוכל לחם ישן, מתחילים קשיים. לאהוד קבוצת כדורגל זה חיים, ככה זה צריך להיתפש, ואז מגיעות גם פרופורציות: מותר להיכשל, מותר לטעות. בהצלחה לקביליו יפו היקרים, עדיף תמיד לעשות את הטעויות שלך בעצמך. |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 18:33:48
|
קלי, לא משנה מה יהיה עם יפו השנה, אי אפשר לסכם את מה שהיה עד כה "בחרטא בארטא" איך שבלומפיד נראה בסוף העונה שעברה, אף מאמן, שחקן או פונקצוינר כזה או אחר לא יוכל לקחת להם לעולם. נכון שהם עומדים בפני תקופה לא קלה וזה המקום לחזק את ידיהם ולא לרפות. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 19:00:57
|
אני גם לא הבנתי מה רקוב. הבנתי רק שקבוצת אוהדים היא עדיין קבוצת כדורגל וכפופה לאותם כללי משחק כמו כולם- הצלחה, כישלון, שחקנים מעצבנים ומה לא- למרות שעבדו קשה לשכנע אותנו אחרת. אם כבר אז משהו רקוב בממלכת אוסישקין. קבוצת הילדים שלהם משחקת בכתום. למה? כי הילדים וההורים שלהם אוהדים מכבי ולא מתאים להם לשחק באדום, או משהו כזה. פשרה יצירתית בקבוצת אוהדים. עקרונות אהדה, ערכים, בלה בלה בלה. אפילו סאסי לא עשה דבר כזה, אפילו בית"ר מגדל ירושלים לא עשתה דבר כזה. איפה שקבוצת אוהדים כן אמורה להיות שונה- שמירה על צבעי וסמלי המועדון- הם נכשלו בגדול. ואחר כך הם והמשתפ"ים שלהם באים להטיף לנו מוסר. עלובי נפש
בני יהודה אוסישקין
|
נערך על ידי - קובקוב ב-25/10/2009 19:08:37 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 19:22:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
קלי, לא משנה מה יהיה עם יפו השנה, אי אפשר לסכם את מה שהיה עד כה "בחרטא בארטא" איך שבלומפיד נראה בסוף העונה שעברה, אף מאמן, שחקן או פונקצוינר כזה או אחר לא יוכל לקחת להם לעולם. נכון שהם עומדים בפני תקופה לא קלה וזה המקום לחזק את ידיהם ולא לרפות.
דומני שאף אחד מאיתנו לא מבקש לגמד או להקטין מההישגים של קביליו בעונה שעברה, ואנו מאחלים להם הצלחה בעונה זו. אבל, כמו שאמר רפול כאשר התבקש לתאר בפני משלחת הבונדס מארה"ב את מהלכי מלחמת יום כיפור ברמת הגולן: what was was - was. הנרי קיסנג'ר אמר פעם שהימנעות מקבלת החלטות בהווה בשל לחצים מתחרים היא למעשה הזמנה למשבר בעתיד. מכיוון שאיננו בקיאים בקרביים של הקבוצה מיפו לא נשיא עצות, ונסתפק בכך שילמדו מהטעויות שלנו ויקבלו החלטות שיעזרו להם לצאת מהמשבר.
ואני מצטרף לקלי, שהחוזק של ארגון/קהילה כמו קטמון וקביליו עומד למבחן כמעט קיומי בעת המשבר שמגיע אחרי האיופוריה. |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-25/10/2009 19:23:23 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/10/2009 : 20:17:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
אני גם לא הבנתי מה רקוב. הבנתי רק שקבוצת אוהדים היא עדיין קבוצת כדורגל וכפופה לאותם כללי משחק כמו כולם- הצלחה, כישלון, שחקנים מעצבנים ומה לא- למרות שעבדו קשה לשכנע אותנו אחרת.
מה נתפסת לרקוב-יא רקובקוב שכמותך?סתם התחשק לי כותרת ע"פ משהו רקוב בממלכת דנמרק ןאין פה שום כוונה לרפות ידיים.רק להכניס לפרופורציה את העובדה שהעסק הזה נבחן בימים שאחרי הפסטיבלים(וקביליו עדיין בפסטיבל) דווקא קטמון במובן הזה מרשימה בהישרדות הצנועה שלה השנה אחרי שנתיים של כישלון מקצועי , לא פחות מ-5000 איש במי הזוהר והקרנבל |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 26/10/2009 : 01:28:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
. קבוצת הילדים שלהם משחקת בכתום. למה? כי הילדים וההורים שלהם אוהדים מכבי ולא מתאים להם לשחק באדום, או משהו כזה. פשרה יצירתית בקבוצת אוהדים. עקרונות אהדה, ערכים, בלה בלה בלה. אפילו סאסי לא עשה דבר כזה, אפילו בית"ר מגדל ירושלים לא עשתה דבר כזה. איפה שקבוצת אוהדים כן אמורה להיות שונה- שמירה על צבעי וסמלי המועדון- הם נכשלו בגדול. ואחר כך הם והמשתפ"ים שלהם באים להטיף לנו מוסר. עלובי נפש
בני יהודה אוסישקין
ובכל זאת קובקוב יקר, תגובת הקהל היא חד משמעית, וזה המבחן החשוב: http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=8&t=25375&start=30
http://www.red-workers.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=13035 |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-26/10/2009 01:30:37 |
|
|
משהו רקוב בממלכת בולגריה |
|
|
|