משתמש |
קטמון - בני אילת יום א׳ 16:30 |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 20:30:44
|
בפינת הסלב הפעם ,ישב לידי ערן זהבי שעייף מהכדורגל המשמים של פלרמו והליגה האיטלקית לטובת הכדורגל הנמרץ של ליגה א' דרום(זה או החברות האישית עם זיו) |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 20:35:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
שוב לא משחק ענק שלנו, אבל בסה"כ משחק מהנה ותוצאה טובה, ובטח לא צריך להתלונן כשמנצחים 0-3. עם זאת, היו לנו יותר מדי חורים והסתבכויות מיותרות בהגנה, ואילת הגיעה לכמה מצבים מאוד מסוכנים בהם היה לנו יותר מזל משכל. כניסתו של וורנר במחצית השניה הוסיפה מימד של מהירות שבקושי ראינו במשחקי הקבוצה השנה, והוא בהחלט יכול לתרום בהמשך. גם היה נחמד כשסוף סוף היה מגן שמאלי (חוג'ה) על המגרש ויכולנו לשחק ב 2-4-4 המסורתי, ופתאום היה נראה שיש צורה הרבה יותר ברורה למשחק שלנו. בודאי עדיף מאשר ה 2-5-3 הזה, כשעוז מתופקד כשחקן הכנף בצד שמאל שצריך לתפקד כמעין מגן שמאלי. שני השערים הראשונים היו יפהפיים, שניהם בישולים של כפיר(!), הראשון במסירת אמן שהכניסה את מעודה בין שני בלמים, והשני בדאבלפס עם עוז שהסתיים בבעיטה אלכסונית חדה מאוד של עוז מחוץ לרחבה לפינה הנגדית. חבל שלקראת הסוף לא הגדלנו את התוצאה ל-4 או 0-5 בגלל החמצות ו(כרגיל) פירגון יתר, כששחקנים מחפשים עוד מסירה ברחבה במקום לבעוט לשער.
הרכב: שמש, נוה, סולומוביץ, טרטיאק (חוג'ה), זקן, פוגלמן, אסוס, צבאג (וורנר), מעודה (בליכר), אהרון, מלול.
בראיון ברדיו י-ם אחרי המשחק ליאור אמר שהוא עדין מחפש מגן שמאלי ושחקן שישחק מאחורי החלוצים. הוא נשאל על שי נסים ואמר שזה שחקן שבכושר של לפני שנתיים יכול לעזור אבל לא ברור אם זה על הפרק. סליחה על הבורות, אבל מי זה שי נסים?
כפיר מלול, אגב, מלך הבישולים שלנו כרגע, ואם אני מבין נכון אז אחרי שני הבישולים שלו היום הוא עולה ל 7 בישולים.
שי ניסים היה אחד הכוכבים הגדולים בנוער של בית"ר לפני כמה שנים. בדיווחים בתקשורת המקומית אפילו השוו אותו לנמני. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 20:39:32
|
ערן זהבי חבר טוב של זיו סולומוביץ', לכן הוא הגיע. לגבי שי ניסים, הוא לא שיחק שנתיים, קחו את רפאל לוריא, תהפכו אותו לשחקן התקפה ותקבלו אותו. לא נראה לי שהוא החיזוק המתאים. כפיר השחקן הכי לא צפוי שיש, יכול לאבד 5 כדורים ואחר כך לתת שניים לגול. אבל נגד קבוצות חזקות ברור שצריך יותר מהירות בהתקפה- החיבור של שי וכפיר ביחד מאיט את ההתקפות שלנו, ולכן חייבים שחקן התקפה מהיר לצידם של עוז, אדיר מעודה ושי.בסופו של דבר זו תהיה הרביעייה ההתקפית שלנו. למישהו יש מושג מה עם איסלם אלזנטי? למה הוא לא שיחק? |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 20:47:35
|
ד"א שכחתי לציין משחק מעולה (שוב) של גארי אסוס. הבחור אולי יוצר רושם ראשוני של כסחן חמום-מזג, אבל יש לו המון כדורגל. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 21:17:33
|
דחוף, בבקשה, לעדכן את הטבלה באתר שלנו. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 21:54:40
|
היה משחק ממש פנאן. לא משחק ענק שלנו, אבל ממש אין לי תלונות. השער הראשון היה פשוט ממהלך ענק, מתפרצת מהסרטים. גם השער השני היה שער גדול. את השער השלישי לא ראיתי בגלל שהסתכלתי על אורי וורנר שעמד להיכנס לראשונה אחרי הפציעה. כיף היה גם לראות את ליאור חוג'ה חוזר לעניינים.
ועכשיו עם הפנים למשחק בעיר הולדתי. הפעם הקודמת ששיחקנו באיזור לא זכורה לי לטובה במיוחד (בלשון המעטה), אבל אני מקווה ומאמין שהפעם זה יגמר אחרת.
|
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 22:13:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ועכשיו עם הפנים למשחק בעיר הולדתי. הפעם הקודמת ששיחקנו באיזור לא זכורה לי לטובה במיוחד (בלשון המעטה), אבל אני מקווה ומאמין שהפעם זה יגמר אחרת.
