פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בלוג חדש ב-nrg

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בלוג חדש ב-nrg
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בלוג חדש ב-nrg נושא הבא
עמוד: מתוך 3

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 06/12/2011 :  14:21:46  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
u
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי כ.

לפני זמן מה פגשתי מנהל בכיר בעיתונות הספורט האינטרנטית. כמובן שסיפרתי שאני אוהד הפועל קטמון ודיברנו על כך לא מעט. לקראת סוף הפגישה הוא שאל אותי: "ואת מי אתה אוהד?"
לרגע חשבתי שהוא סנילי לגמרי, אבל כשאמרתי שוב "הפועל קטמון", הוא הוסיף: "לא, בליגת העל". עצוב.

אם בארזים...
לפני זמן מה מדור הספורט של הארץ החל לפרסם ביום ראשון את הטבלאות ותוצאות המשחקים של ליגה א'. הדבר קרה אחרי שהיתה לי שיחה עם מאן דהוא שמכיר את עורך הספורט של הארץ. בשיחה הבעתי תמיהה/כעס על כך שמבחינת מדור הספורט של עתון הארץ הכדורגל בישראל כולל רק את שתי הליגות העליונות וליגת הנוער העילית. לאחר מכן היתה לי שיחה אישית עם העורך, בנ ציינתי בפניו שמבחינה עיתונאית, הרי שהסיפורים המעניינים של הכדורגל הישראלי מצויים דווקא בליגות הנמוכות. לא היתה בפיו תשובה עניינית לטענתי שציבור הקוראים פחות מעוניין בסיפורים על ענפי ספורט בחו"ל, שזוכים לסיקור גי נרחב במדור הספורט של הארץ.
וכאפילוג - לאחרונה פורסם שסכנת צמצום דרסטי צפוייה למדור הספורט של הארץ..

והכל בגלל ששיגעת אותם עם מדור לליגה א'... תראה מה קרה!
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 06/12/2011 :  14:26:38  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
והכל בגלל ששיגעת אותם עם מדור לליגה א'... תראה מה קרה!

א. "לא שיגעתי". משום מה יש הסוברים שכל שיחה עניינית היא "חפירה" או "שיגוע".
ב. אולי דווקא משום שהעורך מתמיד בפרסום כתבות נרחבות, ברובן מתורגמות, על הבייסבול ושאר ענפים מחו"ל ("דוקים") מערכת העיתון קיבלה את ההחלטה.
אם היה סיקור יותר נרחב ומעמיק של הספורט בישראל אולי היה יותר עניין של הקוראים במדור הספורט.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-06/12/2011 14:27:07
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/12/2011 :  10:36:33  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אני לא תמיד מסכים עם רון, אבל האבחנה לגבי התפלגות הקהל היא משהו שאני אומר כבר המון זמן, וגם הוא לא מעט פעמים בשנה האחרונה כתב על זה.
יש פה עניין חמור, הוא היה לארג' עם ה 70%. בפועל ההתפלגות עוד פחות מחמיאה.
כ 5% לסכנין, 5% ב"ש, בני יהודה+אשדוד+פ"ת+יפו+אנחנו+נתניה+הפועל חיפה=10%, כל השאר 3 הגדולות והשראמיט.
זו סיטואציה שיצרה מעבר לחברה המודרנית והשינויים המובנים, תקשורת הספורט הישראלית - המקווננת בעשייה והכתובה בשתיקה והתבטלות בפניה. לפעמים שתיקה היא הסכמה, לפעמים שתיקה היא רועמת, ולפעמים היא הואקום שמישהו אחר צריך כדי להשתלט על המרחב :
כולם, אבל כולם, כל תקשורת הספורט, למעט אולי 3-4 ששילמו על כך מחיר אישי כי לא נתנו להם גב, שתקו והתיישרו לימין.
דוגמא לטעויות והטעיות שעשו מהם בתקשורת אקסיומות :
1. יש 4 גדולות, ולא משנה ההישגים. הרי התקשורת התחילה לקרוא להן "4 גדולות" בשנות התשעים, כשלבית"ר היו פחות הישגים גם מנתניה וגם מהפועל פ"ת. ברור שמועדון גדול זה לא רק הישגים, אבל כאן המליכו
2. יש עבדים ויש אדונים. אופירה אדונית, אייל אדון,קופמן+שרףX2+רסקה הלא ראוי בעליל וכו'.
מי שפריים טיים אדון ולא משנה מה הוא אומר, כל התקשורת משתחווה לו. ככה עשו עם אופירה, והיום אין כותב אחד מתחת לגיל 35 ללא שגיאות תחביר. לפני כמה שנים הבינו "ווי קאנט ביט הר", אז החליטו שהיא המודל לחיקוי, וככה התקשורת המקווננת, זו שמכתיבה את סדר היום, נראית.
3. כמו שטעטל במצוקת קיום, כל גביר שעבר כאן המליכו עוד לפני שבדקו אם מדובר בשרלטן. בכלל, גבירים זה בעייתי, מאות שנות יהדות הוכיחו, אבל באלטנוילנד לא לומדים.

