פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון Vs כפר שלם, יום שישי, טדי, 13:15

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון Vs כפר שלם, יום שישי, טדי, 13:15
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון Vs כפר שלם, יום שישי, טדי, 13:15 נושא הבא
עמוד: מתוך 5

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/12/2011 :  19:13:05  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקטע עם המאחרים זה שהם לא יודעים כמה פאתטי זה נראה לפני שהם באים. או שהם יודעים, ובגלל זה הם מאחרים. בכל מקרה זה נראה פאתטי בטירוף. הכי אני מרחם על השחקנים ועל שי, אני מדמיין אותו מסתכל נוגה על שלושים האוהדים שבאו לראות אותו, ושואל את עצמו בשביל מה בכלל. חלק מתאמצים לשיר משהו, כולם עסוקים בלהסתכל על הכניסה, לשאול אחד את השני איפה לעזאזל כולם, הרי היינו בטוחים שאנחנו יותר מזה.

הדקות שאמורות להיות הכי חזקות שלנו, הן בעצם הכי חלשות בכל השבוע.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-02/12/2011 19:14:15
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/12/2011 :  19:24:53  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה
חוץ מזה שפוגלמן בזבוז גדול מאוד כמגן שמאלי

ברור שפוגלמן מבוזבז כמגן שמאלי, השאלה מה האלטרנטיבה. אופציית שלושת הבלמים מחייבת להקריב שחקן התקפה אחד שזה קצת חבל במשחק בית נגד יריבה בינונית.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 02/12/2011 :  19:40:37  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

הקטע עם המאחרים זה שהם לא יודעים כמה פאתטי זה נראה לפני שהם באים. או שהם יודעים, ובגלל זה הם מאחרים. בכל מקרה זה נראה פאתטי בטירוף. הכי אני מרחם על השחקנים ועל שי, אני מדמיין אותו מסתכל נוגה על שלושים האוהדים שבאו לראות אותו, ושואל את עצמו בשביל מה בכלל. חלק מתאמצים לשיר משהו, כולם עסוקים בלהסתכל על הכניסה, לשאול אחד את השני איפה לעזאזל כולם, הרי היינו בטוחים שאנחנו יותר מזה.

הדקות שאמורות להיות הכי חזקות שלנו, הן בעצם הכי חלשות בכל השבוע.

צודק,אני אומר בפעם הבאה לכתוב שהמשחק מתחיל חצי שעה לפני הזמן האמיתי,וככה כולם יבואו.
זה הקטע הכי מטומטם בקהל שלנו,כל אחד אוהב לבוא ולראות את הקהל "אחרי שכולם מגיעים" ולדפוק איחור.

נערך על ידי - אדום עולה ב-02/12/2011 19:40:52
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 02/12/2011 :  20:57:11  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מתסכל. יכולנו בקלות להבקיע חמישיה, ובמקום זה הסתבכנו במסירות סרק באמצע המגרש וכמעט ספגנו אילולא סאן(איקר)שמש.
בכל מקרה הניצחון לא הוטל בספק וגם לנו מגיע מדי פעם משחק נטול לחץ..
חוץ מזה, הבטחתי שיהיה גול של כפיר, ובאדיבותו הרבה(לעיתים רבה מדי..) של שי זה גם קרה היום.
העניין עם פוגלמן זה משהו בעייתי קצת. אין לנו ממש ברירה. האידיאל זה יובל באמצע, אבל מי ישחק מגן שמאלי? לא תמיד אפשר לשחק עם 3 בלמים ויובל יהיה טוב בכל מקום שליאור יציב אותו. עד שיהיה מגן, צריך לאלתר. לעמרי נווה היו כמה מסירות ארוכות מדויקות ונהדרות, זיו היה מהוסס בהתחלה ואחר כך הוא השתפר.
לאף אחד, אולי מלבד גרי, לא היה משחק ענק היום, וגם גרי לא חף מטעויות.
על משחקים כמו אלו, נהוג לומר: נקסט!
בשבוע הבא משחק הרבה יותר מפחיד לטעמי.
אני סומך על ליאור שיעשה הכנה אופטימלית ויגרום לכולם להתייחס לערד שבמקום האחרון כאילו שהם מלאכי. רק רצינות וטירוף יביאו אותנו למחוז חפצנו.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 02/12/2011 :  21:03:06  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יבגני גופמן האיום.מגרש גרוע.קבוצת תחתית טיפוסית,בונקריסטית.לא מריח לי טוב
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 02/12/2011 :  22:27:11  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק בית שני ברציפות של תצוגת עידוד גרועה. מן הסתם זה קשור למשחק המשמים אבל בכל זאת מבאס.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 02/12/2011 :  22:53:49  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

משחק בית שני ברציפות של תצוגת עידוד גרועה. מן הסתם זה קשור למשחק המשמים אבל בכל זאת מבאס.

נכון, בחולון היה יותר טוב. טדי משום מה משרה עייפות.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 03/12/2011 :  00:15:21  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בכלל מאחר כי אני יודע שזה יביא להבקעת שער של הפועל.
רציני, בכל פעם שהגעתי בכמה דקות איחור, כבר היה שער שלנו (גם לתקליט במשחק הראשון של העונה הגעתי בכמה דקות איחור..)
הקבוצה מעל הכל.