אתה מתכוון כמובן לתבוסה שחטפנו 0:3 (קריית מלאכי?). מה שהיה נחמד במשחק ההוא - הנסיון של אוהדי קביליו לבוא לעזרנו במחצית. לייזי - בתור מי שנולד בר"ג, לדעתי ראוי שתפתח את השרשור "קטמון-השיקמה, משחק העונה". |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 25/12/2011 : 22:21:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אתה מתכוון כמובן לתבוסה שחטפנו 0:3 (קריית מלאכי?). מה שהיה נחמד במשחק ההוא - הנסיון של אוהדי קביליו לבוא לעזרנו במחצית. לייזי - בתור מי שנולד בר"ג, לדעתי ראוי שתפתח את השרשור "קטמון-השיקמה, משחק העונה".
אני משער שהוא מתייחס למכות מהיס"מ. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 26/12/2011 : 08:34:35
|
אגב המשחק הזה הוא עוד דוגמה קטנה לזכרון הקצר מאוד של חלק מהאוהדים שטענו שההפסד לערד היה בזיון ואחד המשחקים (אם לא המשחק) הכי מבזים בהסטוריה של הפועל. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 26/12/2011 : 09:29:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
בהיר ונעים כאן בירושלים. נתראה במגרש!
אכן, תחזית מדוייקת. לא חזרתי הביתה כל כך רטוב אפילו במונסונים של דרום-מזרח אסיה. אבל הכל היה שווה בשביל הגולאסו הראשון, אחד מהיפים באמת- מקווה שכל המהלך יהיה בתקציר. בכלל, תענוג לראות את שי-עוז-כפיר-מעודה ביחד. החלק האחורי, לעומת זאת, עדיין שביר מאוד. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 26/12/2011 : 09:43:47
|
כמות עצומה של חסרי מושג. לרגע הניצחון שלנו לא היה בספק. הצלה נהדרת אחת של עמית שמש, ממש כמו שער של מעודה. או עוז. או שני בישולים של כפיר. יש לנו קבוצה נהדרת ובשביל העומק צריך עוד מגן ועוד חלוץ. אבל אתמול הפועל שיחקה היטב, במזג אוויר קשה. גם שלוש חתיכות לא מספיק לכם? |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/12/2011 : 09:49:27
|
מחזק את ותיק שמגיע גם ציון גבוה לשופט (אותו אחד שהיה בשעריים בשנה שעברה, נכון?). שיפוט מדויק בלי לגנוב את ההצגה, הוציא רק צהוב אחד כל המשחק, וגם הוא היה על התחזות. האם זה משחק ראשון העונה בו לא קיבלנו אף צהוב? האם גרי "הבולדוג" אסוס קובע שיא קריירה עם משחק רביעי רצוף ללא צהוב? |
|
|
TNT
7 הודעות |
נשלח - 26/12/2011 : 10:11:54
|
ממש אין תלונות ! אני גם לא מבין את החברים שיש להם תלונות , אחרי הכל ניצחנו במשחק די טוב שלנו ובמזג אויר קשה . לא צריך לשכוח גם שאילת לא כאלה חלשים (אנשים ציפו לדרוס אותם עם 5 או 6 שערים) . אני נהנתי מכל רגע למרות שחזרתי הבייתה רטוב לגמריי . שמחתי לראות את אורי חוזר , משחק טוב של גרי במחצית השנייה , כמו כן חייב להגיד מילה טובה על זיו שמוכיח את מקומו , כמובן שמי שמוכיח את עצמו ממשחק למשחק זה עומרי נוווה עם משחק ללא פשרות , מסירות ארוכות ומדוייקות לוורנר , כל הכבוד חייבים למצוא לו שיר ! שבוע הבא כולם באים לשקמה !!!!ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
היה משחק ממש פנאן. לא משחק ענק שלנו, אבל ממש אין לי תלונות. השער הראשון היה פשוט ממהלך ענק, מתפרצת מהסרטים. גם השער השני היה שער גדול. את השער השלישי לא ראיתי בגלל שהסתכלתי על אורי וורנר שעמד להיכנס לראשונה אחרי הפציעה. כיף היה גם לראות את ליאור חוג'ה חוזר לעניינים.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 26/12/2011 : 10:54:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
מחזק את ותיק שמגיע גם ציון גבוה לשופט (אותו אחד שהיה בשעריים בשנה שעברה, נכון?). שיפוט מדויק בלי לגנוב את ההצגה, הוציא רק צהוב אחד כל המשחק, וגם הוא היה על התחזות. האם זה משחק ראשון העונה בו לא קיבלנו אף צהוב? האם גרי "הבולדוג" אסוס קובע שיא קריירה עם משחק רביעי רצוף ללא צהוב?
1. אכן אותו שופט היה השופט הראשי במשחק המיוחד במינו בשעריים בעונה שעברה. הוא גם היה עוזר שופט במשחק במרחבים. 2. גם במשחק נגד ערד לא הונף צהוב לעבר שחקן משחקני קטמון. 3. ואכן גרי מצליח לעשות את הלא ייאמן |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
קטמון - בני אילת יום א׳ 16:30 |
|
|
|