העניין הוא שמזמן התקשורת הישנה הפסידה במערכה, ואם למישהו אכפת בכלל, אני היום לא יודע אם ניתן לתקן את זה ברמה מערכתית. להערכתי המצב של עילגות לשונית ועורכים צעירים וברנז'אים רק יחמיר.

לא יודע, לי נראה ש"מעריב" שם תמונה של בית"ר אחרי הדאבל שלהם לפני כמה שנים, עם כותרת "לשלטון בחרתנו" + פוסט של יהודה נוריאל המוכשר המהלל את הפאשיזם המודרנית.
לא יודע אם יש לזה פיתרון זולת קבוצות אוהדים חזקות שתנצחנה בבוא העת את אותן "גדולות", ואז אולי חוסר האיזון יזעק.

כל מילה ! זה אפילו חמור יותר.
1. מבחינת התקשורת ,הפועל היא תמיד הפועל תל אביב ומכבי, היא תמיד מכבי תל אביב .מה שקורה בשנים האחרונות בתוכנית הדגל של הספורט בגל"צ ,"עושים ספורט עם אלי ישראלי ואפי טריגר " הוא לא פחות משערוריה.לא משנה מה קורה 95% מהנושאים שם הם על הפועל ומכבי ת"א.וזה כשעורך התוכנית הוא אוהד הפועל ירושלים מוצהר .לא מסוגל לשמוע את התוכנית הזאת יותר..
2.אני מתגורר בקיבוץ ,שהאוריינטציה של המייסדים שלו ,היא עם הפועל פ"ת וכמעט כל הילדים/נכדים שלהם אוהדים את אחת מ-4 "הגדולות".מיקרוקוסמוס של המצב הכללי פה..
3.זה עצוב.
4.טוב שיש משפחה וחצי פה עם הפועל ירושלים.

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 09/12/2011 :  16:34:20  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
3)הערת הפוסל במומו פוסל-טור נפלא רון(בלי ציניות), אבל אי אפשר להלין על היחס לפריפריה ולקבוצות הקטנות כאשר אתה (וכך גם אצלנו לא מעט) נוטה לעשות בדיוק אותו דבר עם ביטויי הזלזול של "מקומנו הטבעי" ושל היותנו אורחים לרגע בליגה של המוזרים.בדיוק כמו שלגדולות הארץ, לא מגיע משמים האליפות והיחס רק בגלל קהל והישגי עבר,כך גם קביליו וקטמון צריכות לגבור על כר הדשא על יריבות שלגיטימיות להגיע לליגות המקצועניות בדיוק כמוהם על אף גודל הקהל וההיסטוריה.

