פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון-השיקמה, משחק העונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון-השיקמה, משחק העונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון-השיקמה, משחק העונה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 27/12/2011 :  22:45:01  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום שישי סופי?. יהיה מעניין אפילו יותר מהמשחק הקודם בוינטר...

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-27/12/2011 22:45:36
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 27/12/2011 :  23:48:34  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל: קבוצתי האלופה. מאת: עבדך הנאמן. אין מילים.... איזה ביצועים, איזה טקה טיקה, איזה קבוצה דורסנית יש לנו. לא, ברצינות, חברים, מה שרואים בתקציר של דפי (היא גדולה) מלבב ביותר. וההגיגים שהצליחו ליצר שי ולהקתו אצל אותו דורפן בדובלפאס. והקהל הרטוב מדמעות של אושר וגשם....
עצור!! מוקש לפניך !! כל זה לא יעמוד לזכותנו ביום שישי בשיקמה.
אם לא נתעורר ונתעשת דחוף מההאנג-אובר המשכר הזה, מישהו כבר ידאג להעיר אותנו ולהעיב חו"ח את סופשבוענו הקרב ובא. ליאור, למנצח שיר מזמור, אנחנו סומכים עליך ועל אמיר שכבר כיוונתם את הקבוצה מערבה. שם מחכה קבוצה שונה בתכלית, על מגרש שונה לגמרי, במזג אויר ותנאי מגרש אחרים.
הפעם נדרשים: ריכוז, חדות, דיוק ואכזריות ספורטיבית, וראבק. הרבה ראבק.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  08:14:57  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/40928
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  08:26:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאור ההיעדרות של זקן ופוגלמן, מה הניחוש שלנו לגבי ההרכב? אני מנחש שליאור ימשיך עם שלושת הבלמים, וישלב את ג׳וני ורנדי במקום המוצהבים. אופציה אחרת, פחות סבירה לדעתי, היא לעלות עם חוג׳ה כמגן שמאלי ולהעביר את סולומוביץ לקישור. אני מעריך שוורנר שוב יתחיל על הספסל.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  11:14:39  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לאור ההיעדרות של זקן ופוגלמן, מה הניחוש שלנו לגבי ההרכב? אני מנחש שליאור ימשיך עם שלושת הבלמים, וישלב את ג׳וני ורנדי במקום המוצהבים. אופציה אחרת, פחות סבירה לדעתי, היא לעלות עם חוג׳ה כמגן שמאלי ולהעביר את סולומוביץ לקישור. אני מעריך שוורנר שוב יתחיל על הספסל.

נראה לי בדיוק המשחק למיקי רנדי: לחימה ללא פשרות.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  14:08:13  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדיף לעלות עם הרכב של לוחמים ולא שחקנים כישרוניים במיוחד.
צריך לתת איזה עקיצה בדקה ה-5 ואז כל המשחק בונקר.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  15:35:05  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ברשותך אם אפשר רק עוד עקיצה קטנה בדקה ה-20, סתם בשביל השקט הנפשי. ועוד עקיצונת ככה בתחילת המחצית השניה גם תחסוך קצת עצבים.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  15:41:30  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל צודק, אחרי כך כך הרבה שנים של אכילת חרא גם אני נרגע רק כשאנחנו מובילים בהפרש שלושה שערים ומעלה....
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  19:10:18  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישו יודע מה מצב היציעים בהשקמה, אם בכלל ?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  19:16:33  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מישו יודע מה מצב היציעים בהשקמה, אם בכלל ?

לא משהו בכלל. יש יציע אבל הוא קטן ומעפן כזה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  19:36:41  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

רגל צודק, אחרי כך כך הרבה שנים של אכילת חרא גם אני נרגע רק כשאנחנו מובילים בהפרש שלושה שערים ומעלה....

כולנו גדלנו על זה שבשתיים אפס לנו מישהו ביציע אומר "אולי נצא תיקו"
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 28/12/2011 :  22:35:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

בהקשר של הלוחמים:

גרי, רנדי, אלזנטי, עוז ואולי הייתי הולך גם על בליכר, למרות שזדה בחיים לא יעלה אותו בהרכב.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 29/12/2011 :  14:59:51  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מוקש

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 29/12/2011 :  15:48:19  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רועי בליכר שחקן מעולה(ממה שראיתי יש לו כדורגל) ויכול להיות מאוד שהוא שווה הרכב.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/12/2011 :  22:04:04  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

עצור!! מוקש לפניך !!
הפעם נדרשים: ריכוז, חדות, דיוק ואכזריות ספורטיבית, וראבק. הרבה ראבק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם קטמון-השיקמה, משחק העונה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07