הבעיה העיקרית בעיני במשחק שלנו, כבר מתחילת העונה, זו הססנות בהתקפה. מגיעים עד לרחבה ואז במקום להיות תכליתיים מחכים ומחכים, כאילו מחכים לשחקני ההגנה של היריבה שיתנו לנו את הצ'אנס לבעיטה טובה..
דווקא בעשרים דקות הראשונות היה תכל'ס, שיחקו בצורה שוטפת ולא היססו, ואז מהדקה העשרים ומשהו חזרו להססנות.
כשהכדור בהתקפה הוא צריך לעבור כמה שיותר דרך הרגליים של שי ועוז. הם שני המוסרים היותר טובים בחלק הקדמי, והם חושבים מהר ולא מחכים לטובות מההגנה של היריבה. ויש יותר מדי דקות שהכדור לא מגיע אליהם בכלל.

ועם כל ההססנות, עוד נצחון, מקום ראשון, עלהכיפאק.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/12/2011 :  00:29:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש תקציר בדאבלפס. אם למישהו היה ספק לגבי השער הראשון, אז ממש לא היה אופסייד.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 03/12/2011 :  10:28:12  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי
אני סומך על ליאור שיעשה הכנה אופטימלית ויגרום לכולם להתייחס לערד שבמקום האחרון כאילו שהם מלאכי. רק רצינות וטירוף יביאו אותנו למחוז חפצנו.

בכלל,ליאור והשחקנים צריכים לשים לב שעם הורדת הנקודות הצפויה אחרי שג'ת יתפרקו, והעובדה שצפוי לנו 3 משחקי חוץ ב 4 משחקים הקרובים זה כלל לא יהיה פשוט להישאר ראשונים.
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 03/12/2011 :  12:05:01  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

בכלל,ליאור והשחקנים צריכים לשים לב שעם הורדת הנקודות הצפויה אחרי שג'ת יתפרקו, והעובדה שצפוי לנו 3 משחקי חוץ ב 4 משחקים הקרובים זה כלל לא יהיה פשוט להישאר ראשונים.

נו, אז מה הם יעשו עם הידע הזה?! יתחילו לנסות לנצח כל המשחק?
יש פה מלא הודעות מפגרות, אבל אתה הזוכה בינתיים...

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 03/12/2011 :  12:19:29  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש הערכות כמה צופים היו?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 03/12/2011 :  12:42:23  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4353
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 03/12/2011 :  19:12:43  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עידוד סופר חלש למרות הרבה קהל
עבור לתחילת הדף

TNT TNT מנותק

7 הודעות

נשלח - 04/12/2011 :  10:12:55  הצג פרופיל שלח ל- TNT הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב כנראה שלא ראינו את אותו המשחק ...
באמת התחלה טובה של קטמון . לא לשכוח שלא שיחקנו נגד קונוסים , מה גם שהיו לנו הרבה נסינוה הבקעה שלצערי לא הצליחו .
חייב לציין כי הקבוצה עדיין לא מחוברת וחסר לה המחץ שהייתי רוצה לראות , כמו שיכלנו לדרוס את כפר שלם .

משחק מצויין של עמית שמש וגרי . לדעתי כפיר צריך לעלות מהספסל ולא לפתוח , עם כל האהבה שלי לשחקן הוא לא בדיוק הוכיח את עצמו (למרות הגולים...) .
אם היית שם לב , הבעיטה של עומרי נווה הייתה להרחיק את הכדור ואם הוא לא היה מגיע היה שער בטוח ..
כבר משחק שלישי שפוגלמן בינוני .
עוד אפשר להגיד מילה טובה לליאור שהכניס את עדיקה (מספר 11) .
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

הסינפוניה היא יצירה בדרך כלל בעלת שלושה פרקים עם פרקי פתיחה וסיום מהירים ופרק איטי ביניהם.
אז היום הפועל קטמון שיחקה כמו פרקי סינפוניה: פרק של פתיחה סוערת תוקפנית של כ- 15 שהניבה שני שערים נאים – ואז שתי מחציות שעה רגועות ו[ר]דומות למדי, ואז שוב פרק סיום מהיר של כ- 15 דקות של נסיונות התקפה והבקעה.
"בדרך" חווינו כמה טעויות קשות של שחקני ההגנה חלקן בהתמסרויות תמוהות שהביאו לחטיפת כדורים בידי שחקני כפר שלם שהובילו למצבים מסוכנים ליד שער הפועל קטמון. כך, למשל ניתן לציין את הבעיטה של עמרי נווה, במחצית הראשונה, שכמעט גרמה לשער עצמי מביך.
השחקן הבולט לטובה במשחק היה גרי אסוס שנלחם על כל כדור – אחד השיאים היה בשלהי המחצית השנייה כאשר הצליח לחלץ כדור משלושה שחקני היריבה ש"עלו" עליו ולמסור את הכדור קדימה להתקפה. מעבר לכך, היו לו מסירות יפות מאד שהראו ראיית המשחק נכונה.
עוד בלטו לטובה יובל פוגלמן, אדיר מעודה ועמית שמש (ששוב הציל כמה מצבים של שער בטוח).
באשר לשי, הרי שלדעתי הוא מתפקד יותר טוב כעושה משחק, דהיינו כאשר הוא משחק קצת מאחור.
באשר לחילופים, לדעתי ניתן היה להכניס את אילן טפרה יותר מוקדם.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הפועל קטמון Vs כפר שלם, יום שישי, טדי, 13:15 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07