בדיוק בגלל זה כתבתי שיש לקרית מלאכי את הפוטנציאל הליגיטימי להגיע לליגת העל

השבוע הזה(אם נתעלם מסיפור ג'ת אלהלי) עם התוצאות המעצבנות והמדכאות שלו הוכיח כמה הדיבור הזה שלך יהיר במקרה הרע וחסר טעם במקרה הטוב.מה זה כל ההגדרות שלך שלקבוצות כמו יפו(קטמון) המקום הראשון הוא לגיטימי או טבעי עבורם?אז רגע-עבור יבנה עכשיו המקום הראשון לא טבעי?לא לגיטימי?כי אם כן אני אשמח בעזרתך לפנות למוסדות ההתאחדות שיורידו אותם משם.
שורה תחתונה-אל תלין על המבט מגבוה של הגדולות כלפיך אם אתה עושה אותו דבר לקטנות ממך בדיוק מאותן סיבות

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 10/12/2011 :  09:43:45  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, נראה לי שלא הבנת את טוטח
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 10/12/2011 :  10:33:15  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תאמין לי שהבנתי טוב מאוד,זה אתה שלא הבנת אותי.לא התייחסתי למאמר הנוכחי,להיפך במאמר הנוכחי הוא מלין על יחס כזה מהגדולות שחושבות שהמעמד שלהם בא להם משמיים ,אלא על מאמרי וציטוטי עבר רבים מספור של טוטח שבה הוא מביט בזלזול על קבוצות קטנות ממנו ומסביר להם שהוא רק עובר אורח בליגות המוזרות שלהם.

למשל המאמר הזה(ותאמין לי יש מלא) שנכתב לאחר מחזור שני שנה שעברה

קמנו ביום שלישי בבוקר וראינו שאנחנו במקום הראשון. במקומנו הטבעי. שתי עונות ושני
משחקים אנחנו אתכם ואנחנו במקום הראשון, כמעט קבוע, איך אפשר להגיד שזה לא מקומנו הטבעי? לפני שאתם אומרים מכביסטים, שמתי לב שגם הפועל ת"א בכדורסל וגם הפועל קטמון ירושלים התייצבו בסיום המחזור השני בליגות שלהן, במקום הראשון, במקומם הטבעי.

הספורט הישראלי ממשיך לדשדש, וקבוצות האוהדים ממשיכות לפרוח. תמשיכו להתעלם, תמשיכו להתעמר, תצחקו עלינו ועל זה שאנחנו גימיק, תזכירו לנו את בוחוס ומירנדה, ועד שירד לכם האסימון ותבינו מה ירד עליכם, נהיה במקומנו הטבעי. לא מקום ראשון בליגה א', מקום חמישי בליגת העל.

אז אני רק מפציר בו (ובנו)קצת צניעות, להביט בגובה עיניים בקבוצות האלו כפי שהוא דורש מהגדולות .

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 10/12/2011 :  11:35:05  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תאמין לי שהבנתי טוב מאוד,זה אתה שלא הבנת אותי.לא התייחסתי למאמר הנוכחי,להיפך במאמר הנוכחי הוא מלין על יחס כזה מהגדולות שחושבות שהמעמד שלהם בא להם משמיים ,אלא על מאמרי וציטוטי עבר רבים מספור של טוטח שבה הוא מביט בזלזול על קבוצות קטנות ממנו ומסביר להם שהוא רק עובר אורח בליגות המוזרות שלהם.

למשל המאמר הזה(ותאמין לי יש מלא) שנכתב לאחר מחזור שני שנה שעברה

קמנו ביום שלישי בבוקר וראינו שאנחנו במקום הראשון. במקומנו הטבעי. שתי עונות ושני
משחקים אנחנו אתכם ואנחנו במקום הראשון, כמעט קבוע, איך אפשר להגיד שזה לא מקומנו הטבעי? לפני שאתם אומרים מכביסטים, שמתי לב שגם הפועל ת"א בכדורסל וגם הפועל קטמון ירושלים התייצבו בסיום המחזור השני בליגות שלהן, במקום הראשון, במקומם הטבעי.

הספורט הישראלי ממשיך לדשדש, וקבוצות האוהדים ממשיכות לפרוח. תמשיכו להתעלם, תמשיכו להתעמר, תצחקו עלינו ועל זה שאנחנו גימיק, תזכירו לנו את בוחוס ומירנדה, ועד שירד לכם האסימון ותבינו מה ירד עליכם, נהיה במקומנו הטבעי. לא מקום ראשון בליגה א', מקום חמישי בליגת העל.

וואו. נראה שאתה בקיא בכתבי טוטח יותר מטוטח עצמו
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 10/12/2011 :  12:48:04  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

הבלוג הקרוב הוא בעקיפין עלינו קלי
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 11/12/2011 :  08:47:43  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, אתה צודק: באמת לא הבנתי אותך. עכשיו הסברת את עצמך ואני מבין די טוב.

קראתי בעיון את הציטוט שהבאת של טוטח. הוא אמנם לא זקוק לפרשנות וסניגוריה שלי, אבל אני עדיין סבור שהוא מדבר על מקומם הטבעי של קבוצות אוהדים ושמח בהישגיהם, בקטע ההוא. בגדול אתה צוק- אין מושג כזה "מקום טבעי" של קבוצה וצריך לא להשתמש בזה. אבל יש הבדל בין מי שמדבר על "מקום טבעי" של קבוצות אוהדים - כלומר, שמח בהצלחותיהם ומקווה להמשך, כי הצלחה ספורטיבית גם מפיצה את הרעיון - ובין מי שמדבר על "מקום טבעי" כי הקבוצה שלו גדולה, או מעיר גדולה, או עשירה, או חזקה, או מנוהלת בכוחנות (הקרויה גם יעילות), או שאוהדים אותה סלבס, או ש"אלוהים לשלטון בחרתנו". נדמה לי שהרעיון שהמקום ה"טבעי" של קבוצות אוהדים הוא למעלה, אותו מבטא טוטח, רחוק מהשאננות, היהירות, הדורסנות, הגישה המונופולית של דיבור כזה מאוהדי התל אביביות, מכבי חיפה וכו. שילכו כולם לעזאזל

ועדיין, נכון, אין דבר כזה "מקום טבעי". נשמע קצת כמו "נחלת אבות"....

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 11/12/2011 :  10:57:20  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

בלוג 2 עלה

http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=eb681a54e5fab943de3637e1d1cb51f4&id=3070
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/12/2011 :  22:55:06  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח, מברוק על הסרט במבט שני.
היה לי קל מאוד להתחבר, ולו לשעה קלה, לאתוס שלכם.
היידה יפו !
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/12/2011 :  07:53:46  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

לדעתי תופעת 4 הגדולות היא רק שלב בדרך.
אם תעשו סקר אצל ילדים בני 10-12 בארץ על קבוצות אהודות ללא קשר למדינה, לדעתי יהיה רוב מוחלט לברצלונה, יונייטד, צ'לסי לפני כל קבוצה מקומית.

מעניין. אולי זו מגמה חיובית, כי אחרי שהם יגיעו לרמה הגלובלית, אולי הם ירגישו בצורך לקבוצה לוקאלית משלהם.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 12/12/2011 :  11:42:37  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה סוג שונה של אהדה והנאה.מי שחשובה לו בעיקר רמת המשחק יכול בעידן של ימינו מהכורסא בבית לצפות בכדורגל המובחר ביותר בעולם.מי שצריך חיבור רגשי ואישי יותר צריך את הקבוצה המקומית.אבל אין ספק שבעידן של היום קשה להתחרות בשפע הצפיה העולמי
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  20:58:18  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

פוסט חדש

http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=eb681a54e5fab943de3637e1d1cb51f4&id=3113
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  21:25:20  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

פוסט חדש

http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=eb681a54e5fab943de3637e1d1cb51f4&id=3113

לא יודע איך זה בכדורגל אבל אני זוכר כשהפועל עפולה כדרוסל הייתה בליגת העל לפני כמה שנים היא דווקא הביאה קהל לא רע.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-20/12/2011 21:25:35
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם בלוג חדש ב-nrg